- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
İnşallah benim 10. Gün ilaç etkisi gitmişti ama bi kaç arkadaşın 13.gün testi pozitif 14. Gün negatif olduİnşallah yarın daha koyu olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benim 10. Gün ilaç etkisi gitmişti ama bi kaç arkadaşın 13.gün testi pozitif 14. Gün negatif olduİnşallah yarın daha koyu olur
Bünyeye göre değişiyor tabi ben ilk vurulduğumda 10.11 gün bitmişti 12.gün hiç yoktu negatiftiİnşallah benim 10. Gün ilaç etkisi gitmişti ama bi kaç arkadaşın 13.gün testi pozitif 14. Gün negatif oldu
İnşallah şimdi de öyledir de bebişine kavuşursunBünyeye göre değişiyor tabi ben ilk vurulduğumda 10.11 gün bitmişti 12.gün hiç yoktu negatifti
Cokk sevindim canım darısı bana ve isteyen herkese inşallah ilk kullanımda mi kaldın pekiMerhaba genellikle 1 buçuk gün sonra ilişki öneriyor doktorlar sonrası için bir şey dememişti bana. Bu arada klomen+ovitrelle tedavisi ile şu anda hamileyim
Evet canım ilk kullanımda kaldım ve tek yumurtam büyümüştü. Şansım olduğunu hiç düşünmüyordumCokk sevindim canım darısı bana ve isteyen herkese inşallah ilk kullanımda mi kaldın peki
Merhaba. Bende klomen ve ovitrelle yi denedim bu ay. 6 aralıkta iğneyi vurulsun doktor bana 5 aralık cumartesinden ilişkiye başlayın persembe gününe kadar dedi. Ben bir gün ara verdim ama. Benim kasiklarima ara ara böyle yankı gibi bir ağrı saplaniyor sarı akintim çok oluyor sizde de öyle oldu mu? Benim iki yumurtam oluşmuş 17 mm sizinki kaç taneydi ve mm nasıldı?Merhaba genellikle 1 buçuk gün sonra ilişki öneriyor doktorlar sonrası için bir şey dememişti bana. Bu arada klomen+ovitrelle tedavisi ile şu anda hamileyim
Benim yumurtam bir taneyeydi belki ondan çok bir etki olmadı bende. Sadece ara ara batma ve göğüs hassasiyetim çok fazlaydı. Şu anda da aynı durumdayım 9 haftalık hamileyim başka hiçbir belirtim yokMerhaba. Bende klomen ve ovitrelle yi denedim bu ay. 6 aralıkta iğneyi vurulsun doktor bana 5 aralık cumartesinden ilişkiye başlayın persembe gününe kadar dedi. Ben bir gün ara verdim ama. Benim kasiklarima ara ara böyle yankı gibi bir ağrı saplaniyor sarı akintim çok oluyor sizde de öyle oldu mu? Benim iki yumurtam oluşmuş 17 mm sizinki kaç taneydi ve mm nasıldı?
Inşallah bizde hayırlı bir haber alırız bu sıkıntılarımız boşuna değildir inşallah.Benim yumurtam bir taneyeydi belki ondan çok bir etki olmadı bende. Sadece ara ara batma ve göğüs hassasiyetim çok fazlaydı. Şu anda da aynı durumdayım 9 haftalık hamileyim başka hiçbir
Benim bugün 6. Günüm doktora bugün görüneceğim daha çatlamıştı çatlamamış mı bakacak. Siz iki günde nasıl öğrendiniz?Bende iki gün önce çatlatma iğnesi vuruldum klomen sayesinde iki yumurtam oluştu ikiside catlamis beklemedeyim bende
İgneyi oldum ertesi günü iliski önerdi hemen sonrası kontrole gel dedi o şekil öğrendimBenim bugün 6. Günüm doktora bugün görüneceğim daha çatlamıştı çatlamamış mı bakacak. Siz iki günde nasıl öğrendiniz?
Inşallah bizde hayırlı bir haber alırız bu sıkıntılarımız boşuna değildir
İnşallah canımInşallah bizde hayırlı bir haber alırız bu sıkıntılarımız boşuna değildir inşallah.
Bana yumurtan çatlamış dedi duphaston diye bi ilaç ve kan ilacı yazdı. Ne ise yarıyor duphaston sizede vermismiydiİnşallah canım
Iyi bakalım rabbim rast getirsin inşallah hayırlı haber alırız peki size duphaston diye bi ilaç verdi mı?İgneyi oldum ertesi günü iliski önerdi hemen sonrası kontrole gel dedi o şekil öğrendim
Yok canm sadece folik asit ve klomen 50 mg verdi sabahları 1 defa olmak üzere onu kullandımIyi bakalım rabbim rast getirsin inşallah hayırlı haber alırız peki size duphaston diye bi ilaç verdi mı?
Benim lekelenmem olduğu için duphaston vermişti. Tutunmaya yardımcı oluyor diyor bazı doktorlar ama bilemedimBana yumurtan çatlamış dedi duphaston diye bi ilaç ve kan ilacı yazdı. Ne ise yarıyor duphaston sizede vermismiydi
Doktor olumlu konustuya bana belki ondan vermiştir ozaman bende adet düzenleyici adet olmaya yardımcı diye biliyordum o ilacı demekki bebeğin tutunmasinida sağlıyormuş teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinBenim lekelenmem olduğu için duphaston vermişti. Tutunmaya yardımcı oluyor diyor bazı doktorlar ama bilemedim
Rica ederim bir sürü farklı farklı etkileri oluyor ilaçlarınDoktor olumlu konustuya bana belki ondan vermiştir ozaman bende adet düzenleyici adet olmaya yardımcı diye biliyordum o ilacı demekki bebeğin tutunmasinida sağlıyormuş teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Bilmiyorum ama şuan sol kasığında ve karnimda acayip ağri var patlayacak sankiRica ederim bir sürü farklı farklı etkileri oluyor ilaçların