- Konu Sahibi galadriel_27
-
Evet yahu bizim insanımızda da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma hastalığı var yorumlara şok oldum. Herkes gelişine yazmış bildiğin.Bu bir gen hastalığı.Bol bol dua ederek ya da erken haftada teşhis alarak tedavi edilmez.İnfertilite sorunları yasıyorlar genelde.Hatta aynı nickle bi uye donasyonla bebek sahibi oldu bu forumda.Bebeğiniz erkek değil mi?
Bu bir gen hastalığı.Bol bol dua ederek ya da erken haftada teşhis alarak tedavi edilmez.İnfertilite sorunları yasıyorlar genelde.Hatta aynı nickle bi uye donasyonla bebek sahibi oldu bu forumda.Bebeğiniz erkek değil mi?
Ben burada hamile bir annenin direk sert yorumlarla senin bebeğin hasta doğacak çaresi çözümü yok diyerek üzülmemesini istediğim için dua edin dedim zaten doktoru bilgilendirmiştir sizleri rahatsız eden nedir müslüman bir ülkede yaşıyoruz dua etmekte ne sakınca var Allah ol der ve olur Tıbbın da yanılma ihtimali var doğmamış bir bebekten bahsediyoruz doğunca bu tanıyı almadı kesin değil yani burada binlerce aileye genetik tanı koyulup da çocuğu sağlıklı doğum yapanlar var hiç görmediniz mi bence çok gaddarca yaklaşıyorsunuz zaten bende belirttim eğer gerçekten bu sendromsa en büyük sorunu cinsel hayatında oluyor diye bilgisizce birşey yazmadım yaniEvet yahu bizim insanımızda da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma hastalığı var yorumlara şok oldum. Herkes gelişine yazmış bildiğin.
Sacma sapan konusmayın lütfen.Amniyosentez yapılmış.Bilmiyosanız acın okuyun amniyosentez nedir.Hala bi sürü çocuk hasta denilip sağlıklı doğdu diyen varmış.Pesss.Din muhabbetine hiiiç girmeyin.Herkes müslüman olmak zorunda değil.Dini konu yasak.Bahsetmek de yasak.Ben burada hamile bir annenin direk sert yorumlarla senin bebeğin hasta doğacak çaresi çözümü yok diyerek üzülmemesini istediğim için dua edin dedim zaten doktoru bilgilendirmiştir sizleri rahatsız eden nedir müslüman bir ülkede yaşıyoruz dua etmekte ne sakınca var Allah ol der ve olur Tıbbın da yanılma ihtimali var doğmamış bir bebekten bahsediyoruz doğunca bu tanıyı almadı kesin değil yani burada binlerce aileye genetik tanı koyulup da çocuğu sağlıklı doğum yapanlar var hiç görmediniz mi bence çok gaddarca yaklaşıyorsunuz zaten bende belirttim eğer gerçekten bu sendromsa en büyük sorunu cinsel hayatında oluyor diye bilgisizce birşey yazmadım yani
Genetik eğitim görmeden anlaşılmıyor afaki kalıyor sanırım. Bu sma hastalığının da geldiği nokta bundan dolayı oluyor bilgisizlik, cahillik maalesef.Sacma sapan konusmayın lütfen.Amniyosentez yapılmış.Bilmiyosanız acın okuyun amniyosentez nedir.Hala bi sürü çocuk hasta denilip sağlıklı doğdu diyen varmış.Pesss.Din muhabbetine hiiiç girmeyin.Herkes müslüman olmak zorunda değil.Dini konu yasak.Bahsetmek de yasak.
