Ben dayanamadım vallahi yaptım 2 gün sonrayı bekleyebilirsem kan verip testi tekrarlarım diye düşünüyorumTest yapmaya ben de çok korkuyorum canım. İnternetten bir sürü test sipariş ettim. Yarın yabda ertesi gün gelir. Benimde bugün 12.günüm iğneden sonraki. Yine de regl tarihimi bekleyim diyorum umari sabredebilirim
Tamam canım eklerimİnşallah hepimiz güzel sonuclar alırız. Testini yapınca buraya ekle de canım merakta bırakma bizi
Hadi bize müjdeli haberler ver canım. Ben de bekleyip yapmayı düşünüyorum inşallahBen dayanamadım vallahi yaptım 2 gün sonrayı bekleyebilirsem kan verip testi tekrarlarım diye düşünüyorum
Amiin cankm inşallah sende yaparsan haber ver sonucuHadi bize müjdeli haberler ver canım. Ben de bekleyip yapmayı düşünüyorum inşallahhepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah.
Tamam canım veririm. İnşallah sevinçle yazmak nasip olurAmiin cankm inşallah sende yaparsan haber ver sonucu
İnşallahhhTamam canım veririm. İnşallah sevinçle yazmak nasip olur
Canım benim regl tarihim bugün yarın yani ben 28-29 günde olurum hep bugün 28. Günüm. Ama çatlatma iğnesi olduğun ay regl 14 gün de geliyormuş diye okudum kişiden kişiye değişir tabi ama sabredebilirsem 14. Günü Perşembe yapmayi düşünüyorumTest yapmaya ben de çok korkuyorum canım. İnternetten bir sürü test sipariş ettim. Yarın yabda ertesi gün gelir. Benimde bugün 12.günüm iğneden sonraki. Yine de regl tarihimi bekleyim diyorum umari sabredebilirim
Canım bana da hergun bir tane Meryem suresi oku 41 gün boyunca devam et sen gebe kalmaz adet olursan eşin okusun mutlaka 41 e tamamla demişlerdi yani şifa Allah tan biz elimden geleni edelim hep tıbbi açıdan hem manevi acidan Rabbim aratmasın geciktirmesin en hayırlısı ile kısa zamanda yüzümüzü güldürsünKızlar bir de ben şey duydum 41 hurmaya 41 Meryem suresi okuyup onu yoyince hamile kalıyorsun diye duydum. Hiç duydunuz mu? Yalan birisi oldu mu?
Yani iğnenin 14.günü mü regl olunabiliyormuş anlamadım canım orasını ?Canım benim regl tarihim bugün yarın yani ben 28-29 günde olurum hep bugün 28. Günüm. Ama çatlatma iğnesi olduğun ay regl 14 gün de geliyormuş diye okudum kişiden kişiye değişir tabi ama sabredebilirsem 14. Günü Perşembe yapmayi düşünüyorum
Amin inşallah canım. Ben de bugün başlamayı düşünüyorum ama hurmaya okuyacağız ben de eşimde birlikte okuyacağız 41 hurmayaCanım bana da hergun bir tane Meryem suresi oku 41 gün boyunca devam et sen gebe kalmaz adet olursan eşin okusun mutlaka 41 e tamamla demişlerdi yani şifa Allah tan biz elimden geleni edelim hep tıbbi açıdan hem manevi acidan Rabbim aratmasın geciktirmesin en hayırlısı ile kısa zamanda yüzümüzü güldürsün
12-18 gün arası da regl gelmezse gebelik de kanda çıkmazsa kist var mı diye doktor kontrolüne gitmemiz sartmis daha önce bu tedaviyi gören arkadaşım dedi bana da . Ama en genel i gebelik varsa da 14. Gün kesin çıkıyormuş yoksa da 14. Gün adet olursunuz diyorlar.Yani iğnenin 14.günü mü regl olunabiliyormuş anlamadım canım orasını ?
Anladım canım ben bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim o zamana kadar regl olmazsam test yapmayı düşünüyorum12-18 gün arası da regl gelmezse gebelik de kanda çıkmazsa kist var mı diye doktor kontrolüne gitmemiz sartmis daha önce bu tedaviyi gören arkadaşım dedi bana da . Ama en genel i gebelik varsa da 14. Gün kesin çıkıyormuş yoksa da 14. Gün adet olursunuz diyorlar.
Benim de ara ara kasıklarım a giriyor ağrı. Ama bir şeye yoramiyorum. İnşallah gebeliktir. Çoğu kişi hep adet olucam sandım gebeymisim diyor ya.Kızlar az önce mutfağı toplarken belim bildiğiniz ortadan yarılır gibi ağrıdı. Hâla devam ediyor. Acaba adet mı olacağım düşüncesi geldi aklıma. Yoksa gebelik belirtisi mi
İnşallah canım. Artık her şeyden bir şey çıkarıyoruz psikolojik olarak çok yorulduk.Benim de ara ara kasıklarım a giriyor ağrı. Ama bir şeye yoramiyorum. İnşallah gebeliktir. Çoğu kişi hep adet olucam sandım gebeymisim diyor ya.
Düşünmemeye çalış canım imkanın varsa da 14. Gün kan testi ver en iyisi o bence silik çizgi var mı gölge mi vs demeden direk varsa var yani çıkıyorİnşallah canım. Artık her şeyden bir şey çıkarıyoruz psikolojik olarak çok yorulduk.
Evet canım haklısın bakalım bir adet gecikmem olsunda insalalh yaptırırımDüşünmemeye çalış canım imkanın varsa da 14. Gün kan testi ver en iyisi o bence silik çizgi var mı gölge mi vs demeden direk varsa var yani çıkıyor
İnşallah pozitif alırsın canımTest yapmaya ben de çok korkuyorum canım. İnternetten bir sürü test sipariş ettim. Yarın yabda ertesi gün gelir. Benimde bugün 12.günüm iğneden sonraki. Yine de regl tarihimi bekleyim diyorum umari sabredebilirim
Ben normal test yaptım ondada silik çıktıİnşallah hepimiz güzel sonuclar alırız. Testini yapınca buraya ekle de canım merakta bırakma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?