Klomen+ çatlatma iğnesi

Kızlar yazmıştı mdaha öncede zaten klomen sonrası dün sabah 10da çatlatma iğnesi vuruldum doktor salı akşamı 10da ilişki olsun dedi ama biz riske atmamak ve değerlendirmek için dünde birlikte olduk bugün ve yarında olucaz. sonra gün aşırıya dönücez. Doğrumu yaptık acaba

Umarım hepimiz hamileyizdir benim hayatımda hiç göğsüm ağrımazdı iki gündür ağrıyor ve bu beni iyice hamile olduğuma inandırdı çünkü ilk defa oluyor

Benim göğüs uçlarımın rengi koyulaştı ya içine doğar ya insanın sanırım öle birşey sol tarafımda bazen biranda ağrı giriyor kramp şeklinde fln

Umarım hepimiz hamileyizdir benim hayatımda hiç göğsüm ağrımazdı iki gündür ağrıyor ve bu beni iyice hamile olduğuma inandırdı çünkü ilk defa oluyor
Benim göğsümün alt tarafı çok ağrıyordu. Genel cerrahiye gösterdim. Muayene etti. Göğsümde küçük küçük bir sürü kist varmış

Benimde 8 gün var Ama nasıl dayanıcam bilmiyorum test yapmayı düşünüyormusun ? Ben bir yandan korkuyorum bir yandanda heyecanlıyım
Ben babalar gününde yapmayı düşünüyorum eşime soylemeyecem bu sefer sende yap negatif çıksa bile üzülmem erken yaptım derim sonra birdaha yaparım ama erken olanlarda silik te olsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…