Klomen+ çatlatma iğnesi

Evet Bende merak ediyorum.bwlkide bizim kendiliğinden catliyordur
Aynen olabilir insallahta oyledir artik adet gununu bekliycez senin kac gunun var benim 2 3 gun icinde olmam lazim ama hicc bir belirtim dahi yok olsaydi heralde nadirde olsa bir belirti olurdu hic bisi olmadigi icinde bu ayda olmadi diye dusunuyorum

Pozitif ol inşallah hamilesindir. 3 gün sonra bir test yap Benim 14 günün var daha . her insan belirti hissetmeyebilir. Rabbim bu mübarek ayların hurmetine bizede annelik duygusunu yaşatır inşallah. Gerçekten çok istiyorum. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

Amin insallah bu mubarek ayda ikimizde mujdeli haberimizi aliriz umarim haberlerini beklicem

Banada Klomen verdi içtim ama bana tekrar gel kontrole demedi neden acaba. İnşallah en yakın zamanda beğeninize kavuşursunuz
Canım doktoruna randevu al o yumurtalıkları kontrol etmesi lazım benim yumurta çatlama problemim varmış o yüzden iğne verdi Eğer sende de varsa aynı problem Allah korusun kiste dönüştürebiliyormuş. İnşallah bebeğin seninledir

Saol cnm insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz doktoruma gidemedim sehir disina cikmak zorunda kaldım cnm henuz donemedim ya simdi icime bi kurt dustu acaba burda bi doktora falanmi gorunsem dönmeyi beklemesemmi ay insallah kiste donusmemislerdir yaa

Amin inşallah yarın gitsem geç olmuş olmaz mi adetin 17.günü çünkü

İ
nşallah arkadaşım adetine ne kadar var canım ?

Beyaz akıntın varsa bu çatladığına işaret ediyormuş yarın inşallah geç olmaz Allah kabul etsin canım sonuçları banada bildir bende yarın kan testi vericem inşallah dahada artar değerlerim
Hala benim beyaz akintim yok demek ki daha çatlamadı inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin

2 3 gun icinde olmam lazim cnm 28 ile 30 gun arasi oluyorum her ay gunu gunune olamıyorum ama hic bi adet belirtimde yok hamilelige dahil bi belirtide o yuzdende kafam karisik hamile kalmis olsam heralde bi iki belirti olurdu sanirim
Kimisinde hemen olmuyormuş canım ümitsizliğe kapılma hemen

Senin akintin oldu mu çatlarken birde senin rahatsızlığın ne
Canım benim yumurtalıklarımda çatlama problemi vardı 5 gün boyunca klomen kullandım günde 2 tane 10. Gün doktora gittiğimde öğrendim böyle bir rahatsızlığımın olduğunu bu nedenden dolayı çatlama iğnesi verdi bana aynı gün vuruldum bugün 7. Gün hala daha devam ediyor akıntım . Ben dayanamdım hemen test yaptım iğnenin üzerinden 5 gün geçince kan verdim 32,42 çıktı sonra internetten bir baktım ki iğne hcg hormonu içeriyormuş yıkıldım resmen ama Allahtan ümit kesilmez 8 gün var adet olamama inşallah adet olmam hayırlı haberleri paylaşırım sizlerle inşallah sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırım çok çok dua edicem mübarek ramazan ayında rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…