- 1 Mayıs 2020
- 1.225
- 1.157
Evet o günlerde de negatif çıkmıştı.Bende demek ki etkisi gitti diye düşündüm.Hatta burdan çoğu kişinin yorumlarına baktım etkisi 12 gün süren bile vardı şaşırmıştım6. Ve 8. Günde de mi negatif çıkmıştı? Şansımıza demek ki.. yaz diye su falanda çok içiyoruz belki ondandır..
Ben 11 temmizfa iğneyi vurdum bugün negatif çıktı yani bugün 10. Gün değilmiş ben karıştırdım 11. Günüymüş. Siz iğneyi ne zaman vurdunuzKızlar bugün iğnenin vurulduğu gün hariç 11. Günüm biraz önce erken gebelik testi yaptım. Resimde çekemediğim ancak kendimin görebildiği incecik bir çizgi var. Hemen çıktı 2 dk içerisinde. Normalde de iğne olduğumda 11. Gün test yapmışsınız vardır ama tertemiz çıkardı. İğne etkisi değildir demi ? İğneyi ilk kullanışım değil sonuçta
Merhabalar kullandığımız ürün nedir acaba bende bir sonraki ay kullanmak isterim çünkü benimde yumurta kalitem iyi değil maalesefEvet canım eşime de mavisinden aldım
Bende 11 temmuzda sabah 10 da vuruldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız çok zorBen 11 temmizfa iğneyi vurdum bugün negatif çıktı yani bugün 10. Gün değilmiş ben karıştırdım 11. Günüymüş. Siz iğneyi ne zaman vurdunuz
Canım itimat bitkisel yazarsanız çıkar trendyoldan.Pembesini kendim için mavisini eşim için almıştım. Ama muhakkak doktorunuza danışın. Ben sorup o şekilde aldım inşallah işe yaramıştırMerhabalar kullandığımız ürün nedir acaba bende bir sonraki ay kullanmak isterim çünkü benimde yumurta kalitem iyi değil maalesef
İğneyi aynı gün aynı saatte vurmuşuzBende 11 temmuzda sabah 10 da vuruldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız çok zor
Bende bişey yok canım. Eşimede doktor normal demişti sadece ileri hızı biraz arttırabiliriz ama değerleriniz güzel sizin sorun kafanızda dedi. Sürekli düşünmekten olmadığını ve ne zaman düşünmeyi bırakırsam o zaman olacağını söyledi. Tabi 1 buçuk yıl geçmiş nasıl düşünmeyeceksin. Bu ay düşünmemek için puzzle falan aldım onla takılıyorum işten gelinceİğneyi aynı gün aynı saatte vurmuşuzNe kadar tuhaf değil mi sizde bende belki bizim gibi binlerce kişi ne umutla o iğneyi vuruyor. Dilerim ki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Dediğiniz ilacı araştıracağım bende polikistik over var mutlaka doktoruma da soracağım . Siz ne için kullanıyorsunuz. Birde eşim sperm testi yaptı herhangi bir sorun yok dediler acaba eşimin de ilacı kullanmasına gerek var mı
Aynı şekilde bende bir buçuk yıldır evliyim. İki tane düşüğüm oldu herkes kafana takma diyor ama bunu demek gerçekten çok kolay. Belki de gerçekten düşünmeyi bırakmamız gerekiyor ama bunu nasıl yaparız hiç bilmiyorumBende bişey yok canım. Eşimede doktor normal demişti sadece ileri hızı biraz arttırabiliriz ama değerleriniz güzel sizin sorun kafanızda dedi. Sürekli düşünmekten olmadığını ve ne zaman düşünmeyi bırakırsam o zaman olacağını söyledi. Tabi 1 buçuk yıl geçmiş nasıl düşünmeyeceksin. Bu ay düşünmemek için puzzle falan aldım onla takılıyorum işten gelince
Uğraş bulmak gerekiyor belkideAynı şekilde bende bir buçuk yıldır evliyim. İki tane düşüğüm oldu herkes kafana takma diyor ama bunu demek gerçekten çok kolay. Belki de gerçekten düşünmeyi bırakmamız gerekiyor ama bunu nasıl yaparız hiç bilmiyorum
