- 5 Mayıs 2021
- 224
- 398
- 53
Canım süreçlerimiz çok çok benzer bende klomen kullandım sonrası tek bir yane yumurtam oluşmuştu 18mm di doktarum kendiliğinden çatlar dedi ilişki günü önerdi ve duphaston bailadı ilaç bittikten sonra 5 güne kadar regl olursun hamilelik olmadıysa regl olunca gel dedi. İlaç bitti ertesi günü yani takvimde normal bat a 7 gün varken kaset testte öğrendim ben gölge gibiydi sonra kan verdim 28 çıktı şükürler olsun düzenli yükseldi her şey yolunda sürecimiz benziyor umarım sonucu da aynı olurMerhaba arkadaşlar biz yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyoruz.
Bu ay Haziran 11 de yani adetin 5. Günü klomene başladım.
15 Haziran da rahim filmi çekildim.
Eşimde de bende de sorun görünmedi.
20 Haziran da yumurtam 22 mm olmuştu 3 gün sonra ki kontrolde doktorum çatlamış kendiliğinden dedi.Duphaston verdi hamilelik olursa bebeğin tutunması için.
Şimdi size sorum ben her ay aynı heyecanı yaşıyorum beklenen adet günüm 7 temmuz sizce bu hafta sonu yani 4 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı ???
Eğer şu normal idrar testlerinden bahsediyorsunuz. Ben adetim bir gün gecikmeliyken yalancı pozitif yaşadım. sonra internetten de baktım adet döneminde hormonlar yükseldiği için silik ikinci çizgi çıkarmış en az 4 gün geciktikten sonra sağlıklı oluyormuş zaten üstündedir yaziyor testinVe bı sorumda duphaston gebelik testinde yalancı pozitiflik çıkartırmı
Bol bol havuç ye çatlmasını kolaylaştırırGrev var ölçüm de yapılmadı 3 gün sonra gitcem artık klomenden sonra 5 gün sonra yani inşallah kendi çatlar ya grev de denk geldi çok uzuldum
Erken yapsanız çıkar mı bilmiyorum ama (benim çıkmıştı) duphatson pozitif çıkarmaz. Sadece çatlatma iğnelerinde HCG hormonu oluyor ve çatlatma iğnesinden sonraki 12-13 gün yalancı pozitif çıkabiliyor.Ve bı sorumda duphaston gebelik testinde yalancı pozitiflik çıkartırmı
Bende aynı şekilde sorunum vardı inan hiç ummadığın anda olcak olurmu takılma hiç bile ben reglim gecikince yapardım yada bigün önce sende öyle yapabilirsin insaallahh umduğun gibi olur canımMerhaba arkadaşlar biz yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyoruz.
20 Haziran da yumurtam 22 mm olmuştu 3 gün sonra ki kontrolde doktorum çatlamış kendiliğinden dedi.Duphaston verdi hamilelik olursa bebeğin tutunması için.
Şimdi size sorum ben her ay aynı heyecanı yaşıyorum beklenen adet günüm 7 temmuz sizce bu hafta sonu yani 4 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı ???
Duphastona bende hafta sonu başlayacağım gebelik için ilk klomen ve folik asit kullandım kontrole gittim ve duphaston verdi bende çok merak ediyorum sonuç ne olacakMerhaba arkadaşlar biz yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyoruz.
Merhaba,Ve bı sorumda duphaston gebelik testinde yalancı pozitiflik çıkartırmı
Canım bende önceki hamileliğimde 6 gün kala öğrenmiştim kaset testte çıkmıştı bu ay bende femara duphaston ve estofem kullanıyorum sağda 22 mm yumurtam oluştu bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bizeEvet öyle olmuştu
Bide bişey sorucam sizce bugünü saymazsak 6 gün kaldı tahmini regl günüme sizce test yapsam çıkar mı aslında pazar günü yapmayı düşünüyorum ama sabırsızlanıyorum ister istemez
Hayır pozitif çıkarmazVe bı sorumda duphaston gebelik testinde yalancı pozitiflik çıkartırmı
ÇıkarmazVe bı sorumda duphaston gebelik testinde yalancı pozitiflik çıkartırmı
Bende adetime 3 gün kala test yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah güzel sonuclarla gelirimYok canım çıkarmıyor ben tedavi olduğum aylarda kullandım çıkarmadı. Şimdi tedavi olmuyorum ama adetin 15.günü başlıyorum duphastona ve test yaptığımda tertemiz çıkıyor
Teşekkür ederimLaborant bir tanidigimin verdigi bilgiye gore gebelik testlerinde olab bebegi yok gosterebilirmis.Ama olmayan bir bebegi var gostermezmiş
Hayırlısıyla bende pozitif sonucu alırım inşallahBen adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı
İnşallah canımHayırlısıyla bende pozitif sonucu alırım inşallah
9-10 gün olmuş ama test yapicagim gün 12-13 gün olmuş olcakŞöyle çatlama gününden itibaren 14 gün geçmesini beklediyseniz test yapın
İğnesiz çatladıHayır çıkarmaz ovitrelle çatlatma iğnesi olsanız o yalancı çizgi çıkarırdı
Tam adet günümde doktor kontrolüm var ondan önce kendim yapmak istedim ama dediğiniz de doğru sonuç çok üzüyoCanım inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız biran evvel. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere. Adet geçmeden test yapma zira büyük üzülüyor insan. En güzeli adeti en az 2 gün geçsin öyle yap. Verilen ilaçlar geçici pozitiflik yapmıyor.
İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlarla gelirizCanım bende önceki hamileliğimde 6 gün kala öğrenmiştim kaset testte çıkmıştı bu ay bende femara duphaston ve estofem kullanıyorum sağda 22 mm yumurtam oluştu bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?