Klinifelter sendromu bebek

Benim bebeğime de ense kalınlığı var down sendromu olabilir amniyosentez alacağız dediler kesinlikle aldırmadım ve asla şüphe dahi duymadım çünkü her hamilenin %60 ina maalesef sıkıntı olduğu söyleniyor Allah'a güvenin tevekkül edin dua edin çocuğunuz sağlıklı doğacak emin olun hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin yok yere yaşayacağınız stres bebeğinizi daha çok etkiler.

Bu arada kızım şükürler olsun gayet sağlıklı doğdu onu da belirteyim

Kromozomal bir hastalık. Bu yapılan testler de %99 doğru sonuç veriyor. Bu hastalıkların tedavisi yoktur. Sadece hafif ve ağır seyreden türleri vardır.
Kesinlikle yanlış asla doğru sonuç vermiyor anneye stres yasatmaktan başka bir amacı yok bu testlerin tedavisi yoksa neden bu test yapılıyor

İkili tarama yaptırdım ultrasonda ense kalınlığı iyi çıktı. kanda riski çıktı, doktorum Dow sendromu supelendi bide cinsiyet erkekdi .cok üzüldük.40 yaşindayim ilk çocuğum olacakti. kocamla ben ortopedi rahatlığımız var cok şükür ihtiyacı olmadan destek olmadn yürüyoruz.dun fetal dnayi kan verdim 10_14gun arası sonucu çıkar inşallah temiz çıkar

Tarama testleri maalesef güvenilir değil. Özellikle ileri yaşlarda hep risk yüksek çıkıyor. Benim de yaşım 35 ustu o yüzden hic tarama yaptırmadan direk genetik test yaptırdım. İnşallah test sonuclariniz güzel gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…