14.gun test yapacak mısınız bi umut belki diyeEvet o günlerde de negatif çıkmıştı.Bende demek ki etkisi gitti diye düşündüm.Hatta burdan çoğu kişinin yorumlarına baktım etkisi 12 gün süren bile vardı şaşırmıştım
Kaderden nasipten öte yol yok demek ki ertelenirse de vardır bi hayır..Ay ağlıycam ya haftaya transferim olucaktı şimdi taş düşürüyorum yada kum böyle bir ağrı olamaz. Etelenir mi transfer
insallah hamilesindir canım bence hamilesin Allahın izniyleKızlar bugün iğnenin vurulduğu gün hariç 11. Günüm biraz önce erken gebelik testi yaptım. Resimde çekemediğim ancak kendimin görebildiği incecik bir çizgi var. Hemen çıktı 2 dk içerisinde. Normalde de iğne olduğumda 11. Gün test yapmışsınız vardır ama tertemiz çıkardı. İğne etkisi değildir demi ? İğneyi ilk kullanışım değil sonuçta
cok gecmiş olsun agrısı cok kötü olurmus insallah gecer o zamana dek nasıl oldunuz simdiAy ağlıycam ya haftaya transferim olucaktı şimdi taş düşürüyorum yada kum böyle bir ağrı olamaz. Etelenir mi transfer
bende negatif sanırım hiç bir belirtim yokKızlar selam ben iğnenin 10.gunundeyim.. klomen tedavisi yapmıştık ardından iğne.. sizde durumlar nedir poztif negatif alanlar var mı
sifa olsun ben düzenli içmedim sabah aksam ac içmek lazım degilmi içeyim bendeBen yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Bu ay yumurtlama döneminde baya akıntı vardı. Hiç belirtim yok benimde inşallah işe yara
sifa olsunEvet canım eşime de mavisinden aldım
insallah canım ama kacırdık sanırımanladım öncesi ilişki olduysa sperm vucutta kalıyor yıne şans olabilir hayırlısı olsun
belki pozitif olur kuzum ne zaman netlesir acabaÇatlatma iğnesinin 10.gunu tertemiz bir negatif kızlar. . iğnenin etkisi gayet güzel geçmiş..
normalde silik cıkması lazım degilmi erken vakitlerde insallah olur belli olmazBenimde bugün iğneyi vurduğum günle beraber 10. Günüm ve bugün Test yaptım negatif çıktı. Ama ben iğneyi 6. Ve 8. Günlerde yaptığım zamanda herhangi birşey çıkmamıştı yani yine negatifti. Bende etkisi hemen kayboldu sanırım
İnşallah canım sabah kaset testle yaptım bu seferde yine silik çizgi. Bugün 12. Günümdü iğneden sonra. Sabah dayanamadım kan verdim. Acaba kaç çıkarsa iğne etkisi değildir demek lazım ? Sabah akşam 5ml içtik sabah genelde aç karnına ama akşam unutup tok içiyorduk. Hiç bir belirtim yok korkuyorumbende negatif sanırım hiç bir belirtim yok
sifa olsun ben düzenli içmedim sabah aksam ac içmek lazım degilmi içeyim bende
sifa olsun
insallah canım ama kacırdık sanırım
belki pozitif olur kuzum ne zaman netlesir acaba
normalde silik cıkması lazım degilmi erken vakitlerde insallah olur belli olmaz
insallah hamilesin hadi bize umut ol ....ben iğne vurulmadım ama 10.gün diye hatırlıyorum.yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik belli olyo hamilesin insallahİnşallah canım sabah kaset testle yaptım bu seferde yine silik çizgi. Bugün 12. Günümdü iğneden sonra. Sabah dayanamadım kan verdim. Acaba kaç çıkarsa iğne etkisi değildir demek lazım ? Sabah akşam 5ml içtik sabah genelde aç karnına ama akşam unutup tok içiyorduk. Hiç bir belirtim yok korkuyorum
klomenmi kullanmıstın kuzumBende 11 temmuzda sabah 10 da vuruldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız çok zor
Klomen kullanmıştım canım. Geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı. 2 yıl olacak neredeyse inşallah bu sefer olmuşturklomenmi kullanmıstın kuzum