İnsan başına gelmeden anlamaz bir anne için her zaman umut vardır evlat acısı çok başka evet ben çok gördüm duydum şahit oldum hasta dedikleri çocuklar sağlıklı doğdu aldırın diyenler pişman oldular tabi ki bariz gelişimi geri ultrason durumu kötü klinik tablosu kötü çıkanlardan bahsetmiyorum burada umarım siz hayatınız boyunca böyle sağlık sorunlarıyla karşılaşmazsanız çaresiz kalmak çok zor din konusuna giren ilk sizsizin yok duayla iyileşmez cahil cahil yorum yapıyorsunuz dediniz bana önce siz söylediniz inancınız beni ilgilendirmiyor ama saygı duymak zorundasınız ben burada dua ettiysem kötü birşey mi yaptım bebek iyileşir inşallah dedim anneye moral vermek istedim iyi niyetimi sundum birşey %100 kesin değilse benim için her zaman umut vardır beni sizin dininiz hiç ilgilendirmiyor herkes özgür sadece müslüman bir ülkede yaşıyoruz dua etmek hakkımız dedim buda kötü bir şey değil türkiye de yaşıyorsakSacma sapan konusmayın lütfen.Amniyosentez yapılmış.Bilmiyosanız acın okuyun amniyosentez nedir.Hala bi sürü çocuk hasta denilip sağlıklı doğdu diyen varmış.Pesss.Din muhabbetine hiiiç girmeyin.Herkes müslüman olmak zorunda değil.Dini konu yasak.Bahsetmek de yasak.
Offff tmm.Magdur edebiyatı basladı.Devam etmeyelim.Sizinle anlaşamam ben.İyi günler.İnsan başına gelmeden anlamaz bir anne için her zaman umut vardır evlat acısı çok başka evet ben çok gördüm duydum şahit oldum hasta dedikleri çocuklar sağlıklı doğdu aldırın diyenler pişman oldular tabi ki bariz gelişimi geri ultrason durumu kötü klinik tablosu kötü çıkanlardan bahsetmiyorum burada umarım siz hayatınız boyunca böyle sağlık sorunlarıyla karşılaşmazsanız çaresiz kalmak çok zor din konusuna giren ilk sizsizin yok duayla iyileşmez cahil cahil yorum yapıyorsunuz dediniz bana önce siz söylediniz inancınız beni ilgilendirmiyor ama saygı duymak zorundasınız ben burada dua ettiysem kötü birşey mi yaptım bebek iyileşir inşallah dedim anneye moral vermek istedim iyi niyetimi sundum birşey %100 kesin değilse benim için her zaman umut vardır beni sizin dininiz hiç ilgilendirmiyor herkes özgür sadece müslüman bir ülkede yaşıyoruz dua etmek hakkımız dedim buda kötü bir şey değil türkiye de yaşıyorsak
Aynen ya yok kararınızı iyi verin yok bu çaresi olmayan hastalık filan. Bende şok oldum gerçektenEvet yahu bizim insanımızda da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma hastalığı var yorumlara şok oldum. Herkes gelişine yazmış bildiğin.
Evet bahsettiğiniz durum da mümkün ama önce hasta diyip sonra sağlıklı doğanlar ikili ve üçlü tarama sonuçlarına göre soylenenler. Burada amniyosentez ve genetik testlerden bahsetmiş bunların doğruluk oranı %99 oluyor. Ben de ikili üçlü taramaları güvenmediğim için direk 10. Haftada genetik test yaptirdim.İnsan başına gelmeden anlamaz bir anne için her zaman umut vardır evlat acısı çok başka evet ben çok gördüm duydum şahit oldum hasta dedikleri çocuklar sağlıklı doğdu aldırın diyenler pişman oldular tabi ki bariz gelişimi geri ultrason durumu kötü klinik tablosu kötü çıkanlardan bahsetmiyorum burada umarım siz hayatınız boyunca böyle sağlık sorunlarıyla karşılaşmazsanız çaresiz kalmak çok zor din konusuna giren ilk sizsizin yok duayla iyileşmez cahil cahil yorum yapıyorsunuz dediniz bana önce siz söylediniz inancınız beni ilgilendirmiyor ama saygı duymak zorundasınız ben burada dua ettiysem kötü birşey mi yaptım bebek iyileşir inşallah dedim anneye moral vermek istedim iyi niyetimi sundum birşey %100 kesin değilse benim için her zaman umut vardır beni sizin dininiz hiç ilgilendirmiyor herkes özgür sadece müslüman bir ülkede yaşıyoruz dua etmek hakkımız dedim buda kötü bir şey değil türkiye de yaşıyorsak
