Benimde 27 mayıs gece 23de iğne yapıldı 29 mayıs sabah 11de aşılamam yapıldı 36 saat yani tam sizin ilk aşılamanız mı ne sorununuz var bi deMerhaba,Ben de bu ay klomen femara kullanıp aşılama yaptirdım. 24 mayis saat 12.00 çatlatma iğnesi vurdum,25 mayis saat 12.00 aşılamam yapıldı. Genelde 36 saat sonra yapıyorlar sizin nasıl olmustu?
Bende de pco var kilom yok ama adet düzensizliğim var eşimde bir sorun yok bizde 3 kez çatlatma iğnesiyle denedik olmadı sonra gonalf kullandım aşılama yaptık ama yine olmadı bu ikinci aşılamamam inşallah bu kez olumlu sonuçlar alırızİlk aşılamam evet. Bende pko var ama adetlerim duzenli kilom yok hatta zayifim ama nasip olmadi henuz. Esimde ileri harekette biraz azlik varmis 3 aydir catlatma ignesi femara klomenle denedik sonuc alamadik bu ay asilama denedik ilk kez
Kasık ağrılarım oluyor canım sadece sende var mı bi şeyİnsallah istedigimiz gibi olur. Var mi belirtiniz nasil hissediyosunuz
Kasıklarımda belimde ara ara agri var bi de goguslerim bi hassaslasiyo bi normale donuyor,surekli belirti ariyorum sanirim artik o yuzden hic bi seyden emin olamiyorum. Sadece islem 24. Saatte oldu diye cok umutsuzumKasık ağrılarım oluyor canım sadece sende var mı bi şey
Hiç stres yapma canım benim ilk aşılamamda çok stres yapmıştım ve üstüne ohss oldum aşırı moralim bozuktu her şeyin hayırlısı tutucaksa her türlü tutar doktoruna güven neden 24. saatte yaptı pekiKasıklarımda belimde ara ara agri var bi de goguslerim bi hassaslasiyo bi normale donuyor,surekli belirti ariyorum sanirim artik o yuzden hic bi seyden emin olamiyorum. Sadece islem 24. Saatte oldu diye cok umutsuzum
Aslında bu ay aşılama planlamamıştık çatlatma iğnesini vericegi gun yarin gelin uygunsaniz asilama yapalim dedi ve cok ani gelisti hersey o gun saat 12de vurdum iğneyi ertesi gun 12de de asilama yapildi.Hatta ohss riski bende de varmis bunu soyleyip dostinex baslatti sonrasinda asilamaya karar verdi. İnanin bilmiyorum insan surekli bi umut care aradigi icin basireti mi baglaniyo nedir herseyi denemeye calisirken buluyorum kendimi stres yapmamak mumkun degil gibi yani su kafasindan atmayi becerip o ay hamile kalanlar nasil beceriyo anlamis degilim :))Hiç stres yapma canım benim ilk aşılamamda çok stres yapmıştım ve üstüne ohss oldum aşırı moralim bozuktu her şeyin hayırlısı tutucaksa her türlü tutar doktoruna güven neden 24. saatte yaptı peki
Ve son kontrole gittigimde igne yapilacagi gun bir yumurtam 26mmydi bi an geliyo tum belirtiler geciyo tamam diyorum bu olmadi sonra bi anda gogus agrisi basliyo valla kafayi yemememek cok zor :)Aslında bu ay aşılama planlamamıştık çatlatma iğnesini vericegi gun yarin gelin uygunsaniz asilama yapalim dedi ve cok ani gelisti hersey o gun saat 12de vurdum iğneyi ertesi gun 12de de asilama yapildi.Hatta ohss riski bende de varmis bunu soyleyip dostinex baslatti sonrasinda asilamaya karar verdi. İnanin bilmiyorum insan surekli bi umut care aradigi icin basireti mi baglaniyo nedir herseyi denemeye calisirken buluyorum kendimi stres yapmamak mumkun degil gibi yani su kafasindan atmayi becerip o ay hamile kalanlar nasil beceriyo anlamis degilim :))
Hiç belirti arama dediğim gibi canım benim ilk aşılamada ne olsa belirti gibi geliyorduVe son kontrole gittigimde igne yapilacagi gun bir yumurtam 26mmydi bi an geliyo tum belirtiler geciyo tamam diyorum bu olmadi sonra bi anda gogus agrisi basliyo valla kafayi yemememek cok zor :)
