Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Canım adet tarihine çok varmış ama iğneden sonra 14. Gün kesin sonuç veriyor diyorlar yarın sabah test yaparsan sonucu verir mesela benim dün veya bugün regl günüm olması gerekiyordu olmadım iğnenin 12. Günü diye bekliyorum

Bakalım canım ben yarın yapar mıyım bilmiyorum beklemekten yanayım hep.Pazar günü adet olmazsam ertesi gün yaparım testi. Ben yine de kadın doğuma randevu aldım adet olursam diye zaman kaybetmemek için

Bakalım canım ben yarın yapar mıyım bilmiyorum beklemekten yanayım hep.Pazar günü adet olmazsam ertesi gün yaparım testi. Ben yine de kadın doğuma randevu aldım adet olursam diye zaman kaybetmemek için
Canım bende adet olmazsam perşembe test yapicam yoksa cumartesi doktora gidicem yani şuan kist olmamistir diye dua ediyorum artık

Canım bende adet olmazsam perşembe test yapicam yoksa cumartesi doktora gidicem yani şuan kist olmamistir diye dua ediyorum artık
Allah hayırlısını versin ben de az önce bir tanıdığım vardı onun hamilelik haberini aldım o da çok istiyordu. Çok sevindim ikinci haberi A ayda77 ve M mhdmse sizlerden ve digerlerinden bekliyorum

İnşallah canım ya ben bugünde test yaptım iğne gününğ saymazsak 12. Gün bugün dünden daha koyu çıktı ikinci çizgi cuma günü 1 gün gecikmem olmuş olcak o zaman kan vericem inşallah bende

Olmamıştır inşallah ya kist hiç yaşamadım ama burada okuduğum kadarıyla yaşayanlarda çok yoğun şiddetli kasık ağrıları oluyomuş inşallah yoktur öyle bişe canım içini ferah tut bakalım

İnşallah canım ya ben bugünde test yaptım iğne gününğ saymazsak 12. Gün bugün dünden daha koyu çıktı ikinci çizgi cuma günü 1 gün gecikmem olmuş olcak o zaman kan vericem inşallah bende
Canım inşallah sağlıkla değerlerin yükselir ve gebeliğin güzel geçer de kavusursun bebeğine

İnşallah canım var mı yok mu onu da bilmiyorum acaba pozitife döner mi şimdi de buna taktım
Bugün doktoruma danıştım adet olmadigin sürece umut vardır 15.-16. güne bekle testte cikmazsa kan ver kanda da çıkmazsa muayeneye gel adet olmazsan dedi arkadaşın dediği gibi kist var mı acaba diye sordum ağrıdan dayanamazdin kiste dönmüş olması için dedi benim ara ara adet olucak gibi hafif ağrım var yani o da kendimi çok dinlediğimde çıkıyor nasip bekleyeceğiz

Aynen canım adet olmadığın sürece umut vardır. Ben de adet tarihimi bekleyecegim olmazsa ertesi gün falan kan vermeye giderim diye düşündüm. Evet başka şeylerle meşgul olunca gözüne batmıyor belirtiler ama ne zaman kendimi dinlesem mutlaka bir şey buluyorum.

Kizlar bugün kan verdim negatif çıktı maalesef bu ay bende bişey yok inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alalım. Bana da dua etmeyi ihmal etmeyin.
Yaa hayırlısı olsun canım. Ben de peşinden gelecek gibiyim öyle düşünüyorum. Ben dua ediyorum hepinize Allah'ım en hayırlı zamanda nasip etsin canım. Üzme kendini. Peki kist falan oluşmuş mu sende ? Doktorla görüştün mü?

Kanı aile hekimine verdim 14-16. Günlerde hala adet olmazsam doktorumu arayacağım. Muhtemelen cumartesi günü muayene olmaya giderim. İnşallah senin bu ay tutunur Rabbim emekleri boşa çıkarmasin cidden yorucu bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…