- 18 Haziran 2022
- 4.185
- 5.899
- Konu Sahibi Mervenur277
Kızlar merhaba. Klomen çatlatma ve duphaston kullananlar ilkinde tutturanlar ve tutturamayanlar ne zamandır deniyorsunuz ve öncesinde hiç dusugunuz oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebeğim twsekkur ederim inşallah senden de alırız güzel haberleriEn doğrusu senin dediğin zaten canım inşallah olur. Yazarsın burdan güzel haberi inşallah
Amin canımİnşallah bebeğim twsekkur ederim inşallah senden de alırız güzel haberleri
Eğer iğne etkisi geçmişse çıkar canım keşke gebelik testiyle baslasaydin takip ederdin yarin da yaparsın canım koyulasiyorsa gebelik vardır siliklesiyorsa daha iğne etkisidirKizlar merhabalar 29 nisanda catlatma iğnesi oldum acaba yarın test yapsam doğru sonuç alır mıyım. Cumartesi de adet günüm olarak gözüküyor
Aklıma hiç gelmedi bakalım yarın yapıyım hayırlısı pek umudum yok amaEğer iğne etkisi geçmişse çıkar canım keşke gebelik testiyle baslasaydin takip ederdin yarin da yaparsın canım koyulasiyorsa gebelik vardır siliklesiyorsa daha iğne etkisidir
Canim testin varsa 3 saat sıvı almadan da yapsana meraklandim şimdiAklıma hiç gelmedi bakalım yarın yapıyım hayırlısı pek umudum yok ama
Maalesef yok olsaydı yapardım yarın alıp yaparimCanim testin varsa 3 saat sıvı almadan da yapsana meraklandim şimdi
Gogus uçlarım ağrıyor ama geçen ay da adetime 2 3 gün kala agrimisti ilk defa umutlanmistim ama maalesef regl oldum. Bu ayda catlatma iğnesi artı duphaston kullandım bakalım hayırlısıCanim testin varsa 3 saat sıvı almadan da yapsana meraklandim şimdi
Hayırlısı olsun canım bende toplu test sipariş ettim takip etmek için onu bekliyorum gelirse başlayacağım vücudumuzu çok dinlediğimiz için artık psikolojik olarak belirti yaşıyoruz kuzum inşallah bu ay alırsın güzel haberleri benim bugün 7. Günüm ignedeGogus uçlarım ağrıyor ama geçen ay da adetime 2 3 gün kala agrimisti ilk defa umutlanmistim ama maalesef regl oldum. Bu ayda catlatma iğnesi artı duphaston kullandım bakalım hayırlısı
Maalesef negatif artık önümüzde ki aylara bakacağız. Bide sabah 3 eczane gezdim bari pozitif çıksaydı bu çabamaHayırlısı olsun canım bende toplu test sipariş ettim takip etmek için onu bekliyorum gelirse başlayacağım vücudumuzu çok dinlediğimiz için artık psikolojik olarak belirti yaşıyoruz kuzum inşallah bu ay alırsın güzel haberleri benim bugün 7. Günüm ignede
Hayırlısı olsun canımMaalesef negatif artık önümüzde ki aylara bakacağız. Bide sabah 3 eczane gezdim bari pozitif çıksaydı bu çabama.
İnşallah sen güzel sonuçlar alırsınHayırlısı olsun canım
İnşallah canım Allah razı olsun hepimiz en kısa zamanda alalım güzel haberleriİnşallah sen güzel sonuçlar alırsın
İgnede beta HCG enjekte ettiği için olabiliyor canım bende de olmuştu inşallah güzel sonuç alırsınızKızlar merhaba bana yardımcı olurmusunuz lütfen 6 yaşında bir kızım var iki yıldır korunmasız ilişki yaşadım ama gebelik oluşmadı adet dönemimde klomen kullandım çarşamba günü ovitrelle iğne vuruldum 18 mm 16 mm iki yumurtalığım vardı doktor çok umutlu konuştu perşembe ve cumarteside ilişki oldu kasıklarımda kramplar ve batmalar oluyor bide dün duphastona başladım aşırı gaz ve sıcak basması oluyor sizce gebeliğin erken belirtisi midir veya ilaçların etkisimi yardım ederseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim yorumun için bu ay çok umutluyum bakalım allah herkesin gönlüne göre versinİgnede beta HCG enjekte ettiği için olabiliyor canım bende de olmuştu inşallah güzel sonuç alırsınız
Bir kez devlet hastanesinde klomen+ovitrelle denemem oldu ama tutmadıKızlar merhaba. Klomen çatlatma ve duphaston kullananlar ilkinde tutturanlar ve tutturamayanlar ne zamandır deniyorsunuz ve öncesinde hiç dusugunuz oldu mu?
Aynen öyle canım benim bugün 10. Günüm 3 gündür çok silik çıkıyor koyulasmadi da en iyisi beklemeye karar verdim Perşembe kan veririm artık hiç düşügun oldu mu aşkımBir kez devlet hastanesinde klomen+ovitrelle denemem oldu ama tutmadı
Özel hastaneye gittim. Doktorum öncesinde rahim filmi çekeceğini sonra ilaç tedavisine başlayacağını söyledi.
Rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı. Filmden 5 gün sonra kendiliğinden 2 yumurtam çatladı ilaçsız tedavisiz. Doktor hemen duphaston verdi. Ama olmadı tutmadı. Adet oldum. Bu sefer doktorum femara başladı. Ekstra bir de kan sulandırıcı kullandırıyor bana. 2 gün sonra yumurta kontrolüm var. Bakalım ne sonuç çıkacak. Bunca denememe rağmen olmadı. Herşeyi yaptım. Maalesef nasipten öte köy yok. Hamile kalmak varsa kaderimizde,ilaçsız da kalacağız. Elimizden sadece hayırlısına dua etmek gelir.
Hayır ne düşük ne kimyasal. Hiçbirini yaşamadım ama sebepsiz yere hamile kalamadım. Eşimin de sperm testi iyi çıktı. Rabbim zamanını bekliyor. İnşaAllah senin pozitiftir hayırla sağlıklaAynen öyle canım benim bugün 10. Günüm 3 gündür çok silik çıkıyor koyulasmadi da en iyisi beklemeye karar verdim Perşembe kan veririm artık hiç düşügun oldu mu aşkım
Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur canım sdla umudumuzu yitirmeyelimHayır ne düşük ne kimyasal. Hiçbirini yaşamadım ama sebepsiz yere hamile kalamadım. Eşimin de sperm testi iyi çıktı. Rabbim zamanını bekliyor. İnşaAllah senin pozitiftir hayırla sağlıkla