10.günde erken diyolar 12-14. gün yapın diyolar ama insan merak ediyor işte :) pazar negatif çıkarsa moralini bozma 3 gün sonra tekrar yap. İnş pozitifi görürsün bu ayinşallah ben pazar günü yapacam bakalım ne cıkacak beklemek çok zor
kendimi tutabilirsem beklerim belki bilemiyorumki hayırlısı olsun bakalım10.günde erken diyolar 12-14. gün yapın diyolar ama insan merak ediyor işte :) pazar negatif çıkarsa moralini bozma 3 gün sonra tekrar yap. İnş pozitifi görürsün bu ay
test yaparsan haber ver canım senden pozitif bekliyorumGünaydın hayır canım yapmadım boşuna ümitlenmek istemiyorum birkaç gün sonra tekrarlarım
ederimkarın ağrısı değil de kasık ağrısı oluyo daha çok yani bende hep öyle oldu en azından. göğüs ağrısı da hafif oluyo birde şeffaf yumurta akı gibi akıntı oluyo. Bunlar yumurtlama belirtisi diye biliyorum herkeste aynı olur mu bilemiyorum
rica ederimTeşekkür
ederimben yine ilişkiye devam edim tutarsa tutar artık tutmazsa da önümüzdeki ay Allah büyüktür
İnşallah canım tamamdırtest yaparsan haber ver canım senden pozitif bekliyorum
Aynen öyle bende 4 sene sonra oldu ama nasip değilmişrica ederimaynen öyle umut kaybetmek yok, ben 1 buçuk yıldır her ay negatifle karşılaşıyorum ama yine denemeye devam allahtan umut kesilmez :)
Benimde 7 gün oldu iğneyi vuralı 36 saat sonrasında çok ağrım sızım olmadı minicik oldu geçti ama dün ve bugün şiddetli kasık ağrım var sanki regl olacakmışım gibi. karnımın altı da ağrıyo kasıklarımla birlikte. Reglime de daha var yumurtalar yeni mi çatlıyo anlamadımBende iğneyi vurali 16 gün oldu adet olacakmış gibi ağrım var adet oldum sanıyorum ama bişey yok doktor 31 temmuzda gebelik testi yap bugün test günüm ama bişey hissetmediğim için yapmadım idrar testinde tek çizgi çıktı kan testi vermedim
selam canım, durumlar karışıkKızlar selam durumlar nedir ?
İğne etkileri ne durumda ?
Pozitif haberlerinizi bekliyorum
Yaaselam canım, durumlar karışıkiğneden sonraki 7. günüm ama çatlama belirtilerim yeni çıkıyo gbi, kasıklarım ve alt karnım ağrımaya başladı. 5 gündür ovülasyon testi yapıyorum 4 gündür ikiside koyu çizgiydi , en son dün akşam yaptım çizgilerden birisi kaybolmuş silik belli oluyo. Yeni çatlıyo yumurtam galiba iğne çatlatmadı sanırım
Yaakendini çok dinleme bu aralar, aslında bende aynı durumdayım pazartesi oldum iğneyi salı gece 36. saate yakın çok hafif ağrıdı ve geçti. Şuan hiç bir belirtim vs yok. Bende acaba çatlamadı mı diyorum ? Ama biryandanda ağrılı olmasına gerek yok diyorum benim ilk gebeliğim doğal yoldan oldu ve ben ovulasyon ile takip edememiştim o ay ağrımda olmadı hiç çatlama zamanında. O yüzden içini ferah tut
yok kuzum yanlış bir şey yoktur düşnme onu. her kadının vücudu yumurtlamada reglde hamilelikte farklı belirtiler verir. kiminin regli ağrılı geçer kiminin hamileliği ağrılı geçer, kimi hiç belirti yaşamaz hamile olduğunu bilmeden yaşar. O yüzden bunları düşünme. Belki yumurtaların henüz çatlamadı çatladığında genelde kasıklarda adet ağrısı gibi hafif ağrı hissedilir. Sen düzenli ilişkiye devam et. Bat gününü bekleMerhaba,
Ben ovitrelle iğnesini geçen pazar günü yaptım. Ama ne bileyim hiç etkisini göremedim. Yani sizin yorumlarınızı okuyorum ağrı, leke gibi şeyler. Bende hiç bişey olmadıiğneyi vurduktan 2 saat sonra biraz iğneyi vurduğum yer kasıldı sadece o kadar o da ben kastığım için olmuş diye düşünüyorum. Yanlış bişey mi var bende acaba?
İlk defa yaptım bu yüzden hiç bilgim yok.
Her şeyinize bakıldı mı canım AMH, rahim filmi veya eşinizin sperm testleri hepsi yapıldı mıbende 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. Destek takviye vitamin kullanıyoruz 1 yıldır. aşılama istedim doktorlar önermedi normal ilişkiye girmekten farkı yok dedi. 2 klomen + ovitrelle , 1 femara + ovitrelle kullandım. 18 aydır her ay her tedavide umutla bekleyip negatifi görünce düşünmeden kafaya takmadan yapamıyor insanhiç kimyasal bile geçirmedem hiç gebelik oluşmadı anlamıyorum