Yinede adet olmadıkça umut var canım şuan bende adet oldum diye gidiyorum her seferinde bişe yok aynı zaten ağrıları hemen hemen ama dediğin gibi en güzeli kanAma cnm benim kasık ağrısından ziyade sanki adet olacağım ağrısı benim cok ağrılı gecer adet dönemi aynı oyle geliyor gecen ki ignemdede bu ağrı olmustu sonunda adet oldum cok mutsuz oluyorum o yüzden o ağrı geldikcebende 15. Gun direkt kan testine gitmeyi düşünüyorum normal test yapmadan gitmek istiyorum çünkü negatif goruncede belki yükseklik acaba yükselecek mi diye düşünüp durcam en azindan kesin sonuç kan test diye düşündüm. Hem dgerlerimede bakılır dedim öyle düşündüm ama bakalım yine de kısmet diyelim
Amin cnm Allah razı olsun duanda beni de unutma olur mu ??Yinede adet olmadıkça umut var canım şuan bende adet oldum diye gidiyorum her seferinde bişe yok aynı zaten ağrıları hemen hemen ama dediğin gibi en güzeli kanhakkında hayırlısı olsun canım
Senim kan testi kac cikti sen iğnenin kaçıncı günü test verdinYinede adet olmadıkça umut var canım şuan bende adet oldum diye gidiyorum her seferinde bişe yok aynı zaten ağrıları hemen hemen ama dediğin gibi en güzeli kanhakkında hayırlısı olsun canım
Ben 9 şubatta akşam iğne vuruldum aslında çarşamba kan vermiştim ama sorun olmuş o yüzden dün tekrar verdim 111 çıktı canımSenim kan testi kac cikti sen iğnenin kaçıncı günü test verdin
15. Gün verdin yani doğru muBen 9 şubatta akşam iğne vuruldum aslında çarşamba kan vermiştim ama sorun olmuş o yüzden dün tekrar verdim 111 çıktı canım
Aynen canım iğneden sonraki 15. Gün 111 çıktı salı günü yükselişi görmek için tekrar vericem inşallah sonrada dr a gidicem15. Gün verdin yani doğru mu
Anladım cnm sağlıklı güzel gebelik olur insallah.Aynen canım iğneden sonraki 15. Gün 111 çıktı salı günü yükselişi görmek için tekrar vericem inşallah sonrada dr a gidicem
Ben de 14 subat sabah 11 de vurulmuştum iğne gününü saymazsam bnmde 11. Gün bugün sayarsam 12 oluyorAynen canım iğneden sonraki 15. Gün 111 çıktı salı günü yükselişi görmek için tekrar vericem inşallah sonrada dr a gidicem
Canım bu senin kaçıncı gün ki testin 11.gün mu oluyorBen normal test yaptım ondada silik çıktıinşallah kandada çıkar ya bir iki güne tahlil vericem
Benim 10. Gün negatifti canım 12. Gün varla yok arasıydı sonra silikleşti şuan biraz daha netCanım bu senin kaçıncı gün ki testin 11.gün mu oluyor
Insallaj hayırlı haberlerle gelirsin cnm.Kızlar merhaba. Ben rahim filmi çektirmeye karar verdim önümüzdeki hafta inşallah gideceğim
Amin inşallah canımInsallaj hayırlı haberlerle gelirsin cnm.
