- 24 Temmuz 2023
- 58
- 34
- 30
-
- Konu Sahibi truvalikiz
Benim bebeğim de klimalı odada yatıyor aşırı sıcak bir ilde yaşıyoruz, ben kızımı klimanın en soluna bırakıyorum, fanların yönünü de sağa veriyorum, 28 de çalışıyor şuan ve en kısık moda çalışıyor, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, kızım ferah ferah uyuyor , besigjnde uyutmaya çalıştım asla uyumadı sürekli uyandı, klima büyük bir nimet ...Arkadaşlar bebeğim 4 buçuk aylık eve klima taktırdık klima 27 de çalışıyor evin içi 27 28 derece çok korkuyorum bebeğime bişey olur üşütür çarpar flan diye klimanın kapağını yarım açtım yukarı üflüyor sizce uygun mu başka ne gibi önlemler alabilirim açmazsam evin içi aşırı sıcak oluyor isilik olup uyumuyor
Valla bizim doktorumuz eve klima taktırın sizinki hiç dayanamıyor dediArkadaşlar bebeğim 4 buçuk aylık eve klima taktırdık klima 27 de çalışıyor evin içi 27 28 derece çok korkuyorum bebeğime bişey olur üşütür çarpar flan diye klimanın kapağını yarım açtım yukarı üflüyor sizce uygun mu başka ne gibi önlemler alabilirim açmazsam evin içi aşırı sıcak oluyor isilik olup uyumuyor
Direkt bebeğe vurmadığı ve fan ayarı çok yüksek olmadığı sürece sorun yok. Oda sıcaklığını da 24e falan getirmeye çalışın hala çok sıcak. Bizim klimasız ev 28 derece falan, çocuk zıbınla terliyor bazen. Evhamlı olmayın sıcak da çarpar çocuğuArkadaşlar bebeğim 4 buçuk aylık eve klima taktırdık klima 27 de çalışıyor evin içi 27 28 derece çok korkuyorum bebeğime bişey olur üşütür çarpar flan diye klimanın kapağını yarım açtım yukarı üflüyor sizce uygun mu başka ne gibi önlemler alabilirim açmazsam evin içi aşırı sıcak oluyor isilik olup uyumuyor
Benim bebeğim 52 günlük doğduğu günden beri hep klima çalışıyor. Sıcak olduğu zaman ağlamaya başlıyor hemen sıcak çocukları daha çok bunaltıyor. Oda sıcaklığı sabit olacak şekilde yukarıya veriyoruz fanı direkt ona üflemeyecek şekilde çalıştırıyoruz. Sadece doktorlar sürekli klimayı aç kapa yapmayı önermiyorlar bir de bir odadan diğer odaya götürecekseniz o oda da klima yoksa klimayı 10 dakika öncesinde kapatıp sonra götürün bir anda ısı değişimi yaşamasın diyorlar.Arkadaşlar bebeğim 4 buçuk aylık eve klima taktırdık klima 27 de çalışıyor evin içi 27 28 derece çok korkuyorum bebeğime bişey olur üşütür çarpar flan diye klimanın kapağını yarım açtım yukarı üflüyor sizce uygun mu başka ne gibi önlemler alabilirim açmazsam evin içi aşırı sıcak oluyor isilik olup uyumuyor