• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klavye ve mouse çalışmıyor

Sineks

ölü böcek
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
1.529
1
116
38
Antalya
Arkadaşlar 1 yıldır kullandığım sorunsuz bilgisayarım sorun cıkardı kafayı yicem bi el atın şuna:)

Bilgisayarı yine güzelce kullandıktan sonra kapattım yaklasık 2 saat sonra, ki o arada cok süper yağmur yağıp şimşek çaktı (bu önemli olabilir sorunun çözümünde)ardından gidip bilgisayarıma oturdum açtım ve mouse klavye ikilisinin çalışmadığını gördüm ki başka hiçbir anormallik yok.:sm_confused: Kablosuz klavye ve mouse kullanıyorum ama ikisini de çıkarıp başka kablolu mouse taktım yine tık yok. Bios'dandır dedim pili cıkarıp taktım bi resetler kendini bios diye tık yok:uhm:. Ramleri cıkarıp taktım tık yok. Tüm bilgisayarı söküp tekrar taktım yine tık yok. Ne yaptıysam klavye ve mouse u kullanamadım. Şimdi önerilerinizi bekliyorum, ne olur yardım edin ben açıkça yazmaya calıstım ama unuttuğum birşey varsa sorun yazayım yapalım su pc yi mafoldumben

1 Kablolu mouse ve klavyeyi taktığın jakları kontrol et (yerleri doğru mu tam oturmuş mu)?
2 Bilgisayarı resetle algılaması gerekir.
3 Hala düzelmediyse format atılması gerekir. Format atarkende klavye devreye girmiyorsa anakartta bir problem vardır üzgünüm. Servise başvurun. Kolay gelsin. :çok üzgünüm:

Kablosuz klavye ve mause için usb vardır bilgisayara takılı halde üstüne 60 saniye basılı tut aynı şekilde mause klavyenin altında connect yazar ona basılı tut ve sorun düzelmiş olur.

güzelim yağmur yağdı ve şimşek çaktı yaaaaaaaaa
büyük ihtimal o