- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 33
- 26
- Konu Sahibi bordomavi611
-
Birde sağ kasığımda çok sancı var dünde adet sancidi çektim baya günüm 4 Mart çünkü ve bu zamana kadar etkisi kalmaz bnce cnm sanmıyorum ki iğnenin ve değerim yükseldi 24 saat olmadanay hadi insallah dualarımız senınleee .. erken test yapmadın dımı ? cunku catlatma ıgnesındekı bır hormondan dolayı test yaptıgında ıkı cızgı cıkıyormus tahlılde cıkmıyormus 15 gun sonra test yapın dıyolar
oleyyyyyyyyyyyyy... ay nasıl sevındım tüylerim dıken dıkennnnnnn :) cok sevındım hadı hayırlı olsunCanm dün 13. Gün iğne dahil bugünde 14. Gün oluyor hepsi pozitif ve dün kanım 58 bugün 85 çıktı kuzum yükselmiş
benım 12. gunum ıgne vuruldugum gun dahıl napsam yapsam mı beklesemmı bılemedımoleyyyyyyyyyyyyy... ay nasıl sevındım tüylerim dıken dıkennnnnnn :) cok sevındım hadı hayırlı olsun
Yaa Çok teşekkür ederim canm işte ben günüm geçince daha çok sevinirim hayirlisiyla inşallah dizinde dileğiniz ne varsa hayırlısı ile rabbim nasip etsin çok çok aminoleyyyyyyyyyyyyy... ay nasıl sevındım tüylerim dıken dıkennnnnnn :) cok sevındım hadı hayırlı olsun
Ben iğne gün dahil 13. Gün dün yaptım cnm oda sancidan dolayı dünden beri var bugün biraz az agrio ama sağ tarafında çok ağrı var ins tam yerlesiyordur kuzum sende yarın yap bı canmbenım 12. gunum ıgne vuruldugum gun dahıl napsam yapsam mı beklesemmı bılemedım
İlaç kullandın mı? Tek yumurtamı olmuşkızlar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
klomen kullandım küçük küçük varmış 8 mm falan en büyüğü 11 mmmiş adetimin 5 günü başladım bugün adet başlangıcıyla 10. gün canımİlaç kullandın mı? Tek yumurtamı olmuş
Canım klomenin 8 . Günü ben gittim sağ ve solda yumurta var 13mm miş günlükklomen kullandım küçük küçük varmış 8 mm falan en büyüğü 11 mmmiş adetimin 5 günü başladım bugün adet başlangıcıyla 10. gün canım
inşallah kuzum endişe ettim bi an bide bayadır isteyinceCanım klomenin 8 . Günü ben gittim sağ ve solda yumurta var 13mm miş günlük
1,5 mm büyür dedi doktor bence telaş yapma büyür
olur tabiki çarşamba yazarım tekrar o zaman sana özelden yazarım olmadıTedavi süreçlerimiz aynı birbirimizle iletişimde olalım
Bende bugun klomen basldim polikkist sedromu cikti bnde bugun moralim cok bozuk umudumda yokBende 2 buck senelik evliyim rahim filmi temiz çıktı şükür buna rağmen korktuğum için anestezili oldum ben çünkü tüpler tıkalı ise acıyormus neyse 3 defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım negatif sonuç aldım ve artık aşılamaya gececegiz bu gün adetimin 2. Günü yarın hastaneye gideceğim rabbim çıktığımız bu yolda kucaklarımızı boş bırakmasın insAllah
Çatlatma iğnesimi olacaksın sonra yoksa aşılama mıBende bugun klomen basldim polikkist sedromu cikti bnde bugun moralim cok bozuk umudumda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?