Ben çatlatma iğnesi olamadımBilmiyorum iğneden sonra ilk defa yaptım iğne etkisiyle hafif silik çıkanlar falan olmuş o yüzden modum düştü biraz ama sonradan pozitife dönenler de olmuş bakalım ya beklemeye devam. Sizin kaçıncı gününüz?
Kızlar bugün yaptığım testte aşırı silik ikinci çizgi çıktı dün tamamen negatifti acaba olabilir miii
Eki Görüntüle 3458790
Canım hayırlı olsun evet silik çizgi çıkmışşş, kaçıncı günü bugün iğnenin ?Kızlar bugün yaptığım testte aşırı silik ikinci çizgi çıktı dün tamamen negatifti acaba olabilir miii
Eki Görüntüle 3458790
Kaçıncı gün?Kızlar bugün yaptığım testte aşırı silik ikinci çizgi çıktı dün tamamen negatifti acaba olabilir miii
Eki Görüntüle 3458790
9. Gün. İğne günüyle beraber 10.Kaçıncı gün?
Teşekkür ederim inşallah vardırCanım hayırlı olsun evet silik çizgi çıkmışşş, kaçıncı günü bugün iğnenin ?
İnşallah canım ama bi kaç gün erken dilersen 3 gün daha bekleyip kan verinTeşekkür ederim inşallah vardırİğne gününü de sayıyor muyuz bilmiyorum ama sayılıyorsa 10. Gün.
Çizgi var evet. Negatiften sonra çıktıysa var gibi. Kanda baktırsanız belli olur belki9. Gün. İğne günüyle beraber 10.
Aynen testi tekrarlayıp ona göre kan testi vermeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah canım ama bi kaç gün erken dilersen 3 gün daha bekleyip kan verin
Teşekkür ederim biraz daha bekleyeyim bakalım hayırlısı olsun inşallahÇizgi var evet. Negatiften sonra çıktıysa var gibi. Kanda baktırsanız belli olur belki
iğne gününü sayma canım evet silik görünüyor yarın sabah tekrarla koyulaşma varsa hamileliktir9. Gün. İğne günüyle beraber 10.
Haber vereceğim inşallahiğne gününü sayma canım evet silik görünüyor yarın sabah tekrarla koyulaşma varsa hamileliktir
Ahh senin az kalmışSonuçlarınız nediiir bende bu ay klomen kullandım 23 ünde de çatlatma iğnesi vurdum beklemedeyim şu an siz benden öncesiniz sonuçlarınız bellidir diye tahmin ediyorumm :))
Hoşgeldin canımMerhaba, önümüzdeki ay doğal yollardan olmazsa ben de aranıza katılacağım. Olacağına dair pek umudum yok açıkçası şimdiden tanışmak istedim.
İnşallah canım zaman neler getirir göreceğizHoşgeldin canımUmutsuz olmak yok hayatta çok mucizeler var içini ferah tut
gunaydın canım bugün tekrar test yapabildinmiTeşekkür ederim biraz daha bekleyeyim bakalım hayırlısı olsun inşallah