• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba genellikle 1 buçuk gün sonra ilişki öneriyor doktorlar sonrası için bir şey dememişti bana. Bu arada klomen+ovitrelle tedavisi ile şu anda hamileyim 😊
Cokk sevindim canım darısı bana ve isteyen herkese inşallah ilk kullanımda mi kaldın peki

merhaba kizlar igneden sonra 4 gun 4 gece iliskiye girdik doktorun dedi gibi yeterli mi acaba aksama yine mi denesek veya pazar ama gun kacirmak istemiyorum :KK43: kafam cok karisik sizce ne yapmaliyim aksam yine iliskiden sonra sidetli agrim oldu esim bitirince 15-20 dk kadar devam eti bugunde var ama hafif nasil bir sey bu boyle bilmiyorum

Merhaba genellikle 1 buçuk gün sonra ilişki öneriyor doktorlar sonrası için bir şey dememişti bana. Bu arada klomen+ovitrelle tedavisi ile şu anda hamileyim 😊
Merhaba. Bende klomen ve ovitrelle yi denedim bu ay. 6 aralıkta iğneyi vurulsun doktor bana 5 aralık cumartesinden ilişkiye başlayın persembe gününe kadar dedi. Ben bir gün ara verdim ama. Benim kasiklarima ara ara böyle yankı gibi bir ağrı saplaniyor sarı akintim çok oluyor sizde de öyle oldu mu? Benim iki yumurtam oluşmuş 17 mm sizinki kaç taneydi ve mm nasıldı?

Bende iki gün önce çatlatma iğnesi vuruldum klomen sayesinde iki yumurtam oluştu ikiside catlamis beklemedeyim bende

Merhaba. Bende klomen ve ovitrelle yi denedim bu ay. 6 aralıkta iğneyi vurulsun doktor bana 5 aralık cumartesinden ilişkiye başlayın persembe gününe kadar dedi. Ben bir gün ara verdim ama. Benim kasiklarima ara ara böyle yankı gibi bir ağrı saplaniyor sarı akintim çok oluyor sizde de öyle oldu mu? Benim iki yumurtam oluşmuş 17 mm sizinki kaç taneydi ve mm nasıldı?
Benim yumurtam bir taneyeydi belki ondan çok bir etki olmadı bende. Sadece ara ara batma ve göğüs hassasiyetim çok fazlaydı. Şu anda da aynı durumdayım 9 haftalık hamileyim başka hiçbir belirtim yok 😊

Benim yumurtam bir taneyeydi belki ondan çok bir etki olmadı bende. Sadece ara ara batma ve göğüs hassasiyetim çok fazlaydı. Şu anda da aynı durumdayım 9 haftalık hamileyim başka hiçbir
Inşallah bizde hayırlı bir haber alırız bu sıkıntılarımız boşuna değildir inşallah.

Benim bugün 6. Günüm doktora bugün görüneceğim daha çatlamıştı çatlamamış mı bakacak. Siz iki günde nasıl öğrendiniz?
İgneyi oldum ertesi günü iliski önerdi hemen sonrası kontrole gel dedi o şekil öğrendim

Benim lekelenmem olduğu için duphaston vermişti. Tutunmaya yardımcı oluyor diyor bazı doktorlar ama bilemedim
Doktor olumlu konustuya bana belki ondan vermiştir ozaman bende adet düzenleyici adet olmaya yardımcı diye biliyordum o ilacı demekki bebeğin tutunmasinida sağlıyormuş teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Doktor olumlu konustuya bana belki ondan vermiştir ozaman bende adet düzenleyici adet olmaya yardımcı diye biliyordum o ilacı demekki bebeğin tutunmasinida sağlıyormuş teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Rica ederim bir sürü farklı farklı etkileri oluyor ilaçların 😊

Back