- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 30
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Hayırlı olsun canım ikimizde ayniyiz o zaman bebislerimizi de inşallah kulağımıza almayı Rabbim nasip ederKan testi yaptırdım. Değerim 246 yani hamileyim. Şükürler olsun rabbime. Allah'ım hepinize bu mutluluğu yaşatsın. Hala inanmıyorum
Benimde küçük küçük parçalar geliyo ya acaba ignedenmiBenim adetim 2 gün geldi kızlar akşam üstünden beri ne gelen var ne giden birde küçük küçük parçalar gerekiyor anlamadım
ayy canim masallah cok sevindim eski yorumunda gormustum kasigim.yaniyor demistin benimde kasigimda tas var sanki yaniyor gibi sende durum hala oylemi cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin canimKan testi yaptırdım. Değerim 246 yani hamileyim. Şükürler olsun rabbime. Allah'ım hepinize bu mutluluğu yaşatsın. Hala inanmıyorum
Canım klomende kaçıncı ayın nasıl oldu anlatırmısın sorunun neydi falan işte ? Ben de iğne vurulalı bir hafta oluyor adetime iki hafta var bir yıldır deniyoruz klomeni ikinci kullanışım biraz ümit olursun anlatırsan sevinirim canım bu arada hayırlısı olsun Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinKan testi yaptırdım. Değerim 246 yani hamileyim. Şükürler olsun rabbime. Allah'ım hepinize bu mutluluğu yaşatsın. Hala inanmıyorum
Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aydır tedavi gördüm. İlk başta duphaston yazdı bana. Rahmin pıhtılaşmış kanla dolu ve sol yumurtalıkta kist var dedi. Eğer adet görürsen Adetliyken gel dedi. İkinci ay klomen verdi yine Adetliyken çağırdı. 3.ay prolaktin hormonum 30,92 çıktı dostinex ve duphaston yazdı. Yine adet gördüm ve gittim. Tekrar duphaston yazdı. Yine tutmadı gittim. Progestan yazdı 6. Ay yine tutmadı. 7Canım klomende kaçıncı ayın nasıl oldu anlatırmısın sorunun neydi falan işte ? Ben de iğne vurulalı bir hafta oluyor adetime iki hafta var bir yıldır deniyoruz klomeni ikinci kullanışım biraz ümit olursun anlatırsan sevinirim canım bu arada hayırlısı olsun Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Arada bir yanma oluyor cnm. Çok saol darısı başınıza inşallahayy canim masallah cok sevindim eski yorumunda gormustum kasigim.yaniyor demistin benimde kasigimda tas var sanki yaniyor gibi sende durum hala oylemi cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin canim
Olabilir cnm. Benimde şuan 3 haftalık ve Karnım sanki 3 aylık gibi. İkiz olabilir. Karnının büyüklüğüne bakKızlar size birşey sorucam eltim evleneli bir ay oldu üç haftalık hamileymiş hemde ultrasonda görmüşler hemde ikizmiş bu kadar erken haftada bunlar görülür mü sizce
Hayırlı olsun canım çoks evindimBen 2 yıllık evliyim ve 8 aydır tedavi gördüm. İlk başta duphaston yazdı bana. Rahmin pıhtılaşmış kanla dolu ve sol yumurtalıkta kist var dedi. Eğer adet görürsen Adetliyken gel dedi. İkinci ay klomen verdi yine Adetliyken çağırdı. 3.ay prolaktin hormonum 30,92 çıktı dostinex ve duphaston yazdı. Yine adet gördüm ve gittim. Tekrar duphaston yazdı. Yine tutmadı gittim. Progestan yazdı 6. Ay yine tutmadı. 7
Ay duphaston yazdı yine yok. 8.ay klomen yazdı adetin 5.günü başla sabah akşam iç dedi 8 haziranda gel çatlatma iğnesi yapalım dedi. Klomeni aksatmadan kullandım ve 8 haziranda gittim. Sağ yumurtalığın gelişmiş bugün yaptır iğneyi dedi. İğneyi aldım. İğneyi vurulurken saate bak tam tamına 36 saat sonra ilişki dedi. Bende bir dakika Bile aksatmadım. İğne vurulduktan 5 gün sonra kendim test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı kimse inanmadı hatta benide kendi bildiklerine inandırdılar. Arefe günü çarşıda alışveriş yaparken nöbetçi eczane çıktı karşıma adetime sadece 1 gün vardı dayanamayıp test aldım ve yaptım. 2. çizgi yine silikti. Yine kimse inanmadı. Bende eşimle Arefe akşamı gidip kan testi yaptırdım. Ve 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Bu cuma allah izin verirse kese görünüyor mu diye gideceğim. Allah'ım inşallah bu mutluluğu sanada yaşatır
Hiç bilmiyorum ya acaba kist yaptıdada önümü atıyor ki vücutBenimde küçük küçük parçalar geliyo ya acaba ignedenmi
Karnı hiç şişmedi hamile kalmadan önceki gibi canımOlabilir cnm. Benimde şuan 3 haftalık ve Karnım sanki 3 aylık gibi. İkiz olabilir. Karnının büyüklüğüne bak
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım ikimizde ayniyiz o zaman bebislerimizi de inşallah kulağımıza almayı Rabbim nasip eder
Canım hayırlı oldun Allah kucağınıza almayı nasip etsinnAmin canım inşallah
Saçma. Ya yalan söylüyor ya da önceden yapmışlardır çocuğu.Karnı hiç şişmedi hamile kalmadan önceki gibi canım
Daha yüksek dozu yok yumurtalıklarla alakalı benimde geçen ay klomenle günde 2 kez aldım 12 mm ulaştıkızlar bu klomenin daha yüksek dozu var mı piyasada ben bulamıyorum piyasadaki doz ile en fazla 15 mm ye ulaştı.
Hadi hayırlısı inş güzel haberler alırsınArkadaslar ben klomen kullandim 14. gunu 16 mm di yumurtam iki gun sonra iliskiye basla dedi catlama ignesi vermicem kendisi catlasin dedi benim icimde supe kaldi adetime 5 gun kaldi ve sag kasigimda agri var kis oldu kesin catlama igneside vermedi diye bugun doktora gittim bakti bu hafta icerisinde yumurtan catlamis catlama belirtileri var kis falan yoktur görüntude dedi ilac falan kullanma gununu bekle dedi insallah hamilesindir dedi kafam karisti bakalim sonuc ne olacak bu agriyi hep.kise yormustum cunku ben 2 ay once igneli tedavi gordum yumurta buyutmek icin adet olmadan baktirdim agrilarim vardi kis olusmus demisti sonrada adet olmuştum sogan suyu icmistim simdi kis gorunmuyor dedi sevindim bakalim sonradan cikmazsa ortaya bendeki durum bu simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?