Gözün aydın olsun canım sağ salim kucağına al inşallah bizleri de duanda unutmaKızlaar benim kan sonucum çıktı pozitif çok şükürrabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallah
Canım ben bugün adetimin 4. Günü doktora gittim bir sıkıntı yok kist vs dedi bu ay klomen verdi yine günde 3 kere kullan bitince gel bu ay da deneyelim olmazsa onumuxfkei ay rahim filmi cektirirz dediKızlar merhaba. Ben rahim filmi çektirmeye karar verdim önümüzdeki hafta inşallah gideceğim
Anladım canım ben de Çarşamba günü normal kontrole gideceğim doktora. Aslında ben de doktoruma soracağım Çarşamba günü gittiğimde rahim filmi çektirip çektirmemeyi. Ama ben çektirmekten yanayım. Senin de ilk denemedin di demi klomen ?Canım ben bugün adetimin 4. Günü doktora gittim bir sıkıntı yok kist vs dedi bu ay klomen verdi yine günde 3 kere kullan bitince gel bu ay da deneyelim olmazsa onumuxfkei ay rahim filmi cektirirz dedi
Canım benim ilk ayimda ilaçsız yumurta takibi yaptı doktorum sonra ilaç kullandım onunla da olmadı bu ay ilaç verdi iğne yaparız dedi bir de doktorum bana gynoseed jel önerdi çatlatma iğnesi den sonra o jel i kullan sperm i yumurtaya tasimaya yardımcı oluyor dedi illa kullan demedi ama imkanın varsa alıp kullanmanı oneririm dedi bunlar ile bu ay olmazsa rahim filmi isterim diyorAnladım canım ben de Çarşamba günü normal kontrole gideceğim doktora. Aslında ben de doktoruma soracağım Çarşamba günü gittiğimde rahim filmi çektirip çektirmemeyi. Ama ben çektirmekten yanayım. Senin de ilk denemedin di demi klomen ?
Benimde klomen ve çatlatma iğnesinin ilk ayıydı canım. Ben de Çarşamba günü konuşacağım ama doktordan pek memnun değilim. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Hiçbir şey söylemiyor ne kaç tane yumurtam oluştuğunu söyledi ne de ilgili birisi. Ben de özel doktora gitmeyi düşünüyorum bir de devlet hastanesi ama aşılama için yeterli ekipmanları olmadığı için çoğu şeyi özel hastanede yaptırıp getirmemi istedi. Anlayacağın doktor da çok önemli bence. İlgisiz birisi insanı daha da umutsuz yapıyorCanım benim ilk ayimda ilaçsız yumurta takibi yaptı doktorum sonra ilaç kullandım onunla da olmadı bu ay ilaç verdi iğne yaparız dedi bir de doktorum bana gynoseed jel önerdi çatlatma iğnesi den sonra o jel i kullan sperm i yumurtaya tasimaya yardımcı oluyor dedi illa kullan demedi ama imkanın varsa alıp kullanmanı oneririm dedi bunlar ile bu ay olmazsa rahim filmi isterim diyor
Kesinlikle öyle canım ben daha önce devlet Hastanesi'ne gittim ama bana dedikleri tek şey sabret olur sorun yok. Bekledim olmadı stresden adet düzensizliği yaşadım sonra özel hastaneye gittim doktorum çok iyi herkonuda içimi rahatlatıyor açık konuşuyor.Benimde klomen ve çatlatma iğnesinin ilk ayıydı canım. Ben de Çarşamba günü konuşacağım ama doktordan pek memnun değilim. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Hiçbir şey söylemiyor ne kaç tane yumurtam oluştuğunu söyledi ne de ilgili birisi. Ben de özel doktora gitmeyi düşünüyorum bir de devlet hastanesi ama aşılama için yeterli ekipmanları olmadığı için çoğu şeyi özel hastanede yaptırıp getirmemi istedi. Anlayacağın doktor da çok önemli bence. İlgisiz birisi insanı daha da umutsuz yapıyor
Ne güzel canım ben de birkaç yer araştırdım burda özel doktora gitmekten yanayım umarım hepimiz verdiğimiz bu çabanın karşılığı hayırlı evlatlarımızla alırız çok istiyorum ve biliyorum bir gün herkesin evinde mutluluk olacak. Ben c life almıştım geçen ay başlamamıştim bu ay başladım bir de çakşır kökü suyu sipariş ettim bunları kullanmayı düşünüyorumKesinlikle öyle canım ben daha önce devlet Hastanesi'ne gittim ama bana dedikleri tek şey sabret olur sorun yok. Bekledim olmadı stresden adet düzensizliği yaşadım sonra özel hastaneye gittim doktorum çok iyi herkonuda içimi rahatlatıyor açık konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?