- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.865
- 73
- Konu Sahibi galadriel_27
-
genetik testte cinsiyetin farklı çıkma ihtimali olamaz benceO dediğiniz genetik testte bebeği erkek denip kız doğuranlar var onu ne yapacağız?
Sevgili konu sahibi, Allah yardımcın olsun! Her şey de bir hayır vardır, rabbimiz bilir biz bilemeyiz. Canını sıkma, gün doğmadan neler doğar. Tekrardan Allah yar ve yardımcın olsun.
Cinsiyet geninde sorun varsa yanılabiliyor. Bazı cinsiyet ile ilintili sendromlarda oluyor. ultrasonda farklı çıkar ve anlaşılır atmasyon değil.genetik testte cinsiyetin farklı çıkma ihtimali olamaz bence
xx xy nasıl birbirine karışacak. o biraz atmasyon bence
genetik test diyoruz zaten ultrason tabi yanılabilirCinsiyet geninde sorun varsa yanılabiliyor. Bazı cinsiyet ile ilintili sendromlarda oluyor. ultrasonda farklı çıkar ve anlaşılır atmasyon değil.
Teşhis koymus olamazlar çünkü hiç bir doktor yüzdeyüz emin olmadan teşhis koymaz olabilir demişlerdir.Üçlü dörtlü tarama testlerinde yuksek olasılık çıkmıstir.Öyle bir yaziyorsunuzki amniyosentez yaptirdida down sendromu ciktida cocuk saglikli dogdu der gibisiniz.Bir turlu şu farkı anlamiyorsunuz sonrada doktor oyle dedide aldirmadida bak saglikli dogduya getiriyorsunuz insanlari yaniltiyorsunuz.Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun umarım yanılır doktorlar genelde genetik faktörlef aileden çocuğa geçme durumu olur ailede genetik varsa çocuğa mutlaka geçiyor yoksa hiç kormayın bazen doktorlar yanılıyor anne karnında kuzenime down sendromu teşhisi koydular bebek doğdu çok şükür öyle birşey yoktu eğer varsada erken tanı çok önemli tıp çok gelişti mutlaka alanında uzman olan dr görünün
Yanıltmak değil çoğu doktor bilmiyor kuzenim doğmadan özel klinikteki doktor bu teşhisi koydu down sendromu diye çocuk sağlıklı doğdu 1 doktora görünmek yerine bir çok uzmana başvura bileceğini söylüyorum siz çok biliyorsunuz ben deneyimi yaşadığım şeyi paylaşıyorum düşünmeden hiçbir şey kesin değilken insanları umutsuzluğa itemesiniz çocuk aldırmak öldürmek ne kadar basitTeşhis koymus olamazlar çünkü hiç bir doktor yüzdeyüz emin olmadan teşhis koymaz olabilir demişlerdir.Üçlü dörtlü tarama testlerinde yuksek olasılık çıkmıstir.Öyle bir yaziyorsunuzki amniyosentez yaptirdida down sendromu ciktida cocuk saglikli dogdu der gibisiniz.Bir turlu şu farkı anlamiyorsunuz sonrada doktor oyle dedide aldirmadida bak saglikli dogduya getiriyorsunuz insanlari yaniltiyorsunuz.
