Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Evet çok yorucu bir süreç benimde evde yaptığım testlerden sonra canım çok sıkıldı çok üzgünüm. İnşallah hepimiz için en güzel haberleri alacağımız zamanlarda gelir canım. Anladım. Doktorla görüştüğünde haber ver ben de merak ediyorum. Ben de cuma günü mü gidip kan versem diyorum. Yoksa pazar günü regl olmazsam öyle mi gitsem kafam karışık

Eğer gidersem haber veririm mutlaka canım inşallah o zaman a kadar güzel haberi alırsın

Kızlar son durumlarınız nedir benim buhün 14. Gün hala silik çizgi devam ediyor bugün kan verdim sonuç bekliyorum sizlerde durum nedir
Canım ben beklemedeyim pazar günü regl olmazsam ertesi gün kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Pazar günü bir de evde kendim test yaparım diye düşünüyorum. Hayırlı haberler ver inşallah. İçimden bir ses senin olacak diyor A ayda77

İnşallah canım valla hep silik testler anlamadım koyulaşması lazım ama silik kanda çıkmadı onuda anlamadım inşallah vardır emin olamıyorum sen evde test yaptın mı canım

Dün cerdim ama çıkmadı bir türlü testlerde bu şekilde
Aslında var gibi canım ya bence öyle. Çizgi var evet silik ama belki de yeni diyedir. İnşallah bugün kan sonucun da güzel çıkar. Sana bir şey sormak istiyorum canım. Sen de mide bulantısı oluyor mu ? Kokulara karşı hassasiyet oluyor mu ? Benim testte negatif çıkmıştı ama bu bulantı şeyi bende var

İnşallah canım sağlık ocağındaki ebe vardır silikde olsa pozitif oluyor üst üste yaptığında iki çizgi çıkıyorsa dedi ama ben kimyasaldan korkuyorum yoksa şuan bişe var ona eminim hayırlısı bakalım
Canım bende bulantı falan yok sadece kasık ağrısı var böyle ara sıra bıçak saplıyomuş gibi oluyo kasıklarım sonra geçiyo bide göğüslerim aşırı şiş ve arada ağrı yapıyo dokununca bile acıyo sadece bunlar var şuanlık bende

Anladım canım. İnşallah Allah korktuğun yere ugratmaz.Degerinde güzel çıkar inşallah. Ben sanırım regl olacağım ondan olabilir bulantı

Yani öyle sık olmuyordu ama çok az oluyordu. Adetken aşırı oluyor genelde
Benim iki gündür kasik ağrılarım ve göğüs ucu ağrım azaldı. Bugün iğnenin 14. Günü ne adet oldum ne test yaptım salı kanda negatif demisti. Beklemedeyim pazartesi ye kadar adet olmazsam test yapar doktora giderim reglim iki gün gecikti.

Kanda negatif çıkmış ya bir daha yükselebilme ihtimali var mıymış canım ?

Benim de belirtilerim azaldı canım yok denecek kadar hemde. Hayırlısı olsun inşallah

Kanda negatif çıkmış ya bir daha yükselebilme ihtimali var mıymış canım ?
Bilgim yok kuzum ya inşallah yukselir ben ondan çok umitliydim bu kadar testin de yanılma payı olmaz heralde. Hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim en güzel zamana saklıyor sabırla elimizden geleni edip beklememiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…