Neyse durduk durduk şurda 5 gün daha duralım, erken gebelikte de çıkmaz falan şimdi daha kötü olurum :/genelde iğne tutmayınca 16. günde adet olunuyormuş bende hiç agrı sızı yok olsa yıne umutlanırdım bilemiyorum ama ergen gebelik testi daha hassas oldugu için genelde herkes onunla takip etmiş elinde varsa onla bi yap 13. gün 14. gün pozitif gören var belli olmaz
öylemi bugün test yaptınmı yoksa direk kan mı verdin ne zaman cıkar sonucunBen 16. gündeyim daha tık yok bugün kan verdim
belirtiniz falan var mıydı ? evde erken gebelik falan yapmış mıydınız hiç ?Ben 16. gündeyim daha tık yok bugün kan verdim
aynen olmazsa 14. gün beraber test yapalımNeyse durduk durduk şurda 5 gün daha duralım, erken gebelikte de çıkmaz falan şimdi daha kötü olurum :/
inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte
Yaptım canım özelde verdim birkaç saate çıkar diye düşünüyorumöylemi bugün test yaptınmı yoksa direk kan mı verdin ne zaman cıkar sonucun
Önceki günlerde pozitif çıkmıştı ama 14. günkü test negatifti bugün yapmadım direkt kan verdimbelirtiniz falan var mıydı ? evde erken gebelik falan yapmış mıydınız hiç ?
hadi bakalım sonucu bizede yazarsın inşallah pozitiftirYaptım canım özelde verdim birkaç saate çıkar diye düşünüyorum
İnşallah canım pek sanmıyorum ama haber veririm tabihadi bakalım sonucu bizede yazarsın inşallah pozitiftir
Eşim pek istekli değil zaten yumurtlama haftasında tek bı kere iliski oldu yumurtlama haftam bitti iki gündür iliski ye giriyor bende madem istemiyon söyle yapmayalim dedim saldım artık yane oldu canım niye ara veriyorsun
Negatif sonuçhadi bakalım sonucu bizede yazarsın inşallah pozitiftir
Erken gebelik testi yaparım sanırım bide bişey sorucam normal şartlarda kesin çatlamadan 2 hafta sonra mı adet olunuyorbugün 14. gün oluyor aslında varsa cıkar test yapıcakmısın yoksa direk kan mı vereceksin
bende burdan okuduğum kadarıyla öyle ama bilemiyorum herkesin vucut yapısı bir degil bugün 14. gün sabah test yaptım negatif sanırım burdan pozitife dönmez artık regl agrılarımda başladıErken gebelik testi yaparım sanırım bide bişey sorucam normal şartlarda kesin çatlamadan 2 hafta sonra mı adet olunuyor
hayırlısı olsun canım belki salınca olur biz ugraşıyoruzda olmuyorEşim pek istekli değil zaten yumurtlama haftasında tek bı kere iliski oldu yumurtlama haftam bitti iki gündür iliski ye giriyor bende madem istemiyon söyle yapmayalim dedim saldım artık ya
Sen ayın kaçında iğne olmuştunbende burdan okuduğum kadarıyla öyle ama bilemiyorum herkesin vucut yapısı bir degil bugün 14. gün sabah test yaptım negatif sanırım burdan pozitife dönmez artık regl agrılarımda başladı
25 temmuzda olmuştum canımSen ayın kaçında iğne olmuştun
İnşallah bebiş haberini alırsın bende tık yokBenimde Bat'a 4 gün kaldı. Hiç erken gebelik testi yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum. Kasıklarım ağrıyor, sol bacağıma ağrı giriyor ara ara, öksürürken karnımın altı acıyor, mide bulantısı denemez ama öğürme refleksi geliyor gibi oluyor, göğüs uçlarım sızlıyor ve acıyor. Bu kadar şeye rağmen regl olursam daha asla kendimi dinlemeyeceğim. Psikolojikse hepsi helal olsun nasıl bir beynim varsa gerçek gibi yaşadım tüm belirtileri
İnşallah kuzucum, hep birlikte alalım o güzel haberleri inşallahİnşallah bebiş haberini alırsın bende tık yokBu sabahta test negatif
Aslında 8 Ağustos yani bugün ama 3 gün oynama olduğu çok oluyor diye 11 Ağustos diye bekliyorum. İğne de 29 Temmuzİnşallah kuzucum, hep birlikte alalım o güzel haberleri inşallahsenin bat ne zamandı ?