• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ çatlatma iğnesi

Hanımlar geçen cuma yine çatlatma iğnesi yaptılar. Ama bu defa olmayacak gibi kötü bi his var içimde. Öncekinde çok sancım olmuştu çatlama saatinde. Bunda çok hafif sancı oldu. Acaba çatlamadı mı yumurta. H Happymarried

Hanımlar geçen cuma yine çatlatma iğnesi yaptılar. Ama bu defa olmayacak gibi kötü bi his var içimde. Öncekinde çok sancım olmuştu çatlama saatinde. Bunda çok hafif sancı oldu. Acaba çatlamadı mı yumurta. H Happymarried
Iğneden sonra hic kontrole gitmedin mi canım. Keşke prsmbe yada cuma günü gitseydin bi kontrole.

Iğneden sonra hic kontrole gitmedin mi canım. Keşke prsmbe yada cuma günü gitseydin bi kontrole.
3 gün oldu daha. İğne yaptıralı. Önceki iğnede sancıdan ne oturabilmiştim nede yürüyebilmiştim. Öyelece yatmıştım iki gün. Ama bunda o kadar sancım olmadı. Arada bir batma şeklinde sancım oldu

3 gün oldu daha. İğne yaptıralı. Önceki iğnede sancıdan ne oturabilmiştim nede yürüyebilmiştim. Öyelece yatmıştım iki gün. Ama bunda o kadar sancım olmadı. Arada bir batma şeklinde sancım oldu
Benm bugün 6.günüm. düne kadar bel ağrım cok oluyordu. Bugün biraz daha azaldı ama hâlâ ağrım oluyor kendimi yorduğumda hissettiriyor hemen kendni..

Kızlar igne vurulmadan önce sizede 3 gün ilişki yasak dedimi Doktor bana öyle dedi persembe gidicem gelmeden 3 gün iliski yok dedi
Benim doktorm öyle birsy demedi canım. Iğne olmadan önceki günü boş gecirme bence. Kendiliğinden catlar ise tüplerde sperm olsun ki döllenme şansı olabilir. Iğne olduğn gün bos gecer genelde. Ertesi gün iliski önerilir. Eşine ceviz badem yedir hergün. Spermleri çok etkiliyor çünkü

Benim doktorm öyle birsy demedi canım. Iğne olmadan önceki günü boş gecirme bence. Kendiliğinden catlar ise tüplerde sperm olsun ki döllenme şansı olabilir. Iğne olduğn gün bos gecer genelde. Ertesi gün iliski önerilir. Eşine ceviz badem yedir hergün. Spermleri çok etkiliyor çünkü
Teşekkür ederim doktor ilişki 3 gün yok dedi bana Bende öyle yapcam bakalm nasip zaten ben ona maçun yaptım hergun sabah akşam yediriyorum:halay:

Benm bugün 6.günüm. düne kadar bel ağrım cok oluyordu. Bugün biraz daha azaldı ama hâlâ ağrım oluyor kendimi yorduğumda hissettiriyor hemen kendni..
1 haftaya belli olur senin o zaman. Ben 10 gün sonra test yapmıştım ve belli olmuştu. Resmide var hatta. Reglime 1 gün kala kan testi yaptırmıştım. 270 li civarlarda çıkmıştı değerlerim.

Eklentiler

• 20170624_164022.jpg
    20170624_164022.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 54
1 haftaya belli olur senin o zaman. Ben 10 gün sonra test yapmıştım ve belli olmuştu. Resmide var hatta. Reglime 1 gün kala kan testi yaptırmıştım. 270 li civarlarda çıkmıştı değerlerim.
Canim öncelikle hayirlsı olsun. Igneden sonra ki iliski düzenin nasldi ?

İğneden tam 36 saat sonra ilişki. Daha sonra 1 hafta boyunca gün aşırı olarak devam ediyor. Sonra ılişki yok
36 saat kuralina dikkat ederek birliktelik kurduk canım. Daha sonra da yumurtam catlamistir ve 24 saat yaşar diye düsünüp 24 saat dolmadan tekrar birliktelik oldu. Bu zaman icinde eşime süt havuç ve ceviz yedirdim bol bol.

Tahlil verdikten 2 gün sonra tekrarlat canim. Eger artiş olursa vardir. Idrar testi yaptin mi ?
13. Gün pozitifti idrarda kanda 2.23 çıktı daha yapmadım idrar testi bugün kan verdim ama yarın öğleden sonra çıkacakmış canım

Back