Daha önce silik mi çıkmıştı yumurtalar geliştikten sonraKızlar döngünün 16. Günü bugün. Bu ay ilk kez 5 gün femara kullanmıştım ama iğne olmadım. Ovulasyon testim böyle olmaya başladı resimdekinden daha belirgin hatta ikinci çizgi, akıntımda var. Yeni bir yumurtlama mı acaba yoksa doktorun dediği yumurta yeni mi çatlıyor anlamadım.
Evet doktor kontrolünden bir gün sonra yapmaya başlamıştım siliktiDaha önce silik mi çıkmıştı yumurtalar geliştikten sonra
Olabilir belki tekrar yumurtluyorsundurEvet doktor kontrolünden bir gün sonra yapmaya başlamıştım silikti
Şimdi onu bende yapıyorum.... Ama benimki biraz garip ilerliyor kafasına göre catladigi içinKeşke bende kalsam da anlamasamama mecbur iğne günü sayıp duruyorum
Olsun benim kendiliğinden hiç çatlamıyor yine sen iyiŞimdi onu bende yapıyorum.... Ama benimki biraz garip ilerliyor kafasına göre catladigi için
Haklısın aslında hiç böyle düşünmemiştimOlsun benim kendiliğinden hiç çatlamıyor yine sen iyi
Canım çok saol sana da inşallahHaklısın aslında hiç böyle düşünmemiştimRabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin güzel kardeşim
Evet bende öyle düşündüm acaba diğer gördüğümüz çatladı mı keşke doktora gitmeden anlayabilsekOlabilir belki tekrar yumurtluyorsundur
Demi keşkeEvet bende öyle düşündüm acaba diğer gördüğümüz çatladı mı keşke doktora gitmeden anlayabilsek
Eve ultrason cihazımı alsam napsam sonra satarımDemi keşke
Biz baksakta anlamayızEve ultrason cihazımı alsam napsam sonra satarım
Bence burda gezenler birçok doktordan daha çok bilgiye sahip okuya okuyaBiz baksakta anlamayız
Yumurtanın büyüyüp buyumedigine bakacak eğer ki güzel bir boyuta ulasmissa çatlatma iğnesi veriliyor. Doktorun belirledigi gün ve saatte iğne oluyorsun ve ilişki günlerini degerlendiriyorsunMerhaba ben de regl oldum kontrole gittim 5.ci günü klomene başladım pazartesi kontrolüm var ama ilk defa bu süreci yaşıyorum ne olacak ne yapılacak hiç bir fikrim yok yumurta ne kadar büyümüş ona bakacaklar
Biz de direkt kendileri enjekte edicez dedi eşimin sperm kalitesi de iyi değilmiş 2 senedir doğal yol ile denedik olmadı bu süreçte yaklaşık 7 aydır doktora gidiyorum pko hastasıyımYumurtanın büyüyüp buyumedigine bakacak eğer ki güzel bir boyuta ulasmissa çatlatma iğnesi veriliyor. Doktorun belirledigi gün ve saatte iğne oluyorsun ve ilişki günlerini degerlendiriyorsun
İlk gebeliğim öncesi bana da pko tanısı konuldu 6 ay hem gebelik hemde adet düzeni için tedavi oldum gebelik olmadı 5 ay sonra gebe olduğumu öğrendim. Sakın umutsuzluk etme. Pko korkulacak birşey değil sadece zaman ve iyi bir tedavi istiyor.Biz de direkt kendileri enjekte edicez dedi eşimin sperm kalitesi de iyi değilmiş 2 senedir doğal yol ile denedik olmadı bu süreçte yaklaşık 7 aydır doktora gidiyorum pko hastasıyımbazen umudum gidiyor
Gerçekten öyle burda geze geze birsürü şey öğrendimBence burda gezenler birçok doktordan daha çok bilgiye sahip okuya okuyaYinede güveniyorum doktoruma
O zaman şize aşılama yapılacak canım spermi kendileri enjekte edecekseBiz de direkt kendileri enjekte edicez dedi eşimin sperm kalitesi de iyi değilmiş 2 senedir doğal yol ile denedik olmadı bu süreçte yaklaşık 7 aydır doktora gidiyorum pko hastasıyımbazen umudum gidiyor
Demek ki bundan sonraki testler bebiş haberiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?