- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
İlk demem olacak ben daha yaptırmadım Aralık ta yaptıracağımRica ederim ne demek. İlk denemen mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk demem olacak ben daha yaptırmadım Aralık ta yaptıracağımRica ederim ne demek. İlk denemen mi?
Yanlış yönlendirmek istemem ama 16. Gün iğne etkisi kalmaz. Ben dayanamayıp her ay kan vermeden duramadığım için 12. Gün iğnenin etkisi 0.1 lere kadar düşüyor. Sizin yerinizde olsam kan verirdim inşallah bebiş vardırEki Görüntüle 2725679 kızlar kafayı yicem bakın yorumlayın lütfen iğne etkisi olbailirmi 16. Gün iğneden
Şimdi yine yaptım oda böyle cıktı dün ovide pik gördüm adetime 3 gün var şüphelendim gebelik testi öyle yaptım inşa2vardırYanlış yönlendirmek istemem ama 16. Gün iğne etkisi kalmaz. Ben dayanamayıp her ay kan vermeden duramadığım için 12. Gün iğnenin etkisi 0.1 lere kadar düşüyor. Sizin yerinizde olsam kan verirdim inşallah bebiş vardır
12. Günün öncesinde bu testi gösterseniz bekleyin yanıltıcı oluyo derdim ama artık kan vermek için bariz bir görüntü var :) inşallah hayırlı sonuçlar görürüz. Ne zaman kan vereceksinizŞimdi yine yaptım oda böyle cıktı dün ovide pik gördüm adetime 3 gün var şüphelendim gebelik testi öyle yaptım inşa2vardır
Bu akşam acilde vericem canm eşim cok sabırsız tabi herşeye hazırladım kendimi bide adet olucam gibi ve göğüste mavi damarlarım cok belirgin ve şiş12. Günün öncesinde bu testi gösterseniz bekleyin yanıltıcı oluyo derdim ama artık kan vermek için bariz bir görüntü var :) inşallah hayırlı sonuçlar görürüz. Ne zaman kan vereceksiniz
Şimdi yine yaptım oda böyle cıktı dün ovide pik gördüm adetime 3 gün var şüphelendim gebelik testi öyle yaptım
Hadi inşallah güzel haberler alırız artık hepimiz bu ay Belirtilerin olması ya da olmaması hiçbir şekilde kriter değil inanın. Baz almamız gereken tek şey kan sonuçları bence. Ben bir önceki çatlatma iğnemden sonra adet gününe kadar aşırı derecede hamilelik belirtisi yaşadım ama olmadı. Hiç belirtilere takılmayalım kan değerlerimiz yüksek çıksın inşallahBu akşam acilde vericem canm eşim cok sabırsız tabi herşeye hazırladım kendimi bide adet olucam gibi ve göğüste mavi damarlarım cok belirgin ve şiş
İnşaAllah canım ben dün pik gördüm resmen şaşırdım 2 gün önce silikti ovi testim o yüzden yaptım yoksa yine yapmicakdımHadi inşallah güzel haberler alırız artık hepimiz bu ay Belirtilerin olması ya da olmaması hiçbir şekilde kriter değil inanın. Baz almamız gereken tek şey kan sonuçları bence. Ben bir önceki çatlatma iğnemden sonra adet gününe kadar aşırı derecede hamilelik belirtisi yaşadım ama olmadı. Hiç belirtilere takılmayalım kan değerlerimiz yüksek çıksın inşallah
Benim çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün kan değeri 5, 12. Gün 0.1 çıkmıştı. 14. Günde de adet olmuştumİnşaAllah canım ben dün pik gördüm resmen şaşırdım 2 gün önce silikti ovi testim o yüzden yaptım yoksa yine yapmicakdım
Canım benim ben dün ovi yaptım pik gördüm t çizgisi daha koyoyfu şüphelendim bugün de gebelik testi yaptım 2 tane ikiside pozitif sabak ilk idrarla yaptığım daha net tabiBenim çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün kan değeri 5, 12. Gün 0.1 çıkmıştı. 14. Günde de adet olmuştum
Yani varmıdır diyorsunCanım benim ben dün ovi yaptım pik gördüm t çizgisi daha koyoyfu şüphelendim bugün de gebelik testi yaptım 2 tane ikiside pozitif sabak ilk idrarla yaptığım daha net tabi
Bu kadar gün sonra iğnenin çizgi çıkartcak etkisi kalmaz bence canım o yüzden gün sayından dolayı umutlandım baya. Allah bilir tabii yine de kan sonucu inşallah yanıltmayacak biziYani varmıdır diyorsun
İnşaAllah canmBu kadar gün sonra iğnenin çizgi çıkartcak etkisi kalmaz bence canım o yüzden gün sayından dolayı umutlandım baya. Allah bilir tabii yine de kan sonucu inşallah yanıltmayacak bizi
Sonucunuz nedir?İnşaAllah canm
Beta 184 cıkdı canm gebeyimSonucunuz nedir?
Ay canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına. benim de bu gün 11. günüm çok heyecanlıyım ilk denemem dua et ban da canımBeta 184 cıkdı canm gebeyim
İnşaAllah hayrlı haber alırsın canm umudunu kaybetme bende pco yumAy canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına. benim de bu gün 11. günüm çok heyecanlıyım ilk denemem dua et ban da canım
bir belirtin olmuş muydu canım. bu gün kasıklarımda özellikle sağda çok ağrım varİnşaAllah hayrlı haber alırsın canm umudunu kaybetme bende pco yum
vet canm kasıklarda ğarı vardı bide göğüslerim şiidi ve mavi damarlar belirdibir belirtin olmuş muydu canım. bu gün kasıklarımda özellikle sağda çok ağrım var
teşekkür ederim canım inşallah bende hamileyimdir umutlanıp üzülmek istemiyorum ama. bekleyeceğimE
vet canm kasıklarda ğarı vardı bide göğüslerim şiidi ve mavi damarlar belirdi