- 18 Haziran 2022
- 4.185
- 5.899
- Konu Sahibi Mervenur277
Kızlar merhaba. Klomen çatlatma ve duphaston kullananlar ilkinde tutturanlar ve tutturamayanlar ne zamandır deniyorsunuz ve öncesinde hiç dusugunuz oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim daha ilk kuzum bugün 3. Günüm ama merak ediyorum kiminin hemen tutuyor kiminin tutmuyormuş onu merak ettim daha önce iki dusugum oldu tedavisiz peki senin tedaviden önce hiç gebeliğin oldu mi bebeğim inşallah bu ay güzel haberi alırsın dualarım seninleBen daha önce 2 kere denedim klomeni bende tutmadı hiç ..Hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen ..Şuan femara deniyorum bunuda daha önce 1 defa denemiştim bu 2 oluyor.Umudunuzu kaybetmeyin
İlk denemn miiii inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberi canım daha öncesinde hiç gebelik oldu muu?Kızlar bende femara+iğne yaptırdım bugün 7. Gün bakalımmm
Hayır olmadı, pcos var vede. İnşallah ilk ay tutarr iğne oldunuz muİlk denemn miiii inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberi canım daha öncesinde hiç gebelik oldu muu?
İnşallah canım evet iğnenin 4. Günü ya sizde yan etkisi oluyor mu bende kaşıntı karın ağrısı halsizlik ve ateş basması oluyor ilk hamileligimde belirti olarak hissetmistim bunlarıHayır olmadı, pcos var vede. İnşallah ilk ay tutarr iğne oldunuz mu
Bende kasık ağrısı var tek taraflı bugün 7.gün acaba gebelik belirtisi de olabilir mi ki başka bir belirtim yok. İlk iğneniz miİnşallah canım evet iğnenin 4. Günü ya sizde yan etkisi oluyor mu bende kaşıntı karın ağrısı halsizlik ve ateş basması oluyor ilk hamileligimde belirti olarak hissetmistim bunları
Evet canım benim ilk ignem klomen falan da ilk kullanisim inşallah gebesindir canım iğnenin etkisi geçiyor mu ki 7. GündeBende kasık ağrısı var tek taraflı bugün 7.gün acaba gebelik belirtisi de olabilir mi ki başka bir belirtim yok. İlk iğneniz mi
Canım şimdi test yaptım , geçmiş. Gebelik kaç gün sonra çıkmaya başlar varsa sence 5 gün falan var dimiEvet canım benim ilk ignem klomen falan da ilk kullanisim inşallah gebesindir canım iğnenin etkisi geçiyor mu ki 7. Günde
Bugun 7. Günse daha 7 günün var 5 gün kala yaparsan silikle öğrenirsin canım yani 2 gün sonraCanım şimdi test yaptım , geçmiş. Gebelik kaç gün sonra çıkmaya başlar varsa sence 5 gün falan var dimi
Ayyyy inşallah Allahım , bu ay hepimiz de kavuşalım inşallahBugun 7. Günse daha 7 günün var 5 gün kala yaparsan silikle öğrenirsin canım yani 2 gün sonra
İnşallah canımAyyyy inşallah Allahım , bu ay hepimiz de kavuşalım inşallah
Yok cnm, benim hiç tutmadı. Çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin insallahBenim daha ilk kuzum bugün 3. Günüm ama merak ediyorum kiminin hemen tutuyor kiminin tutmuyormuş onu merak ettim daha önce iki dusugum oldu tedavisiz peki senin tedaviden önce hiç gebeliğin oldu mi bebeğim inşallah bu ay güzel haberi alırsın dualarım seninle
