Kıxlar ben 3 ay klomen kullandım duphaston falan ne varsa vitamin herşey olmadı yumurtaları 20 23 24 25 bile oldu 4 yumurta oldu ama olmuyor nasip olmadı 1 ay ara verdim ilaçlara doğal denedimyine olmadı bu ay 4ngün sonra regl olcam yine doktora gidip bu sefer Rahim filmi çekmeyi düşünüyorum benden sonra evlenen yakınlarım hepsi hamile kaldı bu kıyaslamalar biraz bunaltıyor çok dua istiyorum sizden bir an önce nasip olsun diye bu ay bide canım sonucunu yazar mısın

Gelişme varmi canim.? Varmi biseyler

Kızlar size bişi söylim yazim belki gören okur faydam dokunur ben 1 5 yıdlır drr gidiyorum 3 ay klomen çatlama iğneleri haplar bilmem neler neler maddi manevi çok yoruldum ama olmadı dedim hayırlısı nazik değilmiş ama bakın 4 doktor değiştirdim bu ay ynei Bi doktora gittim meğer enfeksiyon var mış bende hemde çok olmuş dedi nasıl fark etmediler bu varken klomen verdiler boşuna duvar örülmüş gibi düşün Rahim azğına yani ilişkiye girsen de boşş demenm okii iyice gezin emin olun alttan muane de olun kesin boşuna o kadar ilaç içmişim ama yinee diyorum herşey de var Bi hayır şuan ilaç kullanmaya başladım enfeksiyon geçerse Rahim filmi çekicem doğal yoldan beklicem denicem Dr dedi enfeksiyon engellemiştir büyük ihtimal doğal bekleticez seni olur inşallah öyle yani inşallah faydam olur

Mehaba hanımlar benimde sorum olucak 5. Ağustosta regli oldum doktora gittim klomen verdi günde 1 tane 5 gün boyunca kullan dedi. 7 ağustosta klomene başladım. 11 ağustosta hem klomen bitti hem reglim. 15 ağustosta doktora gittim çatlamışsın iğneye gerek kalmadı dedi. Ben zaten 12 14 ve 15 ağustosta çalışmalara başlamıştım. Ama sürekli bi kasık ağrısı çekiyordum 19 ağustosta çok ağrım oldu ve parça geldi apar topar doktora gittim kan verdim ilaçtandır bişey yok dedi. Fakat resmen regli oldum başına böyle bişey gelen var mı klomen kullanıp o ay 2. Kez regli olan ? Bu arada polikistik over var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…