- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Aynen olabilir insallahta oyledir artik adet gununu bekliycez senin kac gunun var benim 2 3 gun icinde olmam lazim ama hicc bir belirtim dahi yok olsaydi heralde nadirde olsa bir belirti olurdu hic bisi olmadigi icinde bu ayda olmadi diye dusunuyorumEvet Bende merak ediyorum.bwlkide bizim kendiliğinden catliyordur
Pozitif ol inşallah hamilesindir. 3 gün sonra bir test yapAynen olabilir insallahta oyledir artik adet gununu bekliycez senin kac gunun var benim 2 3 gun icinde olmam lazim ama hicc bir belirtim dahi yok olsaydi heralde nadirde olsa bir belirti olurdu hic bisi olmadigi icinde bu ayda olmadi diye dusunuyorum
Amin insallah bu mubarek ayda ikimizde mujdeli haberimizi aliriz umarimPozitif ol inşallah hamilesindir. 3 gün sonra bir test yapBenim 14 günün var daha . her insan belirti hissetmeyebilir. Rabbim bu mübarek ayların hurmetine bizede annelik duygusunu yaşatır inşallah. Gerçekten çok istiyorum. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.
Amin inşallah muhakkak haber verAmin insallah bu mubarek ayda ikimizde mujdeli haberimizi aliriz umarimhaberlerini beklicem
Yumurta olusmusmu diye kontrolede çağırmadimi benimkide catlatma ignesi vermedi cogu kisiye hep igne verilmis .. umarim hepimiz insallah sonunda bebeklerimizi kucagimiza hayirlisiyla aliriz sabretmek beklemek gerçekten zor ama baska hic biside elimizden gelmiyo
Canım doktoruna randevu al o yumurtalıkları kontrol etmesi lazım benim yumurta çatlama problemim varmış o yüzden iğne verdi Eğer sende de varsa aynı problem Allah korusun kiste dönüştürebiliyormuş. İnşallah bebeğin seninledirBanada Klomen verdi içtim ama bana tekrar gel kontrole demedi neden acaba. İnşallah en yakın zamanda beğeninize kavuşursunuz
Saol cnm insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz doktoruma gidemedim sehir disina cikmak zorunda kaldım cnm henuz donemedim ya simdi icime bi kurt dustu acaba burda bi doktora falanmi gorunsem dönmeyi beklemesemmi ay insallah kiste donusmemislerdir yaaCanım doktoruna randevu al o yumurtalıkları kontrol etmesi lazım benim yumurta çatlama problemim varmış o yüzden iğne verdi Eğer sende de varsa aynı problem Allah korusun kiste dönüştürebiliyormuş. İnşallah bebeğin seninledir
Amin inşallah yarın gitsem geç olmuş olmaz mi adetin 17.günü çünküCanım doktoruna randevu al o yumurtalıkları kontrol etmesi lazım benim yumurta çatlama problemim varmış o yüzden iğne verdi Eğer sende de varsa aynı problem Allah korusun kiste dönüştürebiliyormuş. İnşallah bebeğin seninledir
nşallah arkadaşımSaol cnm insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz doktoruma gidemedim sehir disina cikmak zorunda kaldım cnm henuz donemedim ya simdi icime bi kurt dustu acaba burda bi doktora falanmi gorunsem dönmeyi beklemesemmi ay insallah kiste donusmemislerdir yaa
Kontrol amaçlı git canım dahada geç olmasınAmin inşallah yarın gitsem geç olmuş olmaz mi adetin 17.günü çünkü
Hala bir şansım olabilir mi bu ayKontrol amaçlı git canım dahada geç olmasın
Neden olmasınki yumurtalar çatlamafıysa tabikide var canımHala bir şansım olabilir mi bu ay
Zaman kaybetmeden hemen doktoruna git göster koş koşNeden olmasınki yumurtalar çatlamafıysa tabikide var canım
Niyetliyim bugün gidemem ama yarın muhakkak gideceğim. Çatladığını kendimiz de anlayabilir miyizZaman kaybetmeden hemen doktoruna git göster koş koş
Beyaz akıntın varsa bu çatladığına işaret ediyormuş yarın inşallah geç olmaz Allah kabul etsin canım sonuçları banada bildir bende yarın kan testi vericem inşallah dahada artar değerlerimNiyetliyim bugün gidemem ama yarın muhakkak gideceğim. Çatladığını kendimiz de anlayabilir miyiz
Yumurta çatladıktan sonra 2 gün yaşıyormuş doktorum öyle söylediBeyaz akıntın varsa bu çatladığına işaret ediyormuş yarın inşallah geç olmaz Allah kabul etsin canım sonuçları banada bildir bende yarın kan testi vericem inşallah dahada artar değerlerim
Hala benim beyaz akintim yok demek ki daha çatlamadı inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsinBeyaz akıntın varsa bu çatladığına işaret ediyormuş yarın inşallah geç olmaz Allah kabul etsin canım sonuçları banada bildir bende yarın kan testi vericem inşallah dahada artar değerlerim
Senin akintin oldu mu çatlarken birde senin rahatsızlığın neHala benim beyaz akintim yok demek ki daha çatlamadı inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin
2 3 gun icinde olmam lazim cnm 28 ile 30 gun arasi oluyorum her ay gunu gunune olamıyorum ama hic bi adet belirtimde yok hamilelige dahil bi belirtide o yuzdende kafam karisik hamile kalmis olsam heralde bi iki belirti olurdu sanirimİ
nşallah arkadaşımadetine ne kadar var canım ?
Kimisinde hemen olmuyormuş canım ümitsizliğe kapılma hemen2 3 gun icinde olmam lazim cnm 28 ile 30 gun arasi oluyorum her ay gunu gunune olamıyorum ama hic bi adet belirtimde yok hamilelige dahil bi belirtide o yuzdende kafam karisik hamile kalmis olsam heralde bi iki belirti olurdu sanirim
Canım benim yumurtalıklarımda çatlama problemi vardı 5 gün boyunca klomen kullandım günde 2 tane 10. Gün doktora gittiğimde öğrendim böyle bir rahatsızlığımın olduğunu bu nedenden dolayı çatlama iğnesi verdi bana aynı gün vuruldum bugün 7. Gün hala daha devam ediyor akıntım . Ben dayanamdım hemen test yaptım iğnenin üzerinden 5 gün geçince kan verdim 32,42 çıktı sonra internetten bir baktım ki iğne hcg hormonu içeriyormuş yıkıldım resmen ama Allahtan ümit kesilmez 8 gün var adet olamama inşallah adet olmam hayırlı haberleri paylaşırım sizlerle inşallah sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırım çok çok dua edicem mübarek ramazan ayında rabbim dualarımızı kabul eder inşallahSenin akintin oldu mu çatlarken birde senin rahatsızlığın ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?