Merhaba ben 3 yıllık evliyim 2 sene boyunca aynı ilaçları kullandım çatlatma da yaptım olmadı asla sadece 1 kimyasal gebelik şüphesi var oda şüphe doktorun dediği. Bence kimyasaldı çünkü silik pozitif test ve 1 gün sonra ardından yoğun kanama geçirmiştim uzun süre de adet olamıyorum polikistik over var açıkçası eğer polikistik over ve adet düzensizliği varsa bu ilaçlar pek işe yaramıyor her polikistik overli aynı olmasada çoğunda işe yaramıyor ben duphastonu 6 ay kullandım önce adeti düzenledik sonra klomen kullandım toplamda 7 kez bana tek yarayan şey zayıflamak oldu adeti düzenledi hormonlar düzeldi ve inositol kullandım kesinlikle tavsiye ederim inositol sadece adet düzensizliğini gidermez aynı zamanda yumurtlama yaptırır ve yumurtaları kaliteleştirir ben uzun süre yumurtlama göremiyordum artık yumurtlama görüyorum felan ayrıca bu iğneler klomenler çokda sağlıklı olmadığını söylemeden gecemiceğim çünkü içindeki hormon olduğu için adet gününde kısalma / uzama. Veya renginde farklılık yapısında farklılıklar görülebilir. Herşeyi geçtim klomen kist yapıyor genellikle adetle atılabilen kistlerden oluyor bende her defasında yaptı ve yine de adet oldum attım sadece demek istediğim bazı insanlar için kısa sürede hall olsada bazı benim gibiler için bu yol çok uzun bir yol olabiliyor yani 3 sene bitiyor 4e gitcez bel bağlamamak lazım bu ilaçlara gerçekten sağlıklı beslenmek sağlıklı yaşam şart eşli olarak yani ben sadece kadından bahsetmiyorum aynı zamanda erkeklerinde spermiogramm testi güzel çıkması lazım , tıpkı kadınların hormonları çok güzel olması gerektiği gibi bunun için erkeklerin kabak çekirdeği , ceviz fındık fıstık tarzı şeylerin tüketmesi oldukça önemli .. öyle yazmak istedim hakkımızda hayırlısı olsun nasip bu işlerKızlar merhaba. Klomen çatlatma ve duphaston kullananlar ilkinde tutturanlar ve tutturamayanlar ne zamandır deniyorsunuz ve öncesinde hiç dusugunuz oldu mu?
Amin inşallah canım en kısa zamanda kavuşursun inşallahYok cnm, benim hiç tutmadı. Çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu canım 3 ay önce kimyasal olunca eşim muayene oldu varikosel varmış ama geçen hafta testini verdi gayet güzel çıktı sonuçlar benim önceden hiç tedavi olmadan bir dusugum bir kimyasalım oldu o yüzden diyorum belki bende direk etki yapabilir çünkü ilk defa geçen ay reglim 10 gün gecikti doktorum hafif polikistik görüntüsü var dedi ilk defa tedaviye başladım ben 1 buçuk senedir hayırlısı olsun inşallah rabbim en kısa zamanda versin sana da müjdeyi kuzumMerhaba ben 3 yıllık evliyim 2 sene boyunca aynı ilaçları kullandım çatlatma da yaptım olmadı asla sadece 1 kimyasal gebelik şüphesi var oda şüphe doktorun dediği. Bence kimyasaldı çünkü silik pozitif test ve 1 gün sonra ardından yoğun kanama geçirmiştim uzun süre de adet olamıyorum polikistik over var açıkçası eğer polikistik over ve adet düzensizliği varsa bu ilaçlar pek işe yaramıyor her polikistik overli aynı olmasada çoğunda işe yaramıyor ben duphastonu 6 ay kullandım önce adeti düzenledik sonra klomen kullandım toplamda 7 kez bana tek yarayan şey zayıflamak oldu adeti düzenledi hormonlar düzeldi ve inositol kullandım kesinlikle tavsiye ederim inositol sadece adet düzensizliğini gidermez aynı zamanda yumurtlama yaptırır ve yumurtaları kaliteleştirir ben uzun süre yumurtlama göremiyordum artık yumurtlama görüyorum felan ayrıca bu iğneler klomenler çokda sağlıklı olmadığını söylemeden gecemiceğim