Klomen+ çatlatma iğnesi

Mrb kızlar iki gündür okumadım sayfa kalmadı en son buradaym. Bende ilk kez ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum bugün 4. Gunumdeyim cok fazla kasık ağrım olmadı sadece belim agridi. Acaba ilk ignemde hamile kalabilirmiyim çok merak ediyorm. Çok fazla duygusalm her gün ağlıyorum 1 sene önce doğal yöntemle hamile kaldım fakat kanamam oldu ve aldılar çok zor beklemek iğneyle hamile kalaniniz var mi ? Kaç gün beklicem test yapmak için çok sabirsizim

Burdan herkese tavsiyem ilişki olurken çocuk için değil kendiniz istediğiniz için olsun ben artık çocuk düşüncesini çıkardım aklımdan hiç ummadığım anda hamile kaldığımı öğrendim yatıp kalkıp çocuk düşünüyodum kaç tane doktor gezdim yumurtam çatlamıyomuş filan bir sürü şey söylediler bu kistlerle hamile kalamazsın dediler ama Rabbim ol deyince oluyormuş demekki hayırlısı bu aymış meleğim benimle artık Kafanıza takmayın etki tepki oluyo çünki neyi çok fazla istersen o olmuyor gerçekten hepinizi öpüyorum

Kızlar ben daha önce klomen kullandım. Dr vermişti yumurtam catladi ama gebelik oluşmadı. Pko var bende. Ben suan adetim. Acaba diyorum besinci gunu kendim alip tekrar mi kullansam bi umut.. dr vermeden kendi kullanıp gebe kalam varmi yada kist falan oluşturur mu ? Ben sadece bir kere yumurta takibine gitmistim. Ondada catlar bugun yarin demisti yani yumurtam buyuyor ilaçla

Yok tatlım aşılama filan yok klomeni bırakrıktan 2 ay sonra kendiliğinden oldu ilaç filan yok yani çok şükür Allaha
Ya çok sevindim bende 2 Aydır gitmiyorum doktora sadece eşim ve ben bal polen propolis arısütü kullanıyoruz Ama kafamda takmıyorum bu ay dediğin gibi çocuk için yapmıcaksın

Bence doktora gitmeden kullanma ya çatlamazsa kist fln oluşur çocuk beklentin bir iki ay daha uzar

Kizlar merhaba bende klomen+catlatma ignesi vuruldum ama sonuc negatif 18.günümde adet oldum. Şu an 5.gunumdeyim bugun klomene tekrar başladım 16 eylulde tekrar iğne vurulucam... eger yumurtam büyürse..

Kizlar merhaba bende klomen+catlatma ignesi vuruldum ama sonuc negatif 18.günümde adet oldum. Şu an 5.gunumdeyim bugun klomene tekrar başladım 16 eylulde tekrar iğne vurulucam... eger yumurtam büyürse..
Hayırlısı olsun canım incir flnda tüket omunda yumurta oluşumu ve büyümesinde çok etkisi var

Ben adetime 1 hafta kala yaptım silik çizgi oluştu. Belli oluyor yani. Gebelik yeni olduğu için silik çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…