• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne çok şey biliyon kız maşallah :))) bana sorsan hiç bir fikrim yok, dr tahlil kağıdını verdi sakla bunu dedi geldim çekmeceye koydum :))
Ay ben benim hayalimdi kadin dogum uzmani olmak... Simdide cocugum olursa onun olmasini cok isterim. O yuzden kolay kolay doktor begenmiorum. Beni konusturmayacak bilgi sacacak doktor ariyorum:) ama doktorlar hastalari bisey bilmio sanip aciklayici olmadan anlatmadan etmeden yolluyolar.

Ay ben benim hayalimdi kadin dogum uzmani olmak... Simdide cocugum olursa onun olmasini cok isterim. O yuzden kolay kolay doktor begenmiorum. Beni konusturmayacak bilgi sacacak doktor ariyorum:) ama doktorlar hastalari bisey bilmio sanip aciklayici olmadan anlatmadan etmeden yolluyolar.
Ay maşallah canım sana, inşallah yavrun da en kısa zamanda olur

Kiz bende sasirdim gordum gozlerimle valla. Heralde kistlesti mi de kist dedi. Yani tabakasi kalinlasio ya fazla buyuyunce. Ama valla bildigin yumurta aklari gelip duruo. Keske 18 mm falan olsaydi umitli olurdum ondan. Ya hep pko yuzunden. Zamansiz gelisio yumurtlarimz. Duzensiz buyuyo. Bi catlio bi catlamio kist oluo. Yani adetin 4.gunu 23 mm yumurta nedir dmi. O oyle buyudugu icin diger yumoslar buyuyemio bu kez.
Canim benim 25 mm olmustu doktor hic kistten filan bahsetmedi kendiliginden çatlar dedi ama adetim 14. Günüydü.Sonrasi 3 gün kasik agrisi cektim tek tarafli insallah catlamistir yoksa benim de koskoca bir kistim oldu sanirim.Belki erken olgunlasmistir yumurtan, adet döngün kisaysa adet bitimi de catlayabilir hic belli olmaz yakin bi arkadasim adeti biter bitmez hamile kalmis.Döngüsü 24 tu

Canim benim 25 mm olmustu doktor hic kistten filan bahsetmedi kendiliginden çatlar dedi ama adetim 14. Günüydü.Sonrasi 3 gün kasik agrisi cektim tek tarafli insallah catlamistir yoksa benim de koskoca bir kistim oldu sanirim.Belki erken olgunlasmistir yumurtan, adet döngün kisaysa adet bitimi de catlayabilir hic belli olmaz yakin bi arkadasim adeti biter bitmez hamile kalmis.Döngüsü 24 tu
Pkoluyum ya yumurtam ya cok erken catlio yada cok gec. Adetlerim de bi kac ay boyunca 37 38 gundu son iki ay 25 26 gun canim. Ama peki o catladi diyelim. Bide klomenin gelistirdigi yumurtalar olcak ya 13 14.gunlerde onlarda gelisirse catlarmi?

Pkoluyum ya yumurtam ya cok erken catlio yada cok gec. Adetlerim de bi kac ay boyunca 37 38 gundu son iki ay 25 26 gun canim. Ama peki o catladi diyelim. Bide klomenin gelistirdigi yumurtalar olcak ya 13 14.gunlerde onlarda gelisirse catlarmi?
Biri catlayinca digerleri sönüyor diye biliyorum canim ya.Ama büyükse çok onlar da catlayabilir.Bence catlarsa da ayni gunde filan catlarlar ikiz gebelik filan olur oyle de.Yani boyutlari birbirine yakin iki yumurta catlayabilir.Tabi bu benim tahminim.Benim de sol tarafta bi kac tane oyle küçük yumurta vardi hatta bunlar önemsiz dedigini hatirliyorum büyüğü gorunce sag tarafta.Bir sey de soramadim sorunca netten cok okuyorsunuz diyor doktorlar.Ben de açıklama bekliyorum sürekli biraz da konu hakkinda bilgili olunca her ayrıntıyı soylesinler istiyoruz

