• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berraakk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
134
62
18
28
Kizlaaar selam ben bugün öğlen saat 2. Bucukta catlatma ignesi oldum en son ilişki cumartesi akşamı olmuştu sizce tekrar ilişki ne zaman olmalı bugün mu yarın mi genelde iğnenin vurulduğu gün ilişki önerilmiyo ama dünde ilişki olmadığı için ya çatlamayi kaçırırsam diye korkuyorum

Benim doktorum 24 saatte bir uygun görmüştü. Doktor size bir şey demedi mi bu konuda?

Benim doktorum 24 saatte bir uygun görmüştü. Doktor size bir şey demedi mi bu konuda?
Doktor kağıda ilişki günlerini yazmış bugünü yazmamış yarını yazmış sonrasında gün aşırı şekilde yazmış ama bugünü neden yazmamış anladım sormayı da unutmusum

Doktor kağıda ilişki günlerini yazmış bugünü yazmamış yarını yazmış sonrasında gün aşırı şekilde yazmış ama bugünü neden yazmamış anladım sormayı da unutmusum
Genellikle ilk ilişkiyi catlatma ignesinden 36 saat sonraya yazarlar. Iğneden 36 saat sonra yumurta çatladığı için. Yumurta toplama da çatlatma iğnesinden 36 saat sonra olur mesela.

Kizlaaar selam ben bugün öğlen saat 2. Bucukta catlatma ignesi oldum en son ilişki cumartesi akşamı olmuştu sizce tekrar ilişki ne zaman olmalı bugün mu yarın mi genelde iğnenin vurulduğu gün ilişki önerilmiyo ama dünde ilişki olmadığı için ya çatlamayi kaçırırsam diye korkuyorum
İğneyi vurulunca 36 saat sonra yazdı doktorum bana bende 2 gün önce vuruldum

Doktor kağıda ilişki günlerini yazmış bugünü yazmamış yarını yazmış 10 11 13 15 17 bu şekilde yazmış ilişkiye girme günlerini ama bugünü neden yazmamış anladım sormayı da unutmusum

Doktor kağıda ilişki günlerini yazmış bugünü yazmamış yarını yazmış 10 11 13 15 17 bu şekilde yazmış ilişkiye girme günlerini ama bugünü neden yazmamış anladım sormayı da unutmusum
Gün aşırı daha etkili olur diye yazmamaıltr bende vurulduğun gün ilişki olmadı banada yazmadı doktorum ertesi gün yazdı

İğneyi yaptığı andan ilişkiyi yazdığı güne kadar saat sayarmisn 36 oluyo genelikle

Merhaba bende pazartesi öğlen 12.30 da vuruldum iğnemi sizin yumurtanın kaç mm Di kaçıncı gününüzü acaba ve belirti vs neler yaşıyorsunuz birbirimize paylaşırsa zaman çabuk geçer 😇 birde bana doktorum iğneden 36 sonra ilişki olsun 3 gün üst üste sonra gün aşırı dedi B Berraakk

Merhaba bende pazartesi öğlen 12.30 da vuruldum iğnemi sizin yumurtanın kaç mm Di kaçıncı gününüzü acaba ve belirti vs neler yaşıyorsunuz birbirimize paylaşırsa zaman çabuk geçer 😇 birde bana doktorum iğneden 36 sonra ilişki olsun 3 gün üst üste sonra gün aşırı dedi B Berraakk
Banda aynı şekilde ama 2 gün üst üste üste yazmş ben öyle yapdım sonra gün aşırı

Merhaba genellikle 1 buçuk gün sonra ilişki öneriyor doktorlar sonrası için bir şey dememişti bana. Bu arada klomen+ovitrelle tedavisi ile şu anda hamileyim 😊

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi

Eklentiler

• 9CD27E4C-8B22-4C1C-834D-FFC57D056F99.jpeg
    9CD27E4C-8B22-4C1C-834D-FFC57D056F99.jpeg
    200,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 5FEFD6CF-EE43-4148-9A92-C65D4E7210B0.jpeg
    5FEFD6CF-EE43-4148-9A92-C65D4E7210B0.jpeg
    137 KB · Görüntüleme: 33
Back