Canım süreçlerimiz çok çok benzer bende klomen kullandım sonrası tek bir yane yumurtam oluşmuştu 18mm di doktarum kendiliğinden çatlar dedi ilişki günü önerdi ve duphaston bailadı ilaç bittikten sonra 5 güne kadar regl olursun hamilelik olmadıysa regl olunca gel dedi. İlaç bitti ertesi günü yani takvimde normal bat a 7 gün varken kaset testte öğrendim ben gölge gibiydi sonra kan verdim 28 çıktı şükürler olsun düzenli yükseldi her şey yolunda sürecimiz benziyor umarım sonucu da aynı olur yani duphaston yalancı pozitif göstermiyor ilaç bittikten sonra birkaç gün içinde yapabilirsin test

Ve bı sorumda duphaston gebelik testinde yalancı pozitiflik çıkartırmı
Eğer şu normal idrar testlerinden bahsediyorsunuz. Ben adetim bir gün gecikmeliyken yalancı pozitif yaşadım. sonra internetten de baktım adet döneminde hormonlar yükseldiği için silik ikinci çizgi çıkarmış en az 4 gün geciktikten sonra sağlıklı oluyormuş zaten üstündedir yaziyor testin

Ve bı sorumda duphaston gebelik testinde yalancı pozitiflik çıkartırmı
Erken yapsanız çıkar mı bilmiyorum ama (benim çıkmıştı) duphatson pozitif çıkarmaz. Sadece çatlatma iğnelerinde HCG hormonu oluyor ve çatlatma iğnesinden sonraki 12-13 gün yalancı pozitif çıkabiliyor.

Bende aynı şekilde sorunum vardı inan hiç ummadığın anda olcak olurmu takılma hiç bile ben reglim gecikince yapardım yada bigün önce sende öyle yapabilirsin insaallahh umduğun gibi olur canım

Duphastona bende hafta sonu başlayacağım gebelik için ilk klomen ve folik asit kullandım kontrole gittim ve duphaston verdi bende çok merak ediyorum sonuç ne olacak

Canım bende önceki hamileliğimde 6 gün kala öğrenmiştim kaset testte çıkmıştı bu ay bende femara duphaston ve estofem kullanıyorum sağda 22 mm yumurtam oluştu bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bize

Yok canım çıkarmıyor ben tedavi olduğum aylarda kullandım çıkarmadı. Şimdi tedavi olmuyorum ama adetin 15.günü başlıyorum duphastona ve test yaptığımda tertemiz çıkıyor
Bende adetime 3 gün kala test yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah güzel sonuclarla gelirim

Tam adet günümde doktor kontrolüm var ondan önce kendim yapmak istedim ama dediğiniz de doğru sonuç çok üzüyo

İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlarla geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…