Kizlaaar selam ben bugün öğlen saat 2. Bucukta catlatma ignesi oldum en son ilişki cumartesi akşamı olmuştu sizce tekrar ilişki ne zaman olmalı bugün mu yarın mi genelde iğnenin vurulduğu gün ilişki önerilmiyo ama dünde ilişki olmadığı için ya çatlamayi kaçırırsam diye korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi
- Konu Sahibi Berraakk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @çatlatma iğnesi @gebeliğe hazırlık @gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktor kağıda ilişki günlerini yazmış bugünü yazmamış yarını yazmış sonrasında gün aşırı şekilde yazmış ama bugünü neden yazmamış anladım sormayı da unutmusumBenim doktorum 24 saatte bir uygun görmüştü. Doktor size bir şey demedi mi bu konuda?
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Genellikle ilk ilişkiyi catlatma ignesinden 36 saat sonraya yazarlar. Iğneden 36 saat sonra yumurta çatladığı için. Yumurta toplama da çatlatma iğnesinden 36 saat sonra olur mesela.Doktor kağıda ilişki günlerini yazmış bugünü yazmamış yarını yazmış sonrasında gün aşırı şekilde yazmış ama bugünü neden yazmamış anladım sormayı da unutmusum
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
İğneyi vurulunca 36 saat sonra yazdı doktorum bana bende 2 gün önce vuruldumKizlaaar selam ben bugün öğlen saat 2. Bucukta catlatma ignesi oldum en son ilişki cumartesi akşamı olmuştu sizce tekrar ilişki ne zaman olmalı bugün mu yarın mi genelde iğnenin vurulduğu gün ilişki önerilmiyo ama dünde ilişki olmadığı için ya çatlamayi kaçırırsam diye korkuyorum
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Aynen canım bir sonraki geceyi sonra 3 gün üst üste sen kaçda vuruldunYanı vurulduğun geceyi degilde bi sonraki geceyimi değerlendirdin canım
Bugün öğlen 3 te vuruldum canımAynen canım bir sonraki geceyi sonra 3 gün üst üste sen kaçda vuruldun
Doktor kağıda ilişki günlerini yazmış bugünü yazmamış yarını yazmış 10 11 13 15 17 bu şekilde yazmış ilişkiye girme günlerini ama bugünü neden yazmamış anladım sormayı da unutmusumBenim doktorum 24 saatte bir uygun görmüştü. Doktor size bir şey demedi mi bu konuda?
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Gün aşırı daha etkili olur diye yazmamaıltr bende vurulduğun gün ilişki olmadı banada yazmadı doktorum ertesi gün yazdıDoktor kağıda ilişki günlerini yazmış bugünü yazmamış yarını yazmış 10 11 13 15 17 bu şekilde yazmış ilişkiye girme günlerini ama bugünü neden yazmamış anladım sormayı da unutmusum
- 19 Ekim 2020
- 126
- 79
- 13
- 35
İğneyi yaptığı andan ilişkiyi yazdığı güne kadar saat sayarmisn 36 oluyo genelikleDoktor kağıda ilişki günlerini yazmış bugünü yazmamış yarını yazmış sonrasında gün aşırı şekilde yazmış ama bugünü neden yazmamış anladım sormayı da unutmusum
- 7 Ağustos 2019
- 503
- 745
- 103
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Banda aynı şekilde ama 2 gün üst üste üste yazmş ben öyle yapdım sonra gün aşırı
Merhaba genellikle 1 buçuk gün sonra ilişki öneriyor doktorlar sonrası için bir şey dememişti bana. Bu arada klomen+ovitrelle tedavisi ile şu anda hamileyimKizlaaar selam ben bugün öğlen saat 2. Bucukta catlatma ignesi oldum en son ilişki cumartesi akşamı olmuştu sizce tekrar ilişki ne zaman olmalı bugün mu yarın mi genelde iğnenin vurulduğu gün ilişki önerilmiyo ama dünde ilişki olmadığı için ya çatlamayi kaçırırsam diye korkuyorum
sende durumlar nasıl canım beta kaç çıkmıştı doktora gittin miMerhaba genellikle 1 buçuk gün sonra ilişki öneriyor doktorlar sonrası için bir şey dememişti bana. Bu arada klomen+ovitrelle tedavisi ile şu anda hamileyim
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Tebrikler hayrlı olsun ilk denememi ve sorunun neydiMerhaba genellikle 1 buçuk gün sonra ilişki öneriyor doktorlar sonrası için bir şey dememişti bana. Bu arada klomen+ovitrelle tedavisi ile şu anda hamileyim
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Olabilirde olmayabilirde canım 2 gün daha sabret sonra kan ver direkMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
İnşallah yarın daha koyu olurOlabilirde olmayabilirde canım 2 gün daha sabret sonra kan ver direk