var cnm bu tur ilaclarin devami olarak gelecek aylari etkiledigini doktrm soylemisti banaArkadaşlar ben geçen ay klomen kullandım.regl oldum.bu ay kullanmadım ama reglm gene düzenli oldu.normalde çok düzensizdi.klomenle alakası var mı acaba
ins olur cnm bende 3 ay klomen denedim olmadi bi turlu asilamayla hamile kaldim sabret olur stres yapma cok pco olup coocuk sahibi olamayan yok normal kadinlara oranla ugrasiyoruz daha cokHerkese merhaba 1.5 senelik evliyim evlendigim gunden beri cocuk icin ugrasiyorum pko varmis gecen ay klomen+catlatma ignesi yaptirdim ardinda progestanla devam ettik ancak maalesef tutmadi 3 gun once adet oldum belirtiler okadar cok oluyorki igneden 1 hafta kadar sonra kasilmalar karin agrisi bel agrisi bende hic olmayan seylerdi nasil umutlanmissam buyuk bi hayal kirikligi yasadim bu ay 2. Baslayacagim acaba 2.de birinciye gore sansim artarmi
Cevabiniz icin tesekkur ederim bugun dr umla gorustum klomen ve estrofeme baslatti bakalim gorecegiz sonucuins olur cnm bende 3 ay klomen denedim olmadi bi turlu asilamayla hamile kaldim sabret olur stres yapma cok pco olup coocuk sahibi olamayan yok normal kadinlara oranla ugrasiyoruz daha cok
Allah bebeginizi hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallahins olur cnm bende 3 ay klomen denedim olmadi bi turlu asilamayla hamile kaldim sabret olur stres yapma cok pco olup coocuk sahibi olamayan yok normal kadinlara oranla ugrasiyoruz daha cok
tsk ederim cnm ben klomen kullanirken doktr estrofem vermedi rahim duvarimi inceltti bir ayim boyle gitti sonra dok. degatrdim estrofm verdi ama o ayda yum gelismedi en son gittigim doktrm tecrubeliydi esimden sperm ornegi isyedi hemen hareket azmis meger. onceki doktrm sordugunda uroloji doktru sorun yok dedi diyodm ama en son doktrm bide ben goriyim dedi sonra asilamaya karar verdik bu sekilde oldu ins siznde olacak sikinti yapmayinAllah bebeginizi hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah
Benim dr umda aile dr umuz alaninda prof. Esimin testini ilk gittigimizde yapti orda sorun varsa onuda halledelim diye ancak bisey cikmadi ailemde zor gebelik yok geldi beni buldu etrafimdakilerin gebe kaldigini yada dogurdugunu duyunca cok uzuluyorum cocuklqrina bakmiyorum istemeden yanlis bisey yaparimda nazar degdiririm diye huzursuz oluyorum hasetlikten degil asla ama insaniz sonuctatsk ederim cnm ben klomen kullanirken doktr estrofem vermedi rahim duvarimi inceltti bir ayim boyle gitti sonra dok. degatrdim estrofm verdi ama o ayda yum gelismedi en son gittigim doktrm tecrubeliydi esimden sperm ornegi isyedi hemen hareket azmis meger. onceki doktrm sordugunda uroloji doktru sorun yok dedi diyodm ama en son doktrm bide ben goriyim dedi sonra asilamaya karar verdik bu sekilde oldu ins siznde olacak sikinti yapmayin
haklisin bende senin gibiydim her gordugume masallh diyodum yanlis anlasilmiyim diye bizim ailede yok zor gebelik ama bende pco varmis 3 sene sonra bizimde oldu bir sene tedavi gordum bende alaninda uzman derken kadin dogumcu degil dimi eger degilse kendi doktorunada esinin sonucunu goster zaten istemesi lazimdiBenim dr umda aile dr umuz alaninda prof. Esimin testini ilk gittigimizde yapti orda sorun varsa onuda halledelim diye ancak bisey cikmadi ailemde zor gebelik yok geldi beni buldu etrafimdakilerin gebe kaldigini yada dogurdugunu duyunca cok uzuluyorum cocuklqrina bakmiyorum istemeden yanlis bisey yaparimda nazar degdiririm diye huzursuz oluyorum hasetlikten degil asla ama insaniz sonucta
Kendi dr um esimden test istedi zaten testi yapan da kendileri esi urolog birlikte calisiyolar sonucalarina ikiside bakti yanihaklisin bende senin gibiydim her gordugume masallh diyodum yanlis anlasilmiyim diye bizim ailede yok zor gebelik ama bende pco varmis 3 sene sonra bizimde oldu bir sene tedavi gordum bende alaninda uzman derken kadin dogumcu degil dimi eger degilse kendi doktorunada esinin sonucunu goster zaten istemesi lazimdi
Kist olustugunu yada catlamadigini nereden anladiniz ? Klomenden sonra catlatma ignesi yada progestan vermedilermiİyi aksamlar kizlar bende catlatma ignesi vuruldum bugun 16.gunum galiba ya kist olustu yada yumurtm catlamadi bekliyoruz bakalim carsamba.veya persembe test yapicam insallah tabi adet olmazsm
Catlatma ignesi verdicanm ama progestan vermedi bilmem icime oyle dogdu hamile oldugumu konduramiyrm kendime gecen ay cok uzuldm cunku bu ay cok ustune dusmek istemiyrm simdiye kadr 10test yapmistm ama cok akillandm yapmiyrm inat ettm:)Kist olustugunu yada catlamadigini nereden anladiniz ? Klomenden sonra catlatma ignesi yada progestan vermedilermi
Demekki yumurtaniz klomenle catlayacak buyukluge gelmis hayirlisi olsun insallah hamilesinizdir bende defalarca test yapanlardan hatta psikolojik olarak silik 2. cizgiyi gordugum bile oldu :))Catlatma ignesi verdicanm ama progestan vermedi bilmem icime oyle dogdu hamile oldugumu konduramiyrm kendime gecen ay cok uzuldm cunku bu ay cok ustune dusmek istemiyrm simdiye kadr 10test yapmistm ama cok akillandm yapmiyrm inat ettm:)
Bilmiyrm ki insallah catlayip dollenmistr Rabbim ol demzse bu ay da olmaz hersey Rabbimin elinde bana kalan sabirla beklemek ve dua etmekDemekki yumurtaniz klomenle catlayacak buyukluge gelmis hayirlisi olsun insallah hamilesinizdir bende defalarca test yapanlardan hatta psikolojik olarak silik 2. cizgiyi gordugum bile oldu :))
test yaparsaniz cikar simdiye kadar hakkinizda hayrlisi..İyi aksamlar kizlar bende catlatma ignesi vuruldum bugun 16.gunum galiba ya kist olustu yada yumurtm catlamadi bekliyoruz bakalim carsamba.veya persembe test yapicam insallah tabi adet olmazsm
Test yaptinizmi acaba sonucunuzu merak ettimBilmiyrm ki insallah catlayip dollenmistr Rabbim ol demzse bu ay da olmaz hersey Rabbimin elinde bana kalan sabirla beklemek ve dua etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?