Kiz ilaçlar ise yaramıştır insallah niye kuruntu yapıyorsun güzel devam edecek endişe etmeİnşallah canım benimBende de belirtiler azaldı kendi kendime kuruntularım başladı acaba bir şey mi oluyor diye
İnşallah güzelce ilerler canım ben keseyi görene kadar sanırım böyle evhamlı olacağım.Kiz ilaçlar ise yaramıştır insallah niye kuruntu yapıyorsun güzel devam edecek endişe etme
İlk gebelik heyecanı mutluluğu endişesi diyelim onaİnşallah güzelce ilerler canım ben keseyi görene kadar sanırım böyle evhamlı olacağım.
Aynen canım kesinlikle öyle insan öyle oluyor elinde olmadanİlk gebelik heyecanı mutluluğu endişesi diyelim ona
Cok teşekkür ederim canımDualarim sizlerle kizlar
Canım rahim de sıvı birikmesi demiş ya Dr belki o atıyordur kendini hiç bilemedim valla Rabbim sakınsin inşallahBugün biraz daha sanki kanama kipembe kırmızı arasına döndü gibi kızlar. Ama hiç ağrım yok endişem çok arttı. Peçeteye siliyorum sürekli
Rica ederim kuzumCok teşekkür ederim canım
Amin canım doktora gidiyorum şimdiCanım rahim de sıvı birikmesi demiş ya Dr belki o atıyordur kendini hiç bilemedim valla Rabbim sakınsin inşallah
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah güzel haberini ver bize deAmin canım doktora gidiyorum şimdi
Amin canım doktor gel dedi. Betahcg bakarız dediAllah yardımcın olsun kuzum inşallah güzel haberini ver bize de
Dualarim seninle canım inşallah sonucun iyi çıkarAmin canım doktor gel dedi. Betahcg bakarız dedi
Canım 617 den 848 çıktı ama artış düzenli değil bence dış gebelik olabilir gibi geliyorDualarim seninle canım inşallah sonucun iyi çıkar
Yaaa çok üzüldüm kuzumCanım 617 den 848 çıktı ama artış düzenli değil bence dış gebelik olabilir gibi geliyor
Aslında artış var ama az artmış yani düşük yapanların değerinde düşüş olmuyorduDoktor düşük yapıyor olabilirsin dedi. İki gün somra tekrar kan vermemi istedi
Benim hiç ağrım yok canım benim sadece kanama var bendeYaaa çok üzüldüm kuzumdış gebelik olan arkadaşlarım çok ağrılarının olduğunu sancıların adet ağrısından daha çok olduğunu bundan şüphelenip Dr gittiklerinde dış gebelik dediğini hatırlıyorum senin ağrın oluyor mu peki niye dış gebelik ten suphelendin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?