- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Ayyy zaman nasıl geçicek bakalım Tamam alayım ben yanıma testi...Sağol canım benimCanım onumuzdeki hafta cumrtsiye kadr regl olmazsan pazar sabahı ilk idrarınla yap mutlaka belli olur. Sen yaninda 1 tane gebelik testi ile git kayinvalidenlere. Pazar testte iknci cizgyi görürsen pazrtsi gidip kan ile kesinlestirirsjn insaallah
Şöyle anlatayim canım. 2 kez vuruldm ben igne. Ilk vuruldugumda baş ağrisı baş dönmesi bel ve kasık ağrısı yaptı. Bu kez de aşırı derecede bel ağrısı yaptı. Zaten kasıklarımda hafif hafif ağri oluyordu igne vurulduğum günden sonra da devam ediyor. Bugün 4.gunüm ve hâla bel ağrım var.Canım yan etkileri ne oluyor anlatırmısın
Çok şükur yapiyor canım. Sen yapma bana söyle ben yaparım diyor hattaGüzel iyi yapıyorsun canım benim biz o kadar şeye katlanıyoruz onlarda yardım ediversinlerhadi inşallah kuzum dualarım seninle..
Adet tarihin nedir canım ? Benm de dualrim seninle ve diğer arkdşlarla. Sabret gecicek bu günlerdeAyyy zaman nasıl geçicek bakalım Tamam alayım ben yanıma testi...Sağol canım benim
Adet günüm normalde 11-12 si gibi...Ben de herkese dua ediyorum inşallah bir gün bizlerde görücez o günleriAdet tarihin nedir canım ? Benm de dualrim seninle ve diğer arkdşlarla. Sabret gecicek bu günlerde
Peki doktor olur dedimi yan etki normalmıymış bel ağrısıŞöyle anlatayim canım. 2 kez vuruldm ben igne. Ilk vuruldugumda baş ağrisı baş dönmesi bel ve kasık ağrısı yaptı. Bu kez de aşırı derecede bel ağrısı yaptı. Zaten kasıklarımda hafif hafif ağri oluyordu igne vurulduğum günden sonra da devam ediyor. Bugün 4.gunüm ve hâla bel ağrım var.
Canim benm de adet tarihim 18-19 kasım. Ama ben 20sine kadar bekleyip sabh yapicam eğer adet olmzsam tabiAdet günüm normalde 11-12 si gibi...Ben de herkese dua ediyorum inşallah bir gün bizlerde görücez o günleri
Canim doktorun soylemesine gerek yok zaten bu igne hormon yüklu oldugundan bunlar normal aslinda. Kullanma talimatinda da yan etkileri yazar zaten. Netten de bakabilirsinPeki doktor olur dedimi yan etki normalmıymış bel ağrısı
Hade inşallah güzel haberler verelim kuzumCanim benm de adet tarihim 18-19 kasım. Ama ben 20sine kadar bekleyip sabh yapicam eğer adet olmzsam tabi
Aminnn canım ben hissediyorum inşallah iyi haberler alıcaz kimden bilmesemdeKızlar inşallah bende bu ay güzel haberler veririm sizlere dua edelim birbirimize
Bu ay hepimiz insallah hamileyimmm diye yazarız bekliyorum güzel haberleriniziAminnn canım ben hissediyorum inşallah iyi haberler alıcaz kimden bilmesemde
Doğru söylüyorsun canım ya niye hepimiz olmayalımBu ay hepimiz insallah hamileyimmm diye yazarız bekliyorum güzel haberlerinizi
Evet öyle ben ilk defa iğne vurulcam ilk defada hamilelik pek olmuyor dediler ama allah büyüktür çok dua ediyorum inşallah olur canmmmDoğru söylüyorsun canım ya niye hepimiz olmayalım
Olsun bidaha deneriz napalım durmak yok yani:))Evet öyle ben ilk defa iğne vurulcam ilk defada hamilelik pek olmuyor dediler ama allah büyüktür çok dua ediyorum inşallah olur canmmm
Olsun bidaha deneriz napalım durmak yok yani:))Evet öyle ben ilk defa iğne vurulcam ilk defada hamilelik pek olmuyor dediler ama allah büyüktür çok dua ediyorum inşallah olur canmmm
Amin canım inşaallah. Günlerimiz yakın hepimizinHade inşallah güzel haberler verelim kuzum
Umudumuzu yitirmeyelim ki herşey güzel olsun canımKızlar inşallah bende bu ay güzel haberler veririm sizlere dua edelim birbirimize
Evet yılmak yok yola devammmmzUmudumuzu yitirmeyelim ki herşey güzel olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?