- 10 Mart 2024
- 31
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi rumeysa352
-
bende klomen çok büyütüyo diye letuya başladık benimde yumurtam bugün 25 mm olmuş anlamadım gitti çatlama iğnesi verdi o da piyasada yokKlomen çok büyütüyor başka bi doktorumda letu vermişti ozaman böyle bir sıkıntı yasamadim
Merhaba buay gebelik için ümidim yok ama klomen içmeyi düşünmüyorum çünkü polip yapıyor bende yaptı ameliyat oldumbende klomen çok büyütüyo diye letuya başladık benimde yumurtam bugün 25 mm olmuş anlamadım gitti çatlama iğnesi verdi o da piyasada yok
Catlama iğnesi ben oldum 3 kere İstanbul var ama 5 eczaneden 2 sindeMerhaba buay gebelik için ümidim yok ama klomen içmeyi düşünmüyorum çünkü polip yapıyor bende yaptı ameliyat oldum
Merhaba ben bugün test yaptim pozitif çıktı idrarda 35mm tuttu sanırımbende klomen çok büyütüyo diye letuya başladık benimde yumurtam bugün 25 mm olmuş anlamadım gitti çatlama iğnesi verdi o da piyasada yok
aaa hayırlı olsun maşAllah çatlama iğnesi kaçıncı gününüzMerhaba ben bugün test yaptim pozitif çıktı idrarda 35mm tuttu sanırım
İğne vurulmadim yumurta büyük diyeaaa hayırlı olsun maşAllah çatlama iğnesi kaçıncı gününüz
ayy ne güzel maşAllah darısı başıma inşAllah benim yumurtamda 25 mm idi ben iğne bulamadımİğne vurulmadim yumurta büyük diye
Bugün vereceğim kan dr konuştum yarın kan verin gelin dedi inşallah sizde müjdeli haberleri alirsiniz banada yazin 3 kimyasal geçirdim korkuyorum birazayy ne güzel maşAllah darısı başıma inşAllah benim yumurtamda 25 mm idi ben iğne bulamadımbata 6 gün var benim daha kan verdinizmi
inşAllah güzel haber alırsınız banada haber verinBugün vereceğim kan dr konuştum yarın kan verin gelin dedi inşallah sizde müjdeli haberleri alirsiniz banada yazin 3 kimyasal geçirdim korkuyorum biraz
Merhaba kan da 1268 çıktı şimdi gidiyorum doktorainşAllah güzel haber alırsınız banada haber verin
oyy maşAllah sağlıkla kucağına alın ne kadar geçti gününüzMerhaba kan da 1268 çıktı şimdi gidiyorum doktora
Bugün 4. Gün geçmişti iğne yazdı kan sulandirici sonra kontroller saliya yine çağırdıoyy maşAllah sağlıkla kucağına alın ne kadar geçti gününüz
kese göründümü maşAllah sağlıkla alın kucağınıza inşAllahBugün 4. Gün geçmişti iğne yazdı kan sulandirici sonra kontroller saliya yine çağırdı
Evet göründü sabırla tutunsun diye bekliyorum ama bu arada sigara bağımlıligim vardı zor duruyorumkese göründümü maşAllah sağlıkla alın kucağınıza inşAllah
tutunur inşAllah Allah izin verirse içinizi ferah tutunEvet göründü sabırla tutunsun diye bekliyorum ama bu arada sigara bağımlıligim vardı zor duruyorum
Hangi yumurta bende anlamadım bu ay beklemiyordumtutunur inşAllah Allah izin verirse içinizi ferah tutun35 mm olan yumurtanızmı tuttu acaba sigara içmemeye çalışın
sağlıkla ilerlesin inşAllahHangi yumurta bende anlamadım bu ay beklemiyordum
Sizinde inşallah güzel haberlerinizi alırızsağlıkla ilerlesin inşAllah
inşAllah hayırlısıylaSizinde inşallah güzel haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?