Klomen+ çatlatma iğnesi

Toplada 7 yumurta ve bi kismi da istenilen ölcüde. 26 mmlik dollenmez ama 18-17 olan catladigi gune kadar 1-2 mm daha büyür ve dollenmeye hazir hale gelir. Insaallah kiste dönüsmez yumrtaların. Hafta ici kesin sonucu ögrenirsin insaallah canim. Bizleri de merakta birakma durumunu ara ara yaz mutlaka. Benim de igne vurldugum günden sonra 4.günüm. :emir_bebek::KK200:
Sağol canım benim yorumun için de teşekkür ederim tabiki haber ederim...suan acayip bir beyaz akıntım var neye yorcaz bilmemde hayırlısı artık...Sen de haber et olurmu...yumurtaların nasıl senin canım...

Hayırlısı olsun canım benim bakalım cok da kafana takmadan gerekeni elinizden geleni yapın sonrası Rabbim...stres yok sadece bebeğinizin tutunma anını düşünün dedi doktorum bana...hayal etmek güzel cunku...Birde yardımcı olur size belki belirti olarak ben de yumurta çatlarken bi ateş bi ağrı bastı anladım ben...içimizi ferah tutalım....
Bebgin tutunma anini bile hayal etmek muhteşem birşey. Ben bu ay klomen kullanmadim ama güzel 1 tane yumrtam vardi. Iģne oldum smdi beklemedeym. Eger olmzsa rahim filmi cekilmem lazm çnku 3 kere kullanmistim klomeni. Birsy sorucam sana canim de igneden sonra iliski saati söyledi mi sana ???

Canım bu klomen ve catlatma ignesi olan kadınların çoğunda ikiz gebelik var gerçekten ikiz mi olur ki acaba benimde bende persembe günü vurulcam ignemi
Hepimiz birbirimize yakiniz desene. Ben 4 gün once vuruldum. Diger arkdsn da 9günu olmus. Insaallah sirayla müjdeli haberi veririz. Igne vurulmadan sana mink bi tavsiyem var esinle her gun 2-3 tane ceviz yiyin. Süt icin ve dinlendir kendini igneden sonra. Yan etkileri cok çünkü

Sağol canım benim yorumun için de teşekkür ederim tabiki haber ederim...suan acayip bir beyaz akıntım var neye yorcaz bilmemde hayırlısı artık...Sen de haber et olurmu...yumurtaların nasıl senin canım...
Benm solda 1 tane 18mm yumurtam vardi sali günü. Persmbe sabah igne oldum. Tahmini olarak 20-21 mm olmustr yumoşum ;) akintim yok smdi ama bel aģrım hâlà devam ediyor tatlm

Bebgin tutunma anini bile hayal etmek muhteşem birşey. Ben bu ay klomen kullanmadim ama güzel 1 tane yumrtam vardi. Iģne oldum smdi beklemedeym. Eger olmzsa rahim filmi cekilmem lazm çnku 3 kere kullanmistim klomeni. Birsy sorucam sana canim de igneden sonra iliski saati söyledi mi sana ???
Maşallah canım zaten yumurta sayısı değil kalitesi önemli...evet 36 saat sonra dedi başla ama ben yabancı sitelerden (ingilizce ve Rusça) okudum ettim de 24 saat diyenler cok ben 24 ten itibaren başladım...sonra 5 gün ama ben yumurtamın catlamasını anladım iğneden sonra 3.günde oldu...

Maşallah canım zaten yumurta sayısı değil kalitesi önemli...evet 36 saat sonra dedi başla ama ben yabancı sitelerden (ingilizce ve Rusça) okudum ettim de 24 saat diyenler cok ben 24 ten itibaren başladım...sonra 5 gün ama ben yumurtamın catlamasını anladım iğneden sonra 3.günde oldu...
Yumurtan igne olduktan sonra ki 3.günde mi catladı canım. Benim de vurulduktan sonra 12. Ve 36.saatte birlikteligm oldu. Yumurtan 12-24 saar yaşar derler ya catladıgi saatten itibaren 24saati doldurmadan tekrar birliktelik oldu. Her ihtimali degerlendirdjk biz. Bugunu es gecicez. Siz nasl yaptinz ?

