- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 30
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Gerçekten olur muAdet gününe 1 hafta kala da belli oluyor
Belli olan da var olmayanda. Adet gördükten 3 hafta sonra belli olabiliyor. En son adet tarihinin adet bitiminin üzerine 3 hafta say dene bakalımGerçekten olur mu
Gayet normal ben iğneyi vurulduğumun ertesi günü başladı. 2 gün sancıdan yürüyemedimSelam kızlar dün sabah 10da çatlatma iğnesi vuruldum akşamda göbeğimin altında kasıklarıma doğru ağrı başladı normal mi acaba ? ilk defa vuruldum iğneyi
Bende şuan öyleyim canım peki ilişki sıklığı nasıldıGayet normal ben iğneyi vurulduğumun ertesi günü başladı. 2 gün sancıdan yürüyemedim
Ya ben hissediyorum hamile oldugumu ama ne zaman test yapsam bilmiyorumBelli olan da var olmayanda. Adet gördükten 3 hafta sonra belli olabiliyor. En son adet tarihinin adet bitiminin üzerine 3 hafta say dene bakalım
Ben 2 tane vuruldum aynı anda rapor çıkarttığı için 1 tanesini ödedi diğerine ne kadar ödedi bilmiyorum eşim almıştıEvt devlet karşılamıyor ücretini. 53 tl. Siz ne kadar ödeme yaptınız
bende 58 tl ödedim kızlarBen 2 tane vuruldum aynı anda rapor çıkarttığı için 1 tanesini ödedi diğerine ne kadar ödedi bilmiyorum eşim almıştı
Benimde içimde bir his varYa ben hissediyorum hamile oldugumu ama ne zaman test yapsam bilmiyorum
İğneden tam 36 saat sonraBende şuan öyleyim canım peki ilişki sıklığı nasıldı
Bende hissediyorum bugün test alıp yarın sabah ilk idrarda yapıcam. Öyle daha kesin sonuç alıyorsun. Adetim biteli 20 gün oldu yarın 3 hafta olacakYa ben hissediyorum hamile oldugumu ama ne zaman test yapsam bilmiyorum
İnşallah de hamilesindir tam olarak nasıl bir hisBenimde içimde bir his var
Benimde göğüs ucum acıyor ve sert bende içime doğuyor daha 6 gün var ama hissediyorumBenim göğüs uçlarımın rengi koyulaştı ya içine doğar ya insanın sanırım öle birşey sol tarafımda bazen biranda ağrı giriyor kramp şeklinde fln
Benimde 8 gün var Ama nasıl dayanıcam bilmiyorum test yapmayı düşünüyormusun ? Ben bir yandan korkuyorum bir yandanda heyecanlıyımBenimde göğüs ucum acıyor ve sert bende içime doğuyor daha 6 gün var ama hissediyorum
Benim göğsümün alt tarafı çok ağrıyordu. Genel cerrahiye gösterdim. Muayene etti. Göğsümde küçük küçük bir sürü kist varmışUmarım hepimiz hamileyizdir benim hayatımda hiç göğsüm ağrımazdı iki gündür ağrıyor ve bu beni iyice hamile olduğuma inandırdı çünkü ilk defa oluyor
Ben babalar gününde yapmayı düşünüyorum eşime soylemeyecem bu sefer sende yap negatif çıksa bile üzülmem erken yaptım derim sonra birdaha yaparım ama erken olanlarda silik te olsa çıkarBenimde 8 gün var Ama nasıl dayanıcam bilmiyorum test yapmayı düşünüyormusun ? Ben bir yandan korkuyorum bir yandanda heyecanlıyım
Canım benim göğüs ucum ağrıyor göğüsüm değilBenim göğsümün alt tarafı çok ağrıyordu. Genel cerrahiye gösterdim. Muayene etti. Göğsümde küçük küçük bir sürü kist varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?