- 31 Temmuz 2024
- 92
- 77
- 29
Herkese merhaba arkadaşlar. Bende 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. son 6-7 aydır tedaviler ile devam ediyoruz. ilk olarak nisan ayında klomene başladım , ovitrelle iğne vuruldum ama gebelik olmadı. sonraki ay tekrar klomen başladık ovitrelle iğne vuruldum yine gebelik oluşmadı regl oldum. Reglden sonra tekrar tedavi için kontrole gittiğimde doktorum yumurtamın 30mm ulaştığını ama çatlamadığını, bunun kiste dönüştüğünü söyledi. İlişkiye ve tedaviye 2 ay ara verdik kist içn doğum kontrol hapı ve destek takviye kullandım 2 ay. 2. ayım bittikten sonra tekrar kontorole gittim kistim kaybolmuş doktor bu kez femara hap önerdi onu kullandım 5 gün , günde 2 kez. reglin 12. günü kontrole gittim sağda 2 adet 21mm ve 22mm yumurta solda 1 tane 20 mm yumurtam geliştiğini söyledi. Çoğul gebelik riski olduğunu istersem 2 ay daha ara verebileceğimi söyledi istersen çatlatırız çoğul gebelik istersen dedi. Ben kabul ettim. ovitrelle vuruldum 25 temmuzda reglin 12. günü. bugün iğneyi vurduktan sonra 6.günüm ama yumurtam çatladı mı anlamıyorum. ovülasyon testi yapıyorum 3 gündür çift çizgi bi koyu bi silik çatladı mı ne oldu bakabilir misniz? hafif pcoss um var bu arada ama hormonlarım iyi reglm düzenli.