çünkü içindeki hormon olduğu için adet gününde kısalma / uzama. Veya renginde farklılık yapısında farklılıklar görülebilir. Herşeyi geçtim klomen kist yapıyor genellikle adetle atılabilen kistlerden oluyor bende her defasında yaptı ve yine de adet oldum attım sadece demek istediğim bazı insanlar için kısa sürede hall olsada bazı benim gibiler için bu yol çok uzun bir yol olabiliyor yani 3 sene bitiyor 4e gitcez bel bağlamamak lazım bu ilaçlara gerçekten sağlıklı beslenmek sağlıklı yaşam şart eşli olarak yani ben sadece kadından bahsetmiyorum aynı zamanda erkeklerinde spermiogramm testi güzel çıkması lazım , tıpkı kadınların hormonları çok güzel olması gerektiği gibi bunun için erkeklerin kabak çekirdeği , ceviz fındık fıstık tarzı şeylerin tüketmesi oldukça önemli .. öyle yazmak istedim hakkımızda hayırlısı olsun nasip bu işler
Geçmiş olsun canım , Hayırlısı olsun tabi herkesde aynı olmuyor tutanda var tutmayanda inşallah olur iğnenin kaçıncı günü ? Bak iğnenin 7. Günü gebelik testi silikleşmeye başlar bu iğnenin etkisinin yavaş yavaş kaybolması demek sonrasını artık bedenin kendisi devamını getirmesi lazım iğnenin içinde hcg hormonu olduğu için gebelik testleri ve ovulasyon testleri yalancı pozitif çıkar 15. Gün doğru ve net olan sonucu görebilirsin hem idrardan hem kandan 15. Günden önce yapılan testler hem yanıltır hemde çok erkendir hayal kırıklığı oluyor diyebilirim :)Benim eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu canım 3 ay önce kimyasal olunca eşim muayene oldu varikosel varmış ama geçen hafta testini verdi gayet güzel çıktı sonuçlar benim önceden hiç tedavi olmadan bir dusugum bir kimyasalım oldu o yüzden diyorum belki bende direk etki yapabilir çünkü ilk defa geçen ay reglim 10 gün gecikti doktorum hafif polikistik görüntüsü var dedi ilk defa tedaviye başladım ben 1 buçuk senedir hayırlısı olsun inşallah rabbim en kısa zamanda versin sana da müjdeyi kuzum
Bugün iğnenin 4. Günü canım evet doktorum duphaston verdi o bitince test yap dedi zaten duphaston 14. Günü bitiyor ama ben yine de regle 7 gün kala testle takip etmek istiyorum öncesinde kan vermem tabiki ama ilk deneme olunca duramam meraktan ya çok teşekkür ederim kuzum bilgilendirdigin içinGeçmiş olsun canım , Hayırlısı olsun tabi herkesde aynı olmuyor tutanda var tutmayanda inşallah olur iğnenin kaçıncı günü ? Bak iğnenin 7. Günü gebelik testi silikleşmeye başlar bu iğnenin etkisinin yavaş yavaş kaybolması demek sonrasını artık bedenin kendisi devamını getirmesi lazım iğnenin içinde hcg hormonu olduğu için gebelik testleri ve ovulasyon testleri yalancı pozitif çıkar 15. Gün doğru ve net olan sonucu görebilirsin hem idrardan hem kandan 15. Günden önce yapılan testler hem yanıltır hemde çok erkendir hayal kırıklığı oluyor diyebilirim :)
En doğrusu senin dediğin zaten canım inşallah olur. Yazarsın burdan güzel haberi inşallahBugün iğnenin 4. Günü canım evet doktorum duphaston verdi o bitince test yap dedi zaten duphaston 14. Günü bitiyor ama ben yine de regle 7 gün kala testle takip etmek istiyorum öncesinde kan vermem tabiki ama ilk deneme olunca duramam meraktan ya çok teşekkür ederim kuzum bilgilendirdigin için