Benim e2 değerime baktı diğee doktorlar hiç bakmamıştı bu değer yumurtanın kalitesini gösteriyomuş ilk 1 tane yumurta geliştiğinde baktı değer düşük dedi şuan çatlatma bile yapmaya gerek yok tutmaz 2 gün sonra gel diğer yumurta kaliteli mi bakalım dedi sonra e2 değerim yüksek çıktı çok güzel dedi hatta aşılama yapmayalım çatlatmayla olur dedi ama ben aşılama yapılmasını istedim daha önce çatlatmayla 3 kere denediğim için ikinci aşılamayıda yaptırıp olmazsa tüp bebeğe geçmek istiyorumAslında bu ay aşılama planlamamıştık çatlatma iğnesini vericegi gun yarin gelin uygunsaniz asilama yapalim dedi ve cok ani gelisti hersey o gun saat 12de vurdum iğneyi ertesi gun 12de de asilama yapildi.Hatta ohss riski bende de varmis bunu soyleyip dostinex baslatti sonrasinda asilamaya karar verdi. İnanin bilmiyorum insan surekli bi umut care aradigi icin basireti mi baglaniyo nedir herseyi denemeye calisirken buluyorum kendimi stres yapmamak mumkun degil gibi yani su kafasindan atmayi becerip o ay hamile kalanlar nasil beceriyo anlamis degilim :))
Bende ilac kullandigim donem e2 hic bakilmadi bu attigim degerler regl 2. Gunu olan degerlerimBenim e2 değerime baktı diğee doktorlar hiç bakmamıştı bu değer yumurtanın kalitesini gösteriyomuş ilk 1 tane yumurta geliştiğinde baktı değer düşük dedi şuan çatlatma bile yapmaya gerek yok tutmaz 2 gün sonra gel diğer yumurta kaliteli mi bakalım dedi sonra e2 değerim yüksek çıktı çok güzel dedi hatta aşılama yapmayalım çatlatmayla olur dedi ama ben aşılama yapılmasını istedim daha önce çatlatmayla 3 kere denediğim için ikinci aşılamayıda yaptırıp olmazsa tüp bebeğe geçmek istiyorum
İnsallah bu sefer tutunmusturBenim e2 değerime baktı diğee doktorlar hiç bakmamıştı bu değer yumurtanın kalitesini gösteriyomuş ilk 1 tane yumurta geliştiğinde baktı değer düşük dedi şuan çatlatma bile yapmaya gerek yok tutmaz 2 gün sonra gel diğer yumurta kaliteli mi bakalım dedi sonra e2 değerim yüksek çıktı çok güzel dedi hatta aşılama yapmayalım çatlatmayla olur dedi ama ben aşılama yapılmasını istedim daha önce çatlatmayla 3 kere denediğim için ikinci aşılamayıda yaptırıp olmazsa tüp bebeğe geçmek istiyorum
Dostinex prolaktini düşürmek için kullanılıyor ama senin yüksek değil benim 72 çıkmıştı ona rağmen vermedi tsh hormonumuz aynı bana yüksek olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini söylediler lhta fshın iki katı olunca pcos diyorlar zaten amh baktırdın mıProgestan bana da baslatti sabah aksam aliyorum. Dostinex ohss olma ihtimaline karsi verdi sanirim onu bende anlamadimdegerlerim şöyle :
Fsh:5,79
Lh:10.27
Prolaktin:10,09
Tsh:3,55
E2:31,62
29 mayısta oldum canım daha çok yeniİnsallah bu sefer tutunmusturkac gununuz
Kaldi
Amh 4,92 gecen sene baska doktor bakmisti bu dr istemedi sanirim bakilmadiDostinex prolaktini düşürmek için kullanılıyor ama senin yüksek değil benim 72 çıkmıştı ona rağmen vermedi tsh hormonumuz aynı bana yüksek olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini söylediler lhta fshın iki katı olunca pcos diyorlar zaten amh baktırdın mı
Peki tsh icin ilac kullaniyor musun dr bana vermedi hic bahsetmedi deDostinex prolaktini düşürmek için kullanılıyor ama senin yüksek değil benim 72 çıkmıştı ona rağmen vermedi tsh hormonumuz aynı bana yüksek olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini söylediler lhta fshın iki katı olunca pcos diyorlar zaten amh baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?