- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
hadi insallah kuzum bizide haber et insallah pozitif bukez yüzün gülsün bizede umut olsunKlomen kullanmıştım canım. Geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı. 2 yıl olacak neredeyse inşallah bu sefer olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi insallah kuzum bizide haber et insallah pozitif bukez yüzün gülsün bizede umut olsunKlomen kullanmıştım canım. Geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı. 2 yıl olacak neredeyse inşallah bu sefer olmuştur
Amin inşallah canım çıkınca sonuç yazarımhadi insallah kuzum bizide haber et insallah pozitif bukez yüzün gülsün bizede umut olsun
Çok geçmiş olsun İnşallah bana fayda eder Bi ümit bekliyorumMerhaba ben klomen kullandım kullandığım ay da hamile kaldım ama 6. Haftamda bi hekime olmadığı için gebeliğimi sonlandırdı doktor kürtaj oldum ama klomen kullanıp hamile kalan çok kişi var etrafımda bazılarına da etki etmiyor
Beta 4.14 gelmiş iğne etkisi sanırımhadi insallah kuzum bizide haber et insallah pozitif bukez yüzün gülsün bizede umut olsun
Oyyyy oyyyy nasip gerçekten..Beta 4.14 gelmiş iğne etkisi sanırım
Bazen insan ne yapacağını şaşırıyor çok zor bunca zaman beklemek. Rabbim artık kolaylıkla nasip etsin inşallah isteyen herkeseOyyyy oyyyy nasip gerçekten..
Aminnnn yavrucum benim aminnnn.. benimde yarın 12. Gun kan testi yaparım bende büyük ihtimal ama umudum yok.. stresten de olmayacak bu gidişle yaBazen insan ne yapacağını şaşırıyor çok zor bunca zaman beklemek. Rabbim artık kolaylıkla nasip etsin inşallah isteyen herkese
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınAminnnn yavrucum benim aminnnn.. benimde yarın 12. Gun kan testi yaparım bende büyük ihtimal ama umudum yok.. stresten de olmayacak bu gidişle ya
Akşama misafir çağırdım valla sırf kafam dağılsın diye.. tarif bakıyorum.. yarin yaptırmadan durabilirsem dururum.. sizde kafanızı dağıtın olacak bi gun bebislerimiz o zaman totisiniiii yer bugünlerin acısını çıkarırızİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Hadi hayirlisi olsun güzel bi başlangıç olsunKızlar selam bende bugün femara ya başladım adetimin 3. Günü 5 gün kullacam
Nazlı yavrum olsun her yerini ısırcam. Çok iyi yapmışsınızAkşama misafir çağırdım valla sırf kafam dağılsın diye.. tarif bakıyorum.. yarin yaptırmadan durabilirsem dururum.. sizde kafanızı dağıtın olacak bi gun bebislerimiz o zaman totisiniiii yer bugünlerin acısını çıkarırız
İnşallah bu ay isteyen herkes güzel bı sekilde o mutlu haberi alırHadi hayirlisi olsun güzel bi başlangıç olsun
tatlım onu kendin mi aldın dr mı yazdırdınbugün duphaston aldım basladım büyük ihtimal tutmadı adet olmak için basladım bakalım tekrar klomen kullanmak istemiyorum famera daha iyi sanırım
daha günün var testle koyulaşma olucakmı takip edersin inş pozitiftir Allahtan umut kesilmezBeta 4.14 gelmiş iğne etkisi sanırım
Evet Perşembe günü idrar testi yapacağım14.gun test yapacak mısınız bi umut belki diye
Evet doğru normalde 6. Gün silik çıkması gerekiyor iğnenin etkisinden dolayı ama hiçbirşey çıkmadı bende ona şaşırdım çünkü kimisinde 12. Gün bile silik çıkan vardıbende negatif sanırım hiç bir belirtim yok
sifa olsun ben düzenli içmedim sabah aksam ac içmek lazım degilmi içeyim bende
sifa olsun
insallah canım ama kacırdık sanırım
belki pozitif olur kuzum ne zaman netlesir acaba
normalde silik cıkması lazım degilmi erken vakitlerde insallah olur belli olmaz
Selam kızlar klomen kullanırken yada sonrasında ovulasyon testiyle takip ettiniz mi ?