Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.574
658
Son düzenleme:
Insallah cnm . Guzel gelismistir ins. Ben kullandim klomen sabah aksmam 1er tane olmak uzere. solda birtane 20mm yum gelisti catlatma ignemi oldum bekliorm simcik. bugun 9.gunum hayirlisi hepimizn icin insallah

Insallah cnm . Guzel gelismistir ins. Ben kullandim klomen sabah aksmam 1er tane olmak uzere. solda birtane 20mm yum gelisti catlatma ignemi oldum bekliorm simcik. bugun 9.gunum hayirlisi hepimizn icin insallah

Ay hadi insallah pespese hamile kalalim Ilk ayin mi? Kac aydir deniyordunuz?

kızlar bende klomeni 1 ay kullanmistim bende fayda etmemişti . bu ay letü kulladim bide hayit içtim doktorum içebilirsin dedi. bugün 12. günümdü sağ da 3 tane 13 mm solda 3 tane 13 mm toplamda 6 tane yumurtam oluşmuş ama doktorum fazla gelişmiş tutarsa sıkıntı olur falan dedi hayiti birak dedi çarşamba ilişki olsun perşembe gel dedi sizce bukadar yumurta olması kötü mu lütfen bilen birileri yazsin

Cok fazlA yumurta olusunca cogul gebelik olasiligindan dolayi oyle soyluyorlad masallah sende 6 yumurta olmus boyutlari catlamak icin henuz yeterli boyutta degil ama belki persembe catlatma ignesi yapar sana

Kızlar iğne vurulmayınca çatlama olmuyor mu ben iğnesiz kullancam

Olabiliyor tabi bazi doktorlar catlatma ignesi vermiyor. Ama catlamazsa kist olusuyor ve bu istenmeyen bir durum oldugu icin risk almamak adina genelde vuruyorlar. Benim kendi gelisen yumurtam bir ay catlamamisti ( klomensiz) o yuzden saniyorum doktorum risk almayip catlatma ignesi yapicak tabi yeterli boyuta gelir ise

Ne zaman bitti cnm benim 5. Bugundu
Benim biteli baya oluyo 11.gun den iki gün önce bitti bugün catlatma iğnesi vurdu dr 15.gun bugun 22mm sağda 21 mm solda yumurta gelişmiş bi tanede 15 mm var tutma şansı yüksek dedi ama bakalim hayirlisi insallah olur suan agri fln bisi yok bekliyorum

Hadi insallah iliskiyi nasil dedi igneden bir gun sonra mi?

Adet olmayınca çatlamadığı anlamanına mı geliyor? Nasıl anlıyorsun çatlamadığını canım teşekkür ederim buarada bilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…