Klomen femare rahim filmi açıklanamayan infertilite

Ama ben çatlatmayın bir hafta önce oldun o zaman vermesi gerekmiyor muydu. Sanki geç yaZdı bana ilaçı gibi🙄
Ben çatlatma iğnesini olduktan 48 saat sonra aşılama sonrası fitil olarak verdi bu şekilde daha az yan etkileri oluyormuş ve fitil olarak daha etkiliymiş öyle demişti doktorum ve aslında ilk aşılama öncesi verilmesi lazımmış ikincide verdi deneme amaçlı ilkinde vermedi

Canim merhaba bende seninle aynı durumdayım. Bende 1.5 yıllık evliyim.bnde hsg çektirdim temiz. Eşimde sorun Yok. 2 kez klomen kullandim her kullandığimda 2 yumurta oluşmuştu ama gebelik olmadu. Bu ay yine kullandim klomen 3 yumurta oluştu. Doktorum dediki bu ayda olmazsa aşılama öneriyorum sana dedi. Boşuna zaman kaybetme dedi. Başka doktora görünebilir sin bence aşılama istiyorsan
Ben kime göründüysem ve kiminle konuştuysam aşılamayı önermiyor çünkü aşılama eşimde sperm sayısı yada hareketliliği vs az olanlara öneriliyormuş bizim öyle bi durumumuz olmadığı için doktor bekleyin beklemek istemiyorsanızda tüp bebeğe gidin çünkü aşılama çok gereksiz dedi

İnfertilite tedavisine başladığımda doktorum tamamen yasakladı bu ilacı en son progestan verdi bebeğin tutunabilmesi için duphaston çok yan etkileri olan bir ilaç maalesef ki evlenmeden önceki zamanda da kullanıyordum tedavi sırasında doktorum tamamen yasakladı şuan kullanmıyorum ama dayanılmaz yumurtalık sancıları karın ağrıları ve bel ağrılarından çok çekmiştim
Çok kararsızım doktorumla konuşup duphastonu alıp almamakta 🤷‍♀️

Ben kime göründüysem ve kiminle konuştuysam aşılamayı önermiyor çünkü aşılama eşimde sperm sayısı yada hareketliliği vs az olanlara öneriliyormuş bizim öyle bi durumumuz olmadığı için doktor bekleyin beklemek istemiyorsanızda tüp bebeğe gidin çünkü aşılama çok gereksiz dedi
Bilemiyorum cnm bizde ikimizdede sknti yok devletteki doktor önerdi. Her doktorun kendine göre tarzı var herhalde

Canim merhaba bende seninle aynı durumdayım. Bende 1.5 yıllık evliyim.bnde hsg çektirdim temiz. Eşimde sorun Yok. 2 kez klomen kullandim her kullandığimda 2 yumurta oluşmuştu ama gebelik olmadu. Bu ay yine kullandim klomen 3 yumurta oluştu. Doktorum dediki bu ayda olmazsa aşılama öneriyorum sana dedi. Boşuna zaman kaybetme dedi. Başka doktora görünebilir sin bence aşılama istiyorsan
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Hsgyi devlette mi çektirdin ve ilaç ücreti verdin mi!?

KIzlar maalesef aşılama sonucu bir kez daha negatif çıktı tüpler açık yumurtalık yeteri kadar büyüktü pkover yoktu hormon sonuçları iyiydi hsg sonuçlarımda bir problem yoktu eşimin sonuçları iyiydi ancak ikinci aşılama da maalesef tutmadı ve bellide bininci kez maalesef negatif 👎🏻 Kelimesini duyuyorum hergün dua etmeye devam yinede pes etmiycem sil baştan yeniden başlıyoruz artık bir iyi haber duymak istiyorum yokmu iyi müjdesi olan kimse 🙏👀🙏

KIzlar maalesef aşılama sonucu bir kez daha negatif çıktı tüpler açık yumurtalık yeteri kadar büyüktü pkover yoktu hormon sonuçları iyiydi hsg sonuçlarımda bir problem yoktu eşimin sonuçları iyiydi ancak ikinci aşılama da maalesef tutmadı ve bellide bininci kez maalesef negatif 👎🏻 Kelimesini duyuyorum hergün dua etmeye devam yinede pes etmiycem sil baştan yeniden başlıyoruz artık bir iyi haber duymak istiyorum yokmu iyi müjdesi olan kimse 🙏👀🙏
Canım benim bizimde herşeyimiz temiz sorunsuz sebebi bilinmiyor ancak gebe kalamıyorum tek çağremiz dua duadan başka artık elimden bişey gelmiyor İnan tek değilsin 🤷‍♀️♥️

Canım benim bizimde herşeyimiz temiz sorunsuz sebebi bilinmiyor ancak gebe kalamıyorum tek çağremiz dua duadan başka artık elimden bişey gelmiyor İnan tek değilsin 🤷‍♀️♥️
Duadan başka yapabileceğimiz hiç birşey yok maalesef doktor kararı bize bıraktı ya tüp bebek yada aşılama karar sizin dedi bu ay da sonkez aşılama deniycez sonrasında olmazsa tüp bebeğe geçicez inşallah olur🙏🤲🏻🎈

Adet günüm 2 gün geçti perşembe günü test yaptım tek çizgi, yarın tekrarlamayı düşünüyorum, aşırı stress 😅🤗hiçç belirtim yok 👎🏽 Femara geçikme yapar mı ? Belirtisiz gebelik olur mu ?

Adet günüm 2 gün geçti perşembe günü test yaptım tek çizgi, yarın tekrarlamayı düşünüyorum, aşırı stress 😅🤗hiçç belirtim yok 👎🏽 Femara geçikme yapar mı ? Belirtisiz gebelik olur mu ?
Öncelikle merhaba femara kullanan biri olarak söylüyorum iki gün bazen dört gün bile gecikme yapabilir belirti konusunda bazen belirtisizde gebelik olabilir bence garanti olsun diye kan testi yaptırmalısın 🐞🐞🦋

Cumartesi adet günümdü, bugün yine kaset test negatif 👎🏽 Hayırlısı olsun femara ya güveniyorum ikincinin dozunu daha iyi ayarlar doktor 🤲🏽 Hafif çizgi olsa kan verirdim ama tertemiz bir tek çizgi var 😄

Cok iyiyim şükür nasipse bı oğlum olacak inşallah 🤲umudunu kaybetme mucizeler beklemedihin anda bulur seni😍
Sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim ne zaman öğrendiniz cinsiyetini bende ikiz istiyorum bir kız bir oğlan allah nasip ederse inşallah umudumu hiç yitirmedim pes etmekte yok dilerim nasip eder allah isim düşündünüz mü ?!🧿🧿🧿💙💙💙🎈🧸

X