İğne olmadığım ay ovulasyon ile takip ettim iğne olduğum ay takip etmedim çünkü zaten iğneden sonraki gün her halükarda çatlama olacaktıSelam kızlar klomen kullanırken yada sonrasında ovulasyon testiyle takip ettiniz mi ?
Bugün klomenin 7. Günü yarın kontrolüm var ama silik çıkıyor testte büyümemiş galibaİğne olmadığım ay ovulasyon ile takip ettim iğne olduğum ay takip etmedim çünkü zaten iğneden sonraki gün her halükarda çatlama olacaktı
Yükselme ihtimali var aslında isterseniz birkaç gün sonra tekrardan test yapınİnşallah canım sabah kaset testle yaptım bu seferde yine silik çizgi. Bugün 12. Günümdü iğneden sonra. Sabah dayanamadım kan verdim. Acaba kaç çıkarsa iğne etkisi değildir demek lazım ? Sabah akşam 5ml içtik sabah genelde aç karnına ama akşam unutup tok içiyorduk. Hiç bir belirtim yok korkuyorum
İnşallah yükselir çok teşekkür ederimYükselme ihtimali var aslında isterseniz birkaç gün sonra tekrardan test yapın
Eğer 3. Gün başladıysanız bugün adetinizin 10. Gün oluyor. Benim klomeni birinci kullanmamda adetin 21.Günü çatlama olmuştu ikinci kullanmamda adetin 13. Günü çatlama olmuştu. İnanın o kadar değişik bir olay ki bilemezsiniz. Büyüyüp büyümediğini ya doktor kontrolüyle öğreneceksiniz ya da evde ovulasyon testiyle takip edeceksiniz.Bugün klomenin 7. Günü yarın kontrolüm var ama silik çıkıyor testte büyümemiş galiba
Yarın kontrolüm aşılama olacağım merak ediyorum büyüyecek mi diyeEğer 3. Gün başladıysanız bugün adetinizin 10. Gün oluyor. Benim klomeni birinci kullanmamda adetin 21.Günü çatlama olmuştu ikinci kullanmamda adetin 13. Günü çatlama olmuştu. İnanın o kadar değişik bir olay ki bilemezsiniz. Büyüyüp büyümediğini ya doktor kontrolüyle öğreneceksiniz ya da evde ovulasyon testiyle takip edeceksiniz.
İnşallah büyümüştür herşey gönlünüzce olsun. Ben 10. Gün gittiğimde doktorum istediğim kadar büyümedi demişti. 12. Gün gittiğimde çok güzel büyümüştü doktorum bile şaşırdı. İnşallah sizde yarın güzel sonuçlar alırsınızYarın kontrolüm aşılama olacağım merak ediyorum büyüyecek mi diye
Ay inşaallahİnşallah büyümüştür herşey gönlünüzce olsun. Ben 10. Gün gittiğimde doktorum istediğim kadar büyümedi demişti. 12. Gün gittiğimde çok güzel büyümüştü doktorum bile şaşırdı. İnşallah sizde yarın güzel sonuçlar alırsınız
Canm pik anı kacmıs olablr Dr sana alenen demiş catlamıs diye ovulasyon a mı guveneceksın dra mı
hadi insallah güzelce büyüsünler masallahSelam kızlar durumlar nasıl iğne sonrası gelişme durumları?
Benim ilaç kullanımına başlayalı 8. Gün Dü 3 gün önce bitmişti. Kontrole gittim bugün 2 yumurta var dedi ama biri 9 mm diğeri 11 mm. Cuma günü tekrar yumurta kontrolüne çağırdı. Cuma istediğimiz seviyeye ulaşırsa iğneyi yapalım dedi.
yükselir insallah bekle gülüm umut var insallah hiç belli olmuyorBeta 4.14 gelmiş iğne etkisi sanırım
hayırlı olsun canım famera daha iyi okudum güzel güzel büyüsün yumoşlarKızlar selam bende bugün femara ya başladım adetimin 3. Günü 5 gün kullacam
kendim aldım kuzum bende pko var ilaçsız adet olamıyorumtatlım onu kendin mi aldın dr mı yazdırdın
ben yaptım kuzum ovulasyon testiSelam kızlar klomen kullanırken yada sonrasında ovulasyon testiyle takip ettiniz mi ?
hiç belli olmaz bekle bakalım canım doktoruna sordunmu neden böyle oldugunuEvet doğru normalde 6. Gün silik çıkması gerekiyor iğnenin etkisinden dolayı ama hiçbirşey çıkmadı bende ona şaşırdım çünkü kimisinde 12. Gün bile silik çıkan vardı
canım büyür insallah benim doktor bir günde 4mm büyümüş demişti ultrasona bakıpAy inşaallahbana umut oldunuz
hadi insallah güzelce büyüsünler masallah
İnşallah bu ay dan umudum var yahadi insallah güzelce büyüsünler masallah
yükselir insallah bekle gülüm umut var insallah hiç belli olmuyor
hayırlı olsun canım famera daha iyi okudum güzel güzel büyüsün yumoşlar
kendim aldım kuzum bende pko var ilaçsız adet olamıyorum
ben yaptım kuzum ovulasyon testi
hiç belli olmaz bekle bakalım canım doktoruna sordunmu neden böyle oldugunu
canım büyür insallah benim doktor bir günde 4mm büyümüş demişti ultrasona bakıp
İnşaallah ya bakalım yarın ne diyecek banacanım büyür insallah benim doktor bir günde 4mm büyümüş demişti ultrasona bakıp
İnşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın Allah’ın izniyleÇok geçmiş olsunİnşallah bana fayda eder Bi ümit bekliyorum
Canım hayırlısı olsun inşaallah adet olana kadar umut var umudunu yitirmeSonuç negatif 12.gune iğne etkisi bile kalmamış
hayırlısı olsun canım yıne denersinSonuç negatif 12.gune iğne etkisi bile kalmamış