merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım bende bebiş isteyipte bebişime kavuşamayanlardanım.geçen ay klomen kullandım ve bu ayda çatlatma iğnesi oldum.Benim merak ettiğim konu çatlatma iğnesinin gebelik üzerindeki etkisi.Klomen + çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Malesef daha olumlu birşey yok hala beklemedeyim canım inşallah senin hakkında hayırlısı olur
bende pko var hsg çektirdim temiz çıktı ama adetim düzensiz 6 aydır korunmuyoruz o yüzden drm daha fazla beklemeyelim dedi ilk defa yarın klomene başlayacağım. bittikten sonra iğne mi yapılıyor yoksa bir süre klomene devam mı ediliyor. yani adım adımmı ilerleniyor yoksa hepsi bir bütünmü klomen+çatlatma iğnesi+aşılama. offf başlıyorum ama neler olacağını bilmiyorum merak içindeyim. bilgilerinizi paylaşırmısınız
arkadaşlar hep içimde olmayacak gibi bir his vardı ama olduanladım ki olumlu düşünmek gerekiyormuş . 29 haziranda yapılmıştı iğne 17 haziranda kanda çıktı ama görünmüyordu. Bugün gittim dra kesesi oluşmuş görünüyordu. Çok güzel bi duyguymuş insanın ayakları yerden kesiliyor. hihoyyyt Rabbim isteyen herkese versin...
arkadaşlar hep içimde olmayacak gibi bir his vardı ama olduanladım ki olumlu düşünmek gerekiyormuş . 29 haziranda yapılmıştı iğne 17 haziranda kanda çıktı ama görünmüyordu. Bugün gittim dra kesesi oluşmuş görünüyordu. Çok güzel bi duyguymuş insanın ayakları yerden kesiliyor. hihoyyyt Rabbim isteyen herkese versin...
hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin işallah:ecrin_bebek: ben de bu ay klomen kullandım ama bir tane dedi doktor, sonra gittim yumurta olmamış dedi keşke iki tane içseydin dedi:tomato::tomato: ben de de pco var, sana sorum kaç yaşındasın, baktım izmirdesin hangi doktora gidiyorsun ve başka birşey denedin mi alternatif tıp falan gibi. Şimdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?