Klomen+ çatlatma iğnesi

Regl oldum maalesef artık gitmicem doktora sıkıldım ilaç kullanınca umutlanıyorum sonra hasta olunca başımdan aşağı kaynar su dökülüyor yoruldum artık
Aynen yıpranıyor insan hayırlısı diyelim canım vardır gecikmesinde de bir hâyır ben ilacı bıraktıkları ayda hamile kalanda duymuştum burda

Benim adetim 2 gün geldi kızlar akşam üstünden beri ne gelen var ne giden birde küçük küçük parçalar gerekiyor anlamadım

Kızlar yarın adet günüm ve ben dayanamayıp test yaptım. Sizce hamile miyim bi bakar mısınız?

Eklentiler

• 20170624_164054.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 55
Rabbim inşallah sanada nasip eder. Dualarımın arasında sende varsın cnm. Rabbimin dilek kapısı açıktır. Ben tam 8. Ayım tedavide. Tam ümidimi kaybetmişken bu sonuçları aldım.

Dilerim o bebegin hayirla saglikla huzurla gelir.. Rabbim salih saliha evlat nasip eylesin hersey gonlunce olsun canim Rabbim.ne zaman dilerse o zaman oluyor onemli olan umitsizlige kapilmamak ...cok sagol guzel dileklerin icin ALLAH razi olsun yavrun hayirli olsun sana ugur getirsin ..❤

Amin canım inşallah darısı başına. Güzel dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…