- 6 Nisan 2017
- 244
- 119
- 23
- 29
- Konu Sahibi Odanesiii354535
Evet tekrar deneriz insallah gerek kalmaz daOlsun bidaha deneriz napalım durmak yok yani:))
![KK3 :KK3: :KK3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tekrar deneriz insallah gerek kalmaz daOlsun bidaha deneriz napalım durmak yok yani:))
Kesinlikle stres yapmak ve pes etmek yokEvet yılmak yok yola devammmmz![]()
Iğneden sonra hic kontrole gitmedin mi canım. Keşke prsmbe yada cuma günü gitseydin bi kontrole.Hanımlar geçen cuma yine çatlatma iğnesi yaptılar. Ama bu defa olmayacak gibi kötü bi his var içimde. Öncekinde çok sancım olmuştu çatlama saatinde. Bunda çok hafif sancı oldu. Acaba çatlamadı mı yumurta. H Happymarried
3 gün oldu daha. İğne yaptıralı. Önceki iğnede sancıdan ne oturabilmiştim nede yürüyebilmiştim. Öyelece yatmıştım iki gün. Ama bunda o kadar sancım olmadı. Arada bir batma şeklinde sancım olduIğneden sonra hic kontrole gitmedin mi canım. Keşke prsmbe yada cuma günü gitseydin bi kontrole.
Benm bugün 6.günüm. düne kadar bel ağrım cok oluyordu. Bugün biraz daha azaldı ama hâlâ ağrım oluyor kendimi yorduğumda hissettiriyor hemen kendni..3 gün oldu daha. İğne yaptıralı. Önceki iğnede sancıdan ne oturabilmiştim nede yürüyebilmiştim. Öyelece yatmıştım iki gün. Ama bunda o kadar sancım olmadı. Arada bir batma şeklinde sancım oldu
Benim doktorm öyle birsy demedi canım. Iğne olmadan önceki günü boş gecirme bence. Kendiliğinden catlar ise tüplerde sperm olsun ki döllenme şansı olabilir. Iğne olduğn gün bos gecer genelde. Ertesi gün iliski önerilir. Eşine ceviz badem yedir hergün. Spermleri çok etkiliyor çünküKızlar igne vurulmadan önce sizede 3 gün ilişki yasak dedimi Doktor bana öyle dedi persembe gidicem gelmeden 3 gün iliski yok dedi
Teşekkür ederim doktor ilişki 3 gün yok dedi bana Bende öyle yapcam bakalm nasip zaten ben ona maçun yaptım hergun sabah akşam yediriyorumBenim doktorm öyle birsy demedi canım. Iğne olmadan önceki günü boş gecirme bence. Kendiliğinden catlar ise tüplerde sperm olsun ki döllenme şansı olabilir. Iğne olduğn gün bos gecer genelde. Ertesi gün iliski önerilir. Eşine ceviz badem yedir hergün. Spermleri çok etkiliyor çünkü
1 haftaya belli olur senin o zaman. Ben 10 gün sonra test yapmıştım ve belli olmuştu. Resmide var hatta. Reglime 1 gün kala kan testi yaptırmıştım. 270 li civarlarda çıkmıştı değerlerim.Benm bugün 6.günüm. düne kadar bel ağrım cok oluyordu. Bugün biraz daha azaldı ama hâlâ ağrım oluyor kendimi yorduğumda hissettiriyor hemen kendni..
Canim öncelikle hayirlsı olsun. Igneden sonra ki iliski düzenin nasldi ?1 haftaya belli olur senin o zaman. Ben 10 gün sonra test yapmıştım ve belli olmuştu. Resmide var hatta. Reglime 1 gün kala kan testi yaptırmıştım. 270 li civarlarda çıkmıştı değerlerim.
İğneden tam 36 saat sonra ilişki. Daha sonra 1 hafta boyunca gün aşırı olarak devam ediyor. Sonra ılişki yokCanim öncelikle hayirlsı olsun. Igneden sonra ki iliski düzenin nasldi ?
Sağ ol cevabın için canım. Biz igneden sonra 3 gün ustu üste yaptik. Sonra gün aşırıya dondük. Hafta sonuna kadar da bos gecicek..İğneden tam 36 saat sonra ilişki. Daha sonra 1 hafta boyunca gün aşırı olarak devam ediyor. Sonra ılişki yok
36 saat kuralina dikkat ederek birliktelik kurduk canım. Daha sonra da yumurtam catlamistir ve 24 saat yaşar diye düsünüp 24 saat dolmadan tekrar birliktelik oldu. Bu zaman icinde eşime süt havuç ve ceviz yedirdim bol bol.İğneden tam 36 saat sonra ilişki. Daha sonra 1 hafta boyunca gün aşırı olarak devam ediyor. Sonra ılişki yok
Tahlil verdikten 2 gün sonra tekrarlat canim. Eger artiş olursa vardir. Idrar testi yaptin mi ?
13. Gün pozitifti idrarda kanda 2.23 çıktı daha yapmadım idrar testi bugün kan verdim ama yarın öğleden sonra çıkacakmış canımTahlil verdikten 2 gün sonra tekrarlat canim. Eger artiş olursa vardir. Idrar testi yaptin mi ?
Sonucunu yaz mutlaka canim. Bende 1 hafta sonra yapicam test eger adet olmazsam13. Gün pozitifti idrarda kanda 2.23 çıktı daha yapmadım idrar testi bugün kan verdim ama yarın öğleden sonra çıkacakmış canım
Yerleşme kanamasi olabilir mi ? Inşaallah öyledir. Kan sonucunu yine de gidip al ihmal etmeKızlar galiba adet oluyorum kahverengi lekelenmem oldu![]()