• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı sıcak evde bebek

Valla citcitli sifir kol giydirdim muslinle tek kat kundak yaptim aksamlari. Gunduzleri sadece muslin. Buyukler her seye konusuyolar
Aynen bizi cahil görüyorlar çünkü bi de biz büyüttük biliyoruz kafasındalar ama bildikleri ya fa yaptıkları şeylerin bi kısmı yanlış. Valla bende incecik giydircem uzun kolluları tek giydiririm zıbınsız havale geçirir bu sıcakta.

Bende sıcaga alıştırmak istemiyorum ben az rüzgar esse üşürüm mesela şu sıcakta giydirmem ama bakalım nasıl baş edicem büyüklerle 😐 bizi cahil görüyorlar çünkü
Kimseyi dinleme doktorun disinda. Ben kimseyi dinlemedim acikcasi 🤣

Herkese merhaba. Bebegim 5 aylik ve evimiz sabah en serin saatlerde bile 32 derece civari. Sadece bebek bezi ile yatiriyorum .Klima yok ve maalesef alamıyoruz şu an .Vantilatör de bir işe yaramıyor. Yakarca denen lanet hayvan da ayrı bir durum.2 kat tel yapılmış camdan bile geçiyor. Çıldırmak üzereyim. Bebeğime sıcaktan bir sey olacak diye çok korkuyorum. Kalp atislarini izleyip duruyorum butun gece. Zaten yavrum dogru dürüst uyuyamiyor Hiç bu kadar sıcak evde bebek büyüten oldu mu ? Ben nefes almakta güçlük çekiyorum o ne yapıyordur diye düşünmekten cildiricam ,sinirlerim bozuldu surekli ağlıyorum.
Canim benimde doguma az kaldi ev ust kat daha sabahtan uyanirken ter icinde kaliyor insan ayni seyi bende dusunuyorum nasil olacakta bakicaz bu sicakta nemde var diye valla vantilatör aldik onunla idare edicez artik insanlar gereksiz yere elestirmisler bebek sicaktanda hastalanir bildigim kadariyla biz bile zor duruyoruz ev icinde

Niye bu kadına bu kadar tepki verildi anlamadım.Hepimiz anne olarak az ya da çok evhamliyiz bebeği için endişelenmiş linclemeye yer mi arıyor bazıları anlamıyorum yani...
Konu sahibi sık duş aldırıp sadece askılı zibin giydirin. En azından 2. El bir klima alabilme imkanınız yok mu? Ya da fanli sogutuculardan simdi her fiyata çok seçenek var aslında. Klimayı 24 derece civarında en düşük fan ayarında açarsanız hasta falan olmaz.benimki 2 yaşını geçti.doğdugu sene evde her yer kapalı tüm klimaları aciyorduk hiç de hastalanmadı şu anda da sabaha kadar açık üstüne gelmemesine ve 24 derece civarında en düşük fan ayarında ya da uyku modunda çalışmasına dikkat ediyorum üstüne de ince bir penye battaniye örtüyorum klima dogru sekilde kullanilirsa hasta etmez.
Valla çok haklısınız çok sicak durulmuyor ben saat 4 ten sonra denize indiriyorum. Sabahları da balkona şişme havuzunu koyuyorum onda oynuyor site havuzuna güvenemiyorum.bol bol denizde havuzda suda oynayarak bir şekilde idare ediyoruz 🙏

Back