Neyle koymus bu teşhisi.Ben cocuk aldirmakla öldürmekle ilgili birsey yazdimmi?.Asıl siz insanların bilime tıpba olan guvenini sarsiyorsunuz.Yanıltmak değil çoğu doktor bilmiyor kuzenim doğmadan özel klinikteki doktor bu teşhisi koydu down sendromu diye çocuk sağlıklı doğdu 1 doktora görünmek yerine bir çok uzmana başvura bileceğini söylüyorum siz çok biliyorsunuz ben deneyimi yaşadığım şeyi paylaşıyorum düşünmeden hiçbir şey kesin değilken insanları umutsuzluğa itemesiniz çocuk aldırmak öldürmek ne kadar basit
Bak aldırmadıda demişin…şöyle teşhis koydular iğne yardımıyla anne karnındaki bebeğin sıvıdan ve örnek aldılar ailede yengemin kardeşi dawn sendromuydu bunun için bizzat örnek verdiler doktor söyledi dawn sendromu doğurmak istedi çocuk bir yaşında ve öyle bir sorun yok yani doktorlar bazen yanıla bileceğini söylüyorum tıpın geliştiğini artık tedavilerin kolaylaştığını sadece bir doktora yönelmek iyi değilNeyle koymus bu teşhisi.Ben cocuk aldirmakla öldürmekle ilgili birsey yazdimmi?.Asıl siz insanların bilime tıpba olan guvenini sarsiyorsunuz.
Tıppa olan güven sarsıyorsunuz demşin benim çok sarsıldı bebek sahibi olmak istiyorum 2 ayda bir adet görüyorum 5 farklı doktora göründüm kan idrar testleri ultrason altan ultrason doktorlar birşey yok diyorlar ama ben çocuk sahibi olamıyorum ve bana birşeyin yok diyip duruyorlar insanlar çocuk konusunda hassas rabbim sağlıklı herkese nasip etsin tıp çok gelişti fakat bilgisiz doktorlar da artıNeyle koymus bu teşhisi.Ben cocuk aldirmakla öldürmekle ilgili birsey yazdimmi?.Asıl siz insanların bilime tıpba olan guvenini sarsiyorsunuz.
Sebepsiz infertilite diye bir durum var. Bunu arastirdiniz mi hiç. Bir de esiniz de gerekli testleri yaptirmistir degil mi? Inşallah en kısa zamanda Rabbım hayirlisiyla anne olmayı nasib eder size de.Tıppa olan güven sarsıyorsunuz demşin benim çok sarsıldı bebek sahibi olmak istiyorum 2 ayda bir adet görüyorum 5 farklı doktora göründüm kan idrar testleri ultrason altan ultrason doktorlar birşey yok diyorlar ama ben çocuk sahibi olamıyorum ve bana birşeyin yok diyip duruyorlar insanlar çocuk konusunda hassas rabbim sağlıklı herkese nasip etsin tıp çok gelişti fakat bilgisiz doktorlar da artı
Canim konu hakkinda hicbir bilgim yok, gundemde kalsin diye yaziyorum. Ancak sayet istanbul’daysan Kagan Kocatepe ile irtibata gecmeni oneririm. Detayli ultrason icin en azindan. Sayet istannul’da degilsen de belki online baglanti kurabilirsin. Muthis bir kadin dogumcu ve gayet aydinlatici bir dili var. Videolarini bi arastir istersen, belki deginilmistir bu konuya. İnstagramda da canli yayinlari oluyor sik sik sorulari yanitliyor. Ben hamilelegim suresince hep takip etmeye calisirdim.Herkese yorumları için teşekkür ederim. Durumum kesin çünkü amiyosentez yanılmaz. Ben benim gibi bu hastalıktan muzdarip insanlar varsa neler yaptılar, çocuklarının durumu nasıl bilgi istemiştim. Henüz ayrıntılı ultrasona girmedim. Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Amin inşAllah canım herkese nasip etsin em hayırlısını doktor bunun için 1 yıl geçmesi lazım dedi eşim gereken bütün testleri yaptı ne onda sorun çıktı nede bendeSebepsiz infertilite diye bir durum var. Bunu arastirdiniz mi hiç. Bir de esiniz de gerekli testleri yaptirmistir degil mi? Inşallah en kısa zamanda Rabbım hayirlisiyla anne olmayı nasib eder size de.
Tek sorun şuan 2 ayda bir adet oluyorum niçin olduğunu doktorlar bilmiyor ultrasonda bir sorun yada kanda bir sorun çıkmıyorSebepsiz infertilite diye bir durum var. Bunu arastirdiniz mi hiç. Bir de esiniz de gerekli testleri yaptirmistir degil mi? Inşallah en kısa zamanda Rabbım hayirlisiyla anne olmayı nasib eder size de.
