Evet çok yorucu bir süreç benimde evde yaptığım testlerden sonra canım çok sıkıldı çok üzgünüm. İnşallah hepimiz için en güzel haberleri alacağımız zamanlarda gelir canım. Anladım. Doktorla görüştüğünde haber ver ben de merak ediyorum. Ben de cuma günü mü gidip kan versem diyorum. Yoksa pazar günü regl olmazsam öyle mi gitsem kafam karışıkKanı aile hekimine verdim 14-16. Günlerde hala adet olmazsam doktorumu arayacağım. Muhtemelen cumartesi günü muayene olmaya giderim. İnşallah senin bu ay tutunur Rabbim emekleri boşa çıkarmasin cidden yorucu bir süreç.
Eğer gidersem haber veririm mutlaka canım inşallah o zaman a kadar güzel haberi alırsınEvet çok yorucu bir süreç benimde evde yaptığım testlerden sonra canım çok sıkıldı çok üzgünüm. İnşallah hepimiz için en güzel haberleri alacağımız zamanlarda gelir canım. Anladım. Doktorla görüştüğünde haber ver ben de merak ediyorum. Ben de cuma günü mü gidip kan versem diyorum. Yoksa pazar günü regl olmazsam öyle mi gitsem kafam karışık
İnşallah canım ben de haber veririmEğer gidersem haber veririm mutlaka canım inşallah o zaman a kadar güzel haberi alırsın
Canım ben beklemedeyim pazar günü regl olmazsam ertesi gün kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Pazar günü bir de evde kendim test yaparım diye düşünüyorum. Hayırlı haberler ver inşallah. İçimden bir ses senin olacak diyor A ayda77Kızlar son durumlarınız nedir benim buhün 14. Gün hala silik çizgi devam ediyor bugün kan verdim sonuç bekliyorum sizlerde durum nedir
İnşallah canım valla hep silik testler anlamadım koyulaşması lazım ama silik kanda çıkmadı onuda anlamadım
Kan sonucunu aldın mı ?İnşallah canım valla hep silik testler anlamadım koyulaşması lazım ama silik kanda çıkmadı onuda anlamadıminşallah vardır emin olamıyorum sen evde test yaptın mı canım
Dün cerdim ama çıkmadı bir türlü testlerde bu şekildeKan sonucunu aldın mı ?
Aslında var gibi canım ya bence öyle. Çizgi var evet silik ama belki de yeni diyedir. İnşallah bugün kan sonucun da güzel çıkar. Sana bir şey sormak istiyorum canım. Sen de mide bulantısı oluyor mu ? Kokulara karşı hassasiyet oluyor mu ? Benim testte negatif çıkmıştı ama bu bulantı şeyi bende varDün cerdim ama çıkmadı bir türlü testlerde bu şekilde
İnşallah canım sağlık ocağındaki ebe vardır silikde olsa pozitif oluyor üst üste yaptığında iki çizgi çıkıyorsa dedi ama ben kimyasaldan korkuyorum yoksa şuan bişe var ona eminim hayırlısı bakalımAslında var gibi canım ya bence öyle. Çizgi var evet silik ama belki de yeni diyedir. İnşallah bugün kan sonucun da güzel çıkar. Sana bir şey sormak istiyorum canım. Sen de mide bulantısı oluyor mu ? Kokulara karşı hassasiyet oluyor mu ? Benim testte negatif çıkmıştı ama bu bulantı şeyi bende var
Anladım canım. İnşallah Allah korktuğun yere ugratmaz.Degerinde güzel çıkar inşallah. Ben sanırım regl olacağım ondan olabilir bulantıİnşallah canım sağlık ocağındaki ebe vardır silikde olsa pozitif oluyor üst üste yaptığında iki çizgi çıkıyorsa dedi ama ben kimyasaldan korkuyorum yoksa şuan bişe var ona eminim hayırlısı bakalım
Canım bende bulantı falan yok sadece kasık ağrısı var böyle ara sıra bıçak saplıyomuş gibi oluyo kasıklarım sonra geçiyo bide göğüslerim aşırı şiş ve arada ağrı yapıyo dokununca bile acıyo sadece bunlar var şuanlık bende
İnşallah canım normalde de bulanıyor muydu adet öncesiAnladım canım. İnşallah Allah korktuğun yere ugratmaz.Degerinde güzel çıkar inşallah. Ben sanırım regl olacağım ondan olabilir bulantı
Yani öyle sık olmuyordu ama çok az oluyordu. Adetken aşırı oluyor geneldeİnşallah canım normalde de bulanıyor muydu adet öncesi
Hayırlısı olsun canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah bu ay olmazsa inşallah sonraki ay gebelik olurYani öyle sık olmuyordu ama çok az oluyordu. Adetken aşırı oluyor genelde
Amin inşallah canım inşallah.Hayırlısı olsun canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah bu ay olmazsa inşallah sonraki ay gebelik olur
Canım kan sonucun mu çıkmadı yoksa kanda HCG değerin mi çıkmadı ? Bence testlere göre kesin vardır kimyasal olsaydı silik çizgi git gide azalıp kaybolması lazım kimyasal gebelikte HCG değeri sürekli azalıyorDün cerdim ama çıkmadı bir türlü testlerde bu şekilde
Benim iki gündür kasik ağrılarım ve göğüs ucu ağrım azaldı. Bugün iğnenin 14. Günü ne adet oldum ne test yaptım salı kanda negatif demisti. Beklemedeyim pazartesi ye kadar adet olmazsam test yapar doktora giderim reglim iki gün gecikti.Yani öyle sık olmuyordu ama çok az oluyordu. Adetken aşırı oluyor genelde
Kanda negatif çıkmış ya bir daha yükselebilme ihtimali var mıymış canım ?Benim iki gündür kasik ağrılarım ve göğüs ucu ağrım azaldı. Bugün iğnenin 14. Günü ne adet oldum ne test yaptım salı kanda negatif demisti. Beklemedeyim pazartesi ye kadar adet olmazsam test yapar doktora giderim reglim iki gün gecikti.
Benim de belirtilerim azaldı canım yok denecek kadar hemde. Hayırlısı olsun inşallahBenim iki gündür kasik ağrılarım ve göğüs ucu ağrım azaldı. Bugün iğnenin 14. Günü ne adet oldum ne test yaptım salı kanda negatif demisti. Beklemedeyim pazartesi ye kadar adet olmazsam test yapar doktora giderim reglim iki gün gecikti.
Bilgim yok kuzum ya inşallah yukselir ben ondan çok umitliydim bu kadar testin de yanılma payı olmaz heralde. Hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim en güzel zamana saklıyor sabırla elimizden geleni edip beklememiz lazım.Kanda negatif çıkmış ya bir daha yükselebilme ihtimali var mıymış canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?