- 24 Ocak 2023
- 64
- 7
- 28
- Konu Sahibi akbaszeynep
Bizimki de pışpış yapınca susuyor hemen uyku haline gecıyor aynı seylerı yaşamışız delirmeye ramak kala rabbim gönlünüze ferahlığı vermıs şükür ki darısı bize olsun eşim duyduğuna emınım dıyor tepkileri vs zaten bu test cihazlarına güvenmiyorlar ben sağlıkçıyım dedi biri daha geldı hastaneye getirmicektim devlet bırakmıyo arayıp duruyor dıye geldım oglum duyuyo testlerde sıkıntı var dedı . Valla dıyorum bende eşime yuksek sese mı tepkı verıyor acaba yüzdesi yuksek kıckaybı var dıyorum. Sonra uyurken yavaşça fısıltı ıle ısmı ıle seslenıp uyandırıyorum uyanıyor yere tarak atıyorum kalkıyor masaya tık bısey koyuyorum uyanıyor tesadüf mü oldu acaba dıyorum yani hep bi korku öyle işte kımseye de bısey demedım ailelerimiz arkadaşlarımız kımse bilmiyor. Acaba sizin bebegınızın de kulakları küçük ve ince miydi ki hatırlar msnz bunun vok kucuk etsiz resmen dış kulagıTabiki ederimdedim cok iyi anlıyorum sizi cook.bazen tepki veriyor bazen vermiyordu tepki verdiginde tamam bişey yok diyorduk bi parça rahatlıyorduk sonra bazen de tepki vermiyordu başlıyorduk kurmayaherkes bişey yok gör bak filan diyordu ama içim içimi yiyordu.bizimkide testler biter bitmez hemen uyandı zaten oyle uzun uzun uyumadı halbuki cok uykusuzdu.bebegim kolik oldugu için beyaz gürültü acıyordum ve sakinliyordu aslında burdan duydugu belliydi ama işte gelde anlat kendine bunu.şimdi daha saglıklı düşününce anlıyorum.