- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Amin vakitsaati geldiğinde inş olucakİnşallah. Hepimizin dileği o zaten. Allah'ım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. Ama doktorun ilgilenmesi lazım. Benim Dr benimle çok fazla ilgileniyor
Hadi hayırlısı inşallahBende bugün saat 10da iğneyi vuruldum kızlarrrrrrrrr
Hayırlsıı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız test yapma 12 gün kadarBende bugün saat 10da iğneyi vuruldum kızlarrrrrrrrr
Hayırlısı olsunBende bugün saat 10da iğneyi vuruldum kızlarrrrrrrrr
Sağol canım yok yapmicam zaten bat geçerse yapıcam hayırlısı olsun artıkHayırlsıı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız test yapma 12 gün kadar
inşallaaahhhHayırlısı olsun
Ben kalçadan vuruldumÇatlatma iğnesinden 2 tane vurduran varmı arkadaşlar benim doktorum göbekten bir sağdan bir soldan vurdurmam gerektiğini söledin
1 tanemi vuruldunBen kalçadan vuruldum
Benim 27 haziran canım eşimin doğum günüKızlar batlariniz ne zaman
Doğum gününde inşallah hamilelik haberinide alır bu ay kırmızılar gelmez inşallahBenim 27 haziran canım eşimin doğum günü
Ayyy inşallahh canımmm inşallahhhh heycanla bekliyoruzDoğum gününde inşallah hamilelik haberinide alır bu ay kırmızılar gelmez inşallah
İnşallah sanada esinede sürpriz olur benim 20 haziranBenim 27 haziran canım eşimin doğum günü
Evt devlet karşılamıyor ücretini. 53 tl. Siz ne kadar ödeme yaptınız1 tanemi vuruldun
Adet gününe 1 hafta kala da belli oluyorAma aslında dayanamayacagim galiba babalar gününde yapacam test eğer hamileysem silik te olsa belli olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?