- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Evet canım senin daha erken benimde 11 gün oldu iğne vurulalıBende de umut kalmadı canım ya. Sinirlerim tavan yaptı. Ama hala bi umudumuz var. Anneme söyledim kızdı. Adet in 10 gün geçerse kan testi yaptırırız dedi. Sen daha iğneyi vurduralı 1 hafta oldu daha hemen belli olur mu dedi
Hayır doktorum her kontrole gittiğimde sadece ultrasonda bakıyor 2 defa transvajinal ultrasonda bakıldıKızlar bişey ağırcam klomen kullandıktan sonra e2 değerinize bakıldımı kaççıktı ?
İnternette okudum iğneden 14 gün sonra belli oluyor diyen de var 10 gün sonra diyende 12 gün sonra diyende ama ben bidaha test yapmicam eczaneyi zengin ettim en kesin sonuç adetin gecikmesiEvet canım senin daha erken benimde 11 gün oldu iğne vurulalı
Aynen ya aslında ben o testlere güvenmiyorum aslında bakarsan adetten 1 hafta sonra yada adet günü kesin sonuç veriyor en iyisikan testi hakkımızda hayırlısıİnternette okudum iğneden 14 gün sonra belli oluyor diyen de var 10 gün sonra diyende 12 gün sonra diyende ama ben bidaha test yapmicam eczaneyi zengin ettim en kesin sonuç adetin gecikmesi
Ben biyerde okumuştum cnm çatlatma iğnesi gebelik testini pozitif çıkartabiliyomuş adetten önce bilgin olsnArkadaşlar merhaba klomen kullandım yumurtam 23 mm olmuştu çatlatma iğnesi dedi doktor aynı gün vuruldum üst üste 3 gün ilişki oldu iğneyi vurulalı 6 gün oldu kasıklarımda ağrı sürekli uyku hali oluştu 5 tane ayrı ayrı erken gebelik testi yaptım hepsinde pozitif görünce kan tahlili yaptırdım sonuç 32.42 çıktı adetime 9 gün var sizce umutlanmalımıyım bilmiyorum Yardım lütfen
Moral en önemlisi hayırlısı hepimiZ içinKızlar moralinizi bozmayın evet henüz erken sonradan pozitif olabilir moral herşeyden önemli doktorum bana moralini yüksek tut yoksa 1 sene çocuğun olmaz dedi
Aynen canım. Allah hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah. Bu arada sen nerde yaşıyorsun canımAynen ya aslında ben o testlere güvenmiyorum aslında bakarsan adetten 1 hafta sonra yada adet günü kesin sonuç veriyor en iyisikan testi hakkımızda hayırlısı
Amin inşallah cnm Eskişehir'deyim senAynen canım. Allah hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah. Bu arada sen nerde yaşıyorsun canım
Kırıkkale Merkez yakın olsaydık seninle görüşmek isterdimAmin inşallah cnm Eskişehir'deyim sen
Bidaha test yapmicam adet günümü bekleyeceğim. İnşallah hamileyizdir hepimizEvet ikinci çizgi var ama canım catlatma iğnesi hcg içeriyor mis emin olmak için kan testi yaptır umarım hamilesindir
Amin inşallahBidaha test yapmicam adet günümü bekleyeceğim. İnşallah hamileyizdir hepimiz
Bende görüşmek isterdim ve bence sen hamilesin Hadi hayırlısı çok sevindimAslında resimdekinden biraz daha belirgin net çekemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?