Çok haklısınız hiç tartışmaya girmeyin derim. Bir şeyle sınanmayan o şey halkında sade yorum yapar. Dini inanç farklı olabilir ama neyin ne olacağını sadece Allah bilir burda hemfikiriz. Sağlıklı olup sonra sağlığımızı da kaybedebiliriz. Hiç bir şeyin garantisi yok. Allah tüm çocuklarımıza sağlık versinİnsan başına gelmeden anlamaz bir anne için her zaman umut vardır evlat acısı çok başka evet ben çok gördüm duydum şahit oldum hasta dedikleri çocuklar sağlıklı doğdu aldırın diyenler pişman oldular tabi ki bariz gelişimi geri ultrason durumu kötü klinik tablosu kötü çıkanlardan bahsetmiyorum burada umarım siz hayatınız boyunca böyle sağlık sorunlarıyla karşılaşmazsanız çaresiz kalmak çok zor din konusuna giren ilk sizsizin yok duayla iyileşmez cahil cahil yorum yapıyorsunuz dediniz bana önce siz söylediniz inancınız beni ilgilendirmiyor ama saygı duymak zorundasınız ben burada dua ettiysem kötü birşey mi yaptım bebek iyileşir inşallah dedim anneye moral vermek istedim iyi niyetimi sundum birşey %100 kesin değilse benim için her zaman umut vardır beni sizin dininiz hiç ilgilendirmiyor herkes özgür sadece müslüman bir ülkede yaşıyoruz dua etmek hakkımız dedim buda kötü bir şey değil türkiye de yaşıyorsak
Evet bahsettiğiniz durum da mümkün ama önce hasta diyip sonra sağlıklı doğanlar ikili ve üçlü tarama sonuçlarına göre soylenenler. Burada amniyosentez ve genetik testlerden bahsetmiş bunların doğruluk oranı %99 oluyor. Ben de ikili üçlü taramaları güvenmediğim için direk 10. Haftada genetik test yaptirdim.
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun umarım yanılır doktorlar genelde genetik faktörlef aileden çocuğa geçme durumu olur ailede genetik varsa çocuğa mutlaka geçiyor yoksa hiç kormayın bazen doktorlar yanılıyor anne karnında kuzenime down sendromu teşhisi koydular bebek doğdu çok şükür öyle birşey yoktu eğer varsada erken tanı çok önemli tıp çok gelişti mutlaka alanında uzman olan dr görününMerhabalar
Ben 19 haftalık hamileyim. Amiyosentez sonucumda bebeğimin klinifelter sendromu olduğunu öğrendim. Benimle aynı durumu yaşayanlar ve bebeğini bu sendrom ile büyütenlerden tavsiye bekliyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli. Çünkü bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
Canım internetten bakıp yazıyorum çokta bir bilgim yok ama hayatını etkileyecek bir durum değilmiş zaten bizde tüp bebekle çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ileride oda belki böyle bir durum ile uıraşabilir onu rabbim bilir, sen bebeğine sıkı sıkı sarıl ve dua et. Yeğenime bacağı kısa kalbi büyük otizimli demişlerdi annesi olsun doğacak bu bebek dedi, kız şimdi uyank çok tatliş çok zeki çokta güzel bir kız hastalık gibi hiç bir durumu yok, kafana takmaMerhabalar
Ben 19 haftalık hamileyim. Amiyosentez sonucumda bebeğimin klinifelter sendromu olduğunu öğrendim. Benimle aynı durumu yaşayanlar ve bebeğini bu sendrom ile büyütenlerden tavsiye bekliyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli. Çünkü bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
İnşallah ayrıntılıda genel saglik durumu iyi olur canım Allah yardımcınız olsun en kolay şekilde atlatırsınız her şeyi umarımHerkese yorumları için teşekkür ederim. Durumum kesin çünkü amiyosentez yanılmaz. Ben benim gibi bu hastalıktan muzdarip insanlar varsa neler yaptılar, çocuklarının durumu nasıl bilgi istemiştim. Henüz ayrıntılı ultrasona girmedim. Allah kimseyi evladı ile sınamasın
O yüzden %99 güvenilir deniyor. Dediğiniz durum çok çok nadir bir durum, ikili ve üçlü taramaları kıyasla.O dediğiniz genetik testte bebeği erkek denip kız doğuranlar var onu ne yapacağız?
Sevgili konu sahibi, Allah yardımcın olsun! Her şey de bir hayır vardır, rabbimiz bilir biz bilemeyiz. Canını sıkma, gün doğmadan neler doğar. Tekrardan Allah yar ve yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?