şimdi şöyle oldu :)) 27 ekim iğne akşam 10.00
28 ekim akşam 10 dan itibaren ilişki başladı-29-30-31-1 kasım ilişki oldu...bu arada çatladığını hissettiğim gün de 31 ekim 4.gün demekki:(
şuan farkettım neden 2 kasımda yapmadık ki :(
hee bir de söylemeyi unuttum bu günlerde presseed denilen jeli kullandım paraya kıydık :) biz yurt dışına gitcez diye hızlandırdık biraz çünkü yurtdısında tedavi cok pahalı zaman kaybımız bir yıl olacak mağlesef...

şimdi şöyle oldu :)) 27 ekim iğne akşam 10.00
28 ekim akşam 10 dan itibaren ilişki başladı-29-30-31-1 kasım ilişki oldu...bu arada çatladığını hissettiğim gün de 31 ekim 4.gün demekki:KK43:
şuan farkettım neden 2 kasımda yapmadık ki :KK43:
hee bir de söylemeyi unuttum bu günlerde presseed denilen jeli kullandım paraya kıydık :) biz yurt dışına gitcez diye hızlandırdık biraz çünkü yurtdısında tedavi cok pahalı zaman kaybımız bir yıl olacak mağlesef...
Bende 2 kasım sabah 9.45 de iğne oldum. 2/3/4 ü degerlendirdik. 5 i bos gecip 6 yi degerlndiricez. Zaten spermler tüplerde 2-3 gün canli kalirmiş. O yüzden 5ini (yani bugunu) boş gecip yarindan sonra da gun aşırı yapicaz.

Bende 2 kasım sabah 9.45 de iğne oldum. 2/3/4 ü degerlendirdik. 5 i bos gecip 6 yi degerlndiricez. Zaten spermler tüplerde 2-3 gün canli kalirmiş. O yüzden 5ini (yani bugunu) boş gecip yarindan sonra da gun aşırı yapicaz.
bana sorarsan boş geçme canım benım... ne zaman catlar bılemezsın :( siz bugunü değerlendirin:KK33:...hem benim doktor 36 saat sonra 5 gun hergun ilişki demişti....Nasip inşallah rabbım yuzumuze guler...:dua:

Klomen çoğul yapabiliyor canım. Ve kist de yapabiliyor dikkat et. Bende kist yapmişti çünkü
ben gecen ayda kullandım çok şükür kist yapmadı ama çoğul istemiyorum tabi allahın dedıgı olur olursada hayır dıyemem 1 senedir bekliyoruz ilk bebegımız olck kimi okusam hep bu ilaçlardan sonra ikiz hamile kalmışlar ondan kafam karıştı hatta biri üçüz müş

ShiningLife ShiningLife canın igneden önce yada sonra yemene dikkat ettin mi ? Neler yaptin vaktin var ise anlatır misin ? Daha sonra okuyanalra da bilgi vermjş oluruz hemde
İlk basta stresten uzak duruyoruz kesinlikle:KK20: hep iyi şeyler düşünüyoruz benim birsürü sorunum oldu bu ay ama hep bebeğiimin tutunduğunu düşündüm eşim de cok yardım etti sağolsun ... sonra yeme içme sadece ceviz badem havuç düzenli yedim eşim de aynı şekilde...açıkçası başka da bişi yapmadık canım benim...iğneden sonra bir de heryere koşturmadım ve ağır da kaldırmadım...ne bileyim tedirgin oldum...zaten kendimi zorlayınca hemen belim ağrıyor falan kasıklarıma da ağrı giriyor :(

Canım hafta içi öğrenirsin demişsin acaba kanda mı öğrenirim? yoksa idrarda mı?
Toplada 7 yumurta ve bi kismi da istenilen ölcüde. 26 mmlik dollenmez ama 18-17 olan catladigi gune kadar 1-2 mm daha büyür ve dollenmeye hazir hale gelir. Insaallah kiste dönüsmez yumrtaların. Hafta ici kesin sonucu ögrenirsin insaallah canim. Bizleri de merakta birakma durumunu ara ara yaz mutlaka. Benim de igne vurldugum günden sonra 4.günüm. :emir_bebek::KK200:
Canım hafta içi öğrenirsin demişsin acaba kanda mı öğrenirim? yoksa idrarda mı? kayınvalidemlerde olucaz haftaya inşallah müjdeli haberi orada alırım sağolsunlar cok da istiyorlar ama bişi de diyemiyorlar bilmiyorlar çalışmalarımızı :)

bana sorarsan boş geçme canım benım... ne zaman catlar bılemezsın :KK43: siz bugunü değerlendirin:KK33:...hem benim doktor 36 saat sonra 5 gun hergun ilişki demişti....Nasip inşallah rabbım yuzumuze guler...:dua:
Tatlmm bugün misafirim var o yüzden boş gecirir yarın degerlendirirm mutlaka. Hem sperm sağlığı için 1 gun bosluk daha iyidr diye düsünuyorum.

İlk basta stresten uzak duruyoruz kesinlikle:KK20: hep iyi şeyler düşünüyoruz benim birsürü sorunum oldu bu ay ama hep bebeğiimin tutunduğunu düşündüm eşim de cok yardım etti sağolsun ... sonra yeme içme sadece ceviz badem havuç düzenli yedim eşim de aynı şekilde...açıkçası başka da bişi yapmadık canım benim...iğneden sonra bir de heryere koşturmadım ve ağır da kaldırmadım...ne bileyim tedirgin oldum...zaten kendimi zorlayınca hemen belim ağrıyor falan kasıklarıma da ağrı giriyor :KK43:
Bende stres yapmadım son 1 haftadır. Her gün ceviz süt ve havus tukettik esimle. Ağır isleri de ona yaptirdim. Hâlâ da yaptirmaya devam ediyorum. Ayni durum bnde de var birazck is yapyiğm zaman bele agrı vuruyor. 1 saat isleniyorsam 1 saat uzaniyorum mutlaka. Anca toparlaniyor vucudm.

Canım hafta içi öğrenirsin demişsin acaba kanda mı öğrenirim? yoksa idrarda mı?

Canım hafta içi öğrenirsin demişsin acaba kanda mı öğrenirim? yoksa idrarda mı? kayınvalidemlerde olucaz haftaya inşallah müjdeli haberi orada alırım sağolsunlar cok da istiyorlar ama bişi de diyemiyorlar bilmiyorlar çalışmalarımızı :)
Canım onumuzdeki hafta cumrtsiye kadr regl olmazsan pazar sabahı ilk idrarınla yap mutlaka belli olur. Sen yaninda 1 tane gebelik testi ile git kayinvalidenlere. Pazar testte iknci cizgyi görürsen pazrtsi gidip kan ile kesinlestirirsjn insaallah :KK200:

Hepimiz birbirimize yakiniz desene. Ben 4 gün once vuruldum. Diger arkdsn da 9günu olmus. Insaallah sirayla müjdeli haberi veririz. Igne vurulmadan sana mink bi tavsiyem var esinle her gun 2-3 tane ceviz yiyin. Süt icin ve dinlendir kendini igneden sonra. Yan etkileri cok çünkü
Canım yan etkileri ne oluyor anlatırmısın

Bende stres yapmadım son 1 haftadır. Her gün ceviz süt ve havus tukettik esimle. Ağır isleri de ona yaptirdim. Hâlâ da yaptirmaya devam ediyorum. Ayni durum bnde de var birazck is yapyiğm zaman bele agrı vuruyor. 1 saat isleniyorsam 1 saat uzaniyorum mutlaka. Anca toparlaniyor vucudm.
Güzel iyi yapıyorsun canım benim biz o kadar şeye katlanıyoruz onlarda yardım ediversinlerhadi inşallah kuzum dualarım seninle..

Back