Bende aynı şekilde sorunum vardı inan hiç ummadığın anda olcak olurmu takılma hiç bile ben reglim gecikince yapardım yada bigün önce sende öyle yapabilirsin insaallahh umduğun gibi olur canım
Amin inşallah

Reactions: Jou
3 gün kala erken gebelik testiyle bı denemek istiyorum bende bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız zaten adet günümde doktor kontrolüm var kanda bakicak sanırım

Erken gebelik testiyle bakmayı düşünüyorum 3 gün kala ama bakalım nasip

Erken gebelik testiyle bakmayı düşünüyorum 3 gün kalan am
Bana şuan o kadar moral ve umut oldu ki yazdıkların inşallah benimde böyle olur sağ salim hayırlı haberi duyariz benim için ve herkes için dua et olur mu

Erken gebelik testiyle bakmayı düşünüyorum 3 gün kala ama bakalım nasip
Canım erken gebelik testinde adet gecikmesinin 1 gününden itibaren yapılıyor diye biliyorum yani bana eczacı öyle demişti. Ben öyle yapmıştım doğru çıktı. Testi ziyan etme pahalı oluyor diğerlerine göre

Eşime de banada bakıldı sorun yokmuş hatta ben hsg de çekildim oda temiz çıktı şükür şuana kadar herşey yolunda ilerliyo bakalım hayırlısı

Heyecandan bı durabilsem

3 gün kala erken gebelik testiyle bı denemek istiyorum bende bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız zaten adet günümde doktor kontrolüm var kanda bakicak sanırım
Ben normal testle 7 gün önce çift çizgiyi görmüştüm ama bizimki erken döllenmeymiş adet günü kan değerim 2000 civarında çıkmıştı.

Yarın adet günüm umarım olmam yazarım hamile kaldiysam o ara kanamanın olması büyük şans dedi doktor hemen değerlendirin dedi yaptık bakalım inşallah
Merhaba eşimle hamileik için bu ay denemeler yaptık bir kez de değil hani yumurtlamadan önce sonra yumurtlama zamanı falan baya denedik yani olur diye düşünmüştüm açıkçası hattâ birkaç belirti de vardı fakat tüm testlerim hep negatif cikti kan vermistim oda negatif çıktı 1.20 çıkmıştı 2 gjn once kanama oldu leke şeklinde siyahımsı kahverengimsi değişik yerlesme kanaması sandım çünkü adetime 5 gün vardı ertesi gün bi baktım baya akışkan olmuştu ki karnım da ağrımaya başlamıştı kasiklarim falan bugün 3. Gün az önce doktordan geldim kistten falan şüphelendim çünkü seneler önce bir doktor bana cikolata kistjn var demisti sknra baska bir doktora gitmistim yok dedi bol su ic demisti o gunden beri gitmedim taki evlendim simdiee cocyk istoyiruz ilk defa bu ay denedik bu ayi ful degerlendirdik fakat 5 gun erken kanama basladi regl oldum bugjn 3. Günüm doktora gitmek istedim gittik kist icin doktor yok dedi fakat rahmin 12 m dedi normalde çok ince olması gerek dedi bu kanama adet kanaması değil dedi başka dedi hamilelik falam olabilirmi dedim olabilir dedi fakat adetim şuan bildiğiniz hala kanama var ve bu bende normal adetten farklı olarak bir kanama ilk başlarda ağrısız olmuştu su gibiydi akışkan pihtisizdi 3-4 aydir böyle arada pıhtı oluyor bende regl oluyorum saniyordum ama baska bisey varmis galiba bence rahim kalinlasmasi bu aya ozel bisey degil gibi acaba hamile kaldim sonra icimde olmadi falanmi ya kafamda bir sürü şey var baya taktım adet kanaması değil dedi özele gitmiştik kan testi istedi oda fiyat baya yüksek gelince devlete gidelim dedik bakalım tekrar doktora gidicem korkuyorum inşAllah kötü bisey yoktur böyle bi durum yaşayan varmı yada bilgisi olan acil yardımcı olurmusunuz lütfen kendimi hiç iyi hissetmiyorum inşallah bilgisi olan vardır şimdiden çok sagolun  buarada ikili fotoğraf yumurtalıklarımın onlar iyi dedi doktor tekli olan fotoğraf rahmimin onada kalınlaşma var dedi fakat ben fotoğrafta yuvarlak bisey görüyorum ne olabilir acaba ?

Eklentiler

• 20220630_105608.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 20220630_105547.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 57
Ad
Adet gecikmesinden itibaren 7 gün beklemek gerekiyor benim adetimin gecikmesinin 6. Günü bugün hala negatif

Ve bı sorumda duphaston gebelik testinde yalancı pozitiflik çıkartırmı
duphastondan dolayı değil de çatlatma iğnesi verdiyse eğer vurulduğu günden itibaren 14 gün içinde gebelik testi yaparsanız pozitif çıkar çünkü igne bhcg hormonu içeriyor. erken gebelik testleri de çoğunlukla yalancı pozitif verir. sürekli aynı şeyi yaşayan biri olarak adetinizin geçmesini bekleyin derim

Yaşamadım ama bunu çözebilecek en iyi kişi doktor bence hiç ihmal etme hemen git belki dediğin gibi gebelik olustu ama sorun oldu düştü yada düşmek üzere yada kimyasal falandı bı çok sebebi olabilir yanlış yönlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir

Yok çatlatma iğnesi olmadım kendisi çatladı adet günüm içinde gün verdi olsanda olmasanda mutlaka geliyosun dedi kanda falan bakıcak heralde yada alttan muayeneyle falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…