Bir sorun yoksa regl düzeniniz böyledir. Her kadının regl düzeni farklı oluyor. Önemli olan gününde olabilmek sizin de bir düzeniniz varmış zaten. Stres kötü etkiler kafanızı boşaltmaya çalışın.Tek sorun şuan 2 ayda bir adet oluyorum niçin olduğunu doktorlar bilmiyor ultrasonda bir sorun yada kanda bir sorun çıkmıyor
Evet kendi mi bildim bileli 60 günde bir İngiltere doktor vücudun yapısı bu olduğunu söylediler bazı kadınlar 28 bazıları 35 bazıları 45 olduğunu söylediler eğer senin adetin sürekli değişik olsaydı evet ultrason bize bize sorun gösterirdi bekarken çok endişeli değildim evlenince deli oluyor bu ay ilk defa 72 günü buldu inanın kimseyle paylaşamıyorum sıkıntımı buraya yazıyorum rahatlıyorumBir sorun yoksa regl düzeniniz böyledir. Her kadının regl düzeni farklı oluyor. Önemli olan gününde olabilmek sizin de bir düzeniniz varmış zaten. Stres kötü etkiler kafanızı boşaltmaya çalışın.
Doktor sıkıntı yok demiş testlerde temizmiş. Bende 24 günde bir oluyorum. Olunca da 2 3 günde bitiyor hemen. Endişelenip doktora gittim sizin gibi bir problem yok senin normalin bu dedi bende rahatladım açıkçası..Deli olacak birşey yok reglinizi hiç düşünmeyin bile günlük hayatınıza bakın. Kafanıza taktıkça vücudunuza stres yükleniyor.Evet kendi mi bildim bileli 60 günde bir İngiltere doktor vücudun yapısı bu olduğunu söylediler bazı kadınlar 28 bazıları 35 bazıları 45 olduğunu söylediler eğer senin adetin sürekli değişik olsaydı evet ultrason bize bize sorun gösterirdi bekarken çok endişeli değildim evlenince deli oluyor bu ay ilk defa 72 günü buldu inanın kimseyle paylaşamıyorum sıkıntımı buraya yazıyorum rahatlıyorum
Gerçekten herşey stres kendime söz geçiremiyorum ki bu önümüzdeki ay için tekrar ultrason için randevu aldım rabbim herkese hayırlı kapı açsın canımDoktor sıkıntı yok demiş testlerde temizmiş. Bende 24 günde bir oluyorum. Olunca da 2 3 günde bitiyor hemen. Endişelenip doktora gittim sizin gibi bir problem yok senin normalin bu dedi bende rahatladım açıkçası..Deli olacak birşey yok reglinizi hiç düşünmeyin bile günlük hayatınıza bakın. Kafanıza taktıkça vücudunuza stres yükleniyor.
Çocuk kısmet işi olacaksa olur zaten boşuna stres olmayın hayatınızı yaşamaya bakın rica ederim.Gerçekten herşey stres kendime söz geçiremiyorum ki bu önümüzdeki ay için tekrar ultrason için randevu aldım rabbim herkese hayırlı kapı açsın canımçok sağol
Çok olmadı evleneli 9 ay oldu ama 5 aydır istiyoruz korunmasız olmuyor biraz duygu yüklüyüm eşim baba olmayı çok istiyor bana baskı yapmaz niye olmuyor demez rabbim ne zaman nasip ederse diyor ama ben görüyorum küçük bebekleri görünce çok dalıyor bende çok üzülüyorum onu öyle görünce ya diyorum hiç anne baba olmasak birde öyle bir yerdeyim ki Türkiye olsa tedavi yöntemleri çok yabancı ülke olunca korku fazla oluyorÇocuk kısmet işi olacaksa olur zaten boşuna stres olmayın hayatınızı yaşamaya bakın rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?