Canım adet tarihine çok varmış ama iğneden sonra 14. Gün kesin sonuç veriyor diyorlar yarın sabah test yaparsan sonucu verir mesela benim dün veya bugün regl günüm olması gerekiyordu olmadım iğnenin 12. Günü diye bekliyorumCanım benim iğneden sonraki 13.günüm bata 5 gün var.Bana da açlık belirtisi erken gibi geldi. Ama bugün hayatımda hiç olmadığım kadar aç uyandım. Normalde ben saat 10 Lara kadar uyurdum bu ara 8 civarı uyanıyorum ya da sabah namazından sonra hiç uyuyamıyorum. Akşamları erkenden uykum geliyor. Ve ara sıra midemde bulantı oluyor. Ve halsizlik akşamları çok oluyor. Sanki bacaklarım tutmuyor gibi hissediyorum. Akşam da bulaşıkları toplarken belim çok ağrıdı. İğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum çünkü bugün 13.gün
Canım bende adet olmazsam perşembe test yapicam yoksa cumartesi doktora gidicem yani şuan kist olmamistir diye dua ediyorum artıkBakalım canım ben yarın yapar mıyım bilmiyorum beklemekten yanayım hep.Pazar günü adet olmazsam ertesi gün yaparım testi. Ben yine de kadın doğuma randevu aldım adet olursam diye zaman kaybetmemek için
Allah hayırlısını versin ben de az önce bir tanıdığım vardı onun hamilelik haberini aldım o da çok istiyordu. Çok sevindim ikinci haberi A ayda77 ve M mhdmse sizlerden ve digerlerinden bekliyorumCanım bende adet olmazsam perşembe test yapicam yoksa cumartesi doktora gidicem yani şuan kist olmamistir diye dua ediyorum artık
İnşallah canım ya ben bugünde test yaptım iğne gününğ saymazsak 12. Gün bugün dünden daha koyu çıktı ikinci çizgi cuma günü 1 gün gecikmem olmuş olcak o zaman kan vericem inşallah bende
Olmamıştır inşallah ya kist hiç yaşamadım ama burada okuduğum kadarıyla yaşayanlarda çok yoğun şiddetli kasık ağrıları oluyomuş inşallah yoktur öyle bişe canım içini ferah tut bakalımCanım bende adet olmazsam perşembe test yapicam yoksa cumartesi doktora gidicem yani şuan kist olmamistir diye dua ediyorum artık
İnşallah canım ben az önce dayanamadim bir test yaptım ama negatif çıktıİnşallah canım ya ben bugünde test yaptım iğne gününğ saymazsak 12. Gün bugün dünden daha koyu çıktı ikinci çizgi cuma günü 1 gün gecikmem olmuş olcak o zaman kan vericem inşallah bende
Amin canım darısı bizlere olsunAyy maşallah sağ salim kucağına alsın. Rabbim isteyen bizlere de nasip etsin
Yaa hayırlısı olsun canım bozma moralini inşallah bu ay tutunur bebişİnşallah canım ben az önce dayanamadim bir test yaptım ama negatif çıktı
İnşallah canım var mı yok mu onu da bilmiyorum acaba pozitife döner mi şimdi de buna taktımYaa hayırlısı olsun canım bozma moralini inşallah bu ay tutunur bebiş
Canım ilk idrar olmadığı için net bişey diyemeyiz belki geç döllenme oldu ve henüz değerin testte çıkacak kadar yükselmemis olabilirİnşallah canım var mı yok mu onu da bilmiyorum acaba pozitife döner mi şimdi de buna taktım
Canım inşallah sağlıkla değerlerin yükselir ve gebeliğin güzel geçer de kavusursun bebeğineİnşallah canım ya ben bugünde test yaptım iğne gününğ saymazsak 12. Gün bugün dünden daha koyu çıktı ikinci çizgi cuma günü 1 gün gecikmem olmuş olcak o zaman kan vericem inşallah bende
Bugün doktoruma danıştım adet olmadigin sürece umut vardır 15.-16. güne bekle testte cikmazsa kan ver kanda da çıkmazsa muayeneye gel adet olmazsan dedi arkadaşın dediği gibi kist var mı acaba diye sordum ağrıdan dayanamazdin kiste dönmüş olması için dedi benim ara ara adet olucak gibi hafif ağrım var yani o da kendimi çok dinlediğimde çıkıyor nasip bekleyeceğizİnşallah canım var mı yok mu onu da bilmiyorum acaba pozitife döner mi şimdi de buna taktım
Ben de çok sıvı tüketip yaptım aslında testi aradan birkaç gün geçsin yine tekrarlamayı düşünüyorum canımCanım ilk idrar olmadığı için net bişey diyemeyiz belki geç döllenme oldu ve henüz değerin testte çıkacak kadar yükselmemis olabilir
Aynen canım adet olmadığın sürece umut vardır. Ben de adet tarihimi bekleyecegim olmazsa ertesi gün falan kan vermeye giderim diye düşündüm. Evet başka şeylerle meşgul olunca gözüne batmıyor belirtiler ama ne zaman kendimi dinlesem mutlaka bir şey buluyorum.Bugün doktoruma danıştım adet olmadigin sürece umut vardır 15.-16. güne bekle testte cikmazsa kan ver kanda da çıkmazsa muayeneye gel adet olmazsan dedi arkadaşın dediği gibi kist var mı acaba diye sordum ağrıdan dayanamazdin kiste dönmüş olması için dedi benim ara ara adet olucak gibi hafif ağrım var yani o da kendimi çok dinlediğimde çıkıyor nasip bekleyeceğiz
Yaa hayırlısı olsun canım. Ben de peşinden gelecek gibiyim öyle düşünüyorum. Ben dua ediyorum hepinize Allah'ım en hayırlı zamanda nasip etsin canım. Üzme kendini. Peki kist falan oluşmuş mu sende ? Doktorla görüştün mü?Kizlar bugün kan verdim negatif çıktı maalesef bu ay bende bişey yok inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alalım. Bana da dua etmeyi ihmal etmeyin.
Kanı aile hekimine verdim 14-16. Günlerde hala adet olmazsam doktorumu arayacağım. Muhtemelen cumartesi günü muayene olmaya giderim. İnşallah senin bu ay tutunur Rabbim emekleri boşa çıkarmasin cidden yorucu bir süreç.Yaa hayırlısı olsun canım. Ben de peşinden gelecek gibiyim öyle düşünüyorum. Ben dua ediyorum hepinize Allah'ım en hayırlı zamanda nasip etsin canım. Üzme kendini. Peki kist falan oluşmuş mu sende ? Doktorla görüştün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?