Slm kızlar
Ben iğne olalı 7 gün oldu hafif adet olcakmış gibi kramplar giriyo arada yine adet olcam ya
Sizlerde iğneden sonra ne gibi farklılıklar oldu

Slm kızlar
Ben iğne olalı 7 gün oldu hafif adet olcakmış gibi kramplar giriyo arada yine adet olcam ya
Sizlerde iğneden sonra ne gibi farklılıklar oldu
Canım merhaba ben de konumu açsam diye bakıyordum, benim iğneden sonra bugün 6. Günüm adet oldum sandım uyanırken, adet sancısıyla uyandım. Dünden beri ara ara giren bel agrım var, hafif midem de bulandı sabah. Çok erken biliyorum ama iğnenin yan etkisi mi bunlar acaba:(

Canım merhaba ben de konumu açsam diye bakıyordum, benim iğneden sonra bugün 6. Günüm adet oldum sandım uyanırken, adet sancısıyla uyandım. Dünden beri ara ara giren bel agrım var, hafif midem de bulandı sabah. Çok erken biliyorum ama iğnenin yan etkisi mi bunlar acaba:KK43:
Arkadaslar igneden sonra kasik bel bas bacak agrisi oldu bendede bunlar yan etkileri.bu ay 3.klomene basladim bende.sabah uyaninca mide bulantisida olmustu bende ama malesef tam gununde geldi regl.yani kafaya takmadan regl gununuzu bekleyin bence.

Arkadaslar igneden sonra kasik bel bas bacak agrisi oldu bendede bunlar yan etkileri.bu ay 3.klomene basladim bende.sabah uyaninca mide bulantisida olmustu bende ama malesef tam gununde geldi regl.yani kafaya takmadan regl gununuzu bekleyin bence.
Ben de öyle düşünmüştüm, sağol canım

Bugün 11. Günüm pazar günü 14. Günm olacak test yapmayı düşünüyorum çıkar herlde sizler naptınız bigelişme var mı

Ya benimde en son adet tarihin 19 temmuz yap yapmıyım mı o zmn adetmn 12. Günü iğne vuruldum ben
Ya benim doktor 10 gün sonra test yapabilirsin demişti ama buradakiler 14 günden önce iğne etkisinden pozitif çıkıyor diyor, bir iki gün bekle istersen sonra üzülme diye diyorum

Ya benim doktor 10 gün sonra test yapabilirsin demişti ama buradakiler 14 günden önce iğne etkisinden pozitif çıkıyor diyor, bir iki gün bekle istersen sonra üzülme diye diyorum
Pazar günü tapıvam diye şartladm kendimi ben 2 sene önce 13 ağustosta kürtaj oldum bu sefer de o tarihte yapayım çıkıcak DİE düşünmştm şaçma ama işte bi umut:( dayanabilirsm yapmam hayırlısı bakalm

Pazar günü tapıvam diye şartladm kendimi ben 2 sene önce 13 ağustosta kürtaj oldum bu sefer de o tarihte yapayım çıkıcak DİE düşünmştm şaçma ama işte bi umut:KK43: dayanabilirsm yapmam hayırlısı bakalm
Allahım tez zamanda yavruna kavuştursun canım, isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı olsun

Ben zaten direk adet sancısı olarak düşündüm çünkü benim 1 hafta önceden başlıyor zaten bu ayda olmıcak heralde yaa:110:

Pazar günü tapıvam diye şartladm kendimi ben 2 sene önce 13 ağustosta kürtaj oldum bu sefer de o tarihte yapayım çıkıcak DİE düşünmştm şaçma ama işte bi umut:KK43: dayanabilirsm yapmam hayırlısı bakalm
Bence adetin geçene kadar bekle eğer yoksa hayal kırıklığı oluyor bende 14.günü test yapmıştım sonra adet oldum çok moralıiim bozulmuştu

Back