Bir gebenin günlüğü sayfasında üst üste yumurtlama görenler catlamasi için 3 gün havuç yesin sonra da 7 gün tutunması için avakado yesin diyor bende bu ay avakado yemek istedim ama tadını hiç begenmedim yiyemedimCanım zaten havuç ve incir kürüne devam ediyorum çatlama görene kadar yapıcam onu. Onun dışında yerim ama
Yaaa ben hiç daha önce yemedim avakado. Önce bir çatlamayı görsem keşkeBir gebenin günlüğü sayfasında üst üste yumurtlama görenler catlamasi için 3 gün havuç yesin sonra da 7 gün tutunması için avakado yesin diyor bende bu ay avakado yemek istedim ama tadını hiç begenmedim yiyemedim
Aynen canım catlama olmuş galiba siliklesmis yarın da silik çıkarsa daha yapma inşallah catlamayi bugün kabul edersin 2 hafta sonra test yaparsin hayırlısı ileBugünde yaptım test az önce daha silik çıktı düne göre sanki
Bugünde yaptım canım Ankara'ya gidiyorum bugün erken kalktım. Bugün daha da silik çıktı. İlk idrarla yapmadım. İnşallah canım hayırlısıyla bakalım adet olmazsam yaparım testAynen canım catlama olmuş galiba siliklesmis yarın da silik çıkarsa daha yapma inşallah catlamayi bugün kabul edersin 2 hafta sonra test yaparsin hayırlısı ile
Aynen canım hayırla sonuç alalım insalahBugünde yaptım canım Ankara'ya gidiyorum bugün erken kalktım. Bugün daha da silik çıktı. İlk idrarla yapmadım. İnşallah canım hayırlısıyla bakalım adet olmazsam yaparım test
Hayirli ramazanlar canım. Valla beklemedeyim yüzümde bir anda birden fazla sivilce çıktı sanırım adet olacağım
Bende eşimin ısrarı ile 6-7-8-9-10. Günlerde test yaptım iğne etkisi ne zaman gececk diye 8 de çizgi vardı 9 da negatif oldu 10.gun de test yaptım negatifdi sonrasında yapmaya korktum bugün 12. Günü pazar günü test günüm bakalım bende bekliyorum bu ramazan hepimizin gönlünden geçenlerin kabul olduğu müjdeler aldığımız ay olsunHayirli ramazanlar canım. Valla beklemedeyim yüzümde bir anda birden fazla sivilce çıktı sanırım adet olacağımpek umudum yok anlayacağın. Sen ne durumdasın?
Amin inşallah canım hayırlı müjdeli haberler alalım inşallah. Benimde pazartesi günü adet günüm. Bakalım ne olacakBende eşimin ısrarı ile 6-7-8-9-10. Günlerde test yaptım iğne etkisi ne zaman gececk diye 8 de çizgi vardı 9 da negatif oldu 10.gun de test yaptım negatifdi sonrasında yapmaya korktum bugün 12. Günü pazar günü test günüm bakalım bende bekliyorum bu ramazan hepimizin gönlünden geçenlerin kabul olduğu müjdeler aldığımız ay olsun
Benim bugün adet günüm normalde ama iğne vuruldugum için pazar-pazartesi adet bekliyorum. Progestan da kullandığım için gecikebilir diye okudum buradan. Bu ay hiç bir belirti vs olmadı ara ara hafif ağrılar olup geçiyor bakalım nasip bu ay olmazsa rahim filmi çekileceğimAmin inşallah canım hayırlı müjdeli haberler alalım inşallah. Benimde pazartesi günü adet günüm. Bakalım ne olacak
Bende de ara ara kasık ağrısı girip çıkıyor. Başka bir belirtim benimde yok. Canım inşallah sen güzel haberler alırsın sonra da ben alırımBenim bugün adet günüm normalde ama iğne vuruldugum için pazar-pazartesi adet bekliyorum. Progestan da kullandığım için gecikebilir diye okudum buradan. Bu ay hiç bir belirti vs olmadı ara ara hafif ağrılar olup geçiyor bakalım nasip bu ay olmazsa rahim filmi çekileceğim
Canım galiba ben bu ay da elendimBende de ara ara kasık ağrısı girip çıkıyor. Başka bir belirtim benimde yok. Canım inşallah sen güzel haberler alırsın sonra da ben alırım
Canım ben de adet olacak gibiyim. Pazartesi gününü bekliyorum. Sanmıyorum yani bu ay olacağını tam yumurta catalama zamani Ankara'ya gittim. Cenaze vardı. Bu ay benimde yok bence. İnşallah hayırlısıyla biz de buraya bir gün güzel haberler yazarız. Sıkma canını sabırla dua etmek lazım. Demek ki Allah bizim daha çok sesimizi duymak istiyor. O yüzden bizi bekletiyor.Canım galiba ben bu ay da elendimelimde erken gebelik testi vardı bugün iğneden sonraki 12. Gün test yaptım negatif çıktı. Geçen ay da böyle 12. Gün negatif çıkıp bir kaç güne adet olmuştum. İnşallah sen güzel haber verirsin ben artık adet olmayi beklicem bitince de rahim filmi için hastaneye gidicem.
Başınız sağ olsunCanım ben de adet olacak gibiyim. Pazartesi gününü bekliyorum. Sanmıyorum yani bu ay olacağını tam yumurta catalama zamani Ankara'ya gittim. Cenaze vardı. Bu ay benimde yok bence. İnşallah hayırlısıyla biz de buraya bir gün güzel haberler yazarız. Sıkma canını sabırla dua etmek lazım. Demek ki Allah bizim daha çok sesimizi duymak istiyor. O yüzden bizi bekletiyor.
Allah razı olsun canım. Öyle tabi vardır zamanı. Ben de c life adetken başladım yumurtlamadan sonra bıraktım. Adet olunca tekrar başlayacağım bu sefer çakşır kökü suyunu da denemeyi düşünüyorum. 3 ay C life kullanmayı düşünüyorum inşallah canım. Şifa Allah'tan tabi kiBaşınız sağ olsuninşallah sabrın sonu selamettir. Vardır vakti elbet hayırla nasip etsin Allah im c life herkes çok övüyor ama etkisi için 3 ay ara vermeden kullanın demişler sende imkanın varsa ara vermeden kullan bakalım ne olacak. Ben Dr gitmeden önce hayıt macunu almıştım yumurtlama testi ile macun deneyecektim. Eğer adet olursam macuna başlarım cunku rahim filmi çekildiği ay ilaç kullanımicaksın demişti Dr um
Canım ben iğne vuruldugum için 12. Gün diye yaptım. Eşim de çok meraklıydı çünkü Dr bu ay da çoğul gebelik ihtimalin yüksek dedi. Allahualem tabi varsa da şuan negatif çıktı testim. Bence düzenli adet oluyorsan ya adet gününü bekle ya da en erken bir gün öncesi erken gebelik testi yap inşallah senin güzel haberini aliriz çok kişide duydum adet olcakmis gibi ağrım vardı hamile olduğumu öğrendim diye inşallah seninde öyledirAllah razı olsun canım. Öyle tabi vardır zamanı. Ben de c life adetken başladım yumurtlamadan sonra bıraktım. Adet olunca tekrar başlayacağım bu sefer çakşır kökü suyunu da denemeyi düşünüyorum. 3 ay C life kullanmayı düşünüyorum inşallah canım. Şifa Allah'tan tabi kiBen test yapsam mı onu da bilemedim erken mi olur? Pazartesiyi bekleyim diyorum bir yandan da test yapmak geçiyor içimden
Benim çoğul gebelik olduCanım ben iğne vuruldugum için 12. Gün diye yaptım. Eşim de çok meraklıydı çünkü Dr bu ay da çoğul gebelik ihtimalin yüksek dedi. Allahualem tabi varsa da şuan negatif çıktı testim. Bence düzenli adet oluyorsan ya adet gününü bekle ya da en erken bir gün öncesi erken gebelik testi yap inşallah senin güzel haberini aliriz çok kişide duydum adet olcakmis gibi ağrım vardı hamile olduğumu öğrendim diye inşallah seninde öyledir
Yaa gözün aydın canım. Hayırlı olsun bizlere de dua etBenim çoğul gebelik oldu
Ederim kuzum tabiikideYaa gözün aydın canım. Hayırlı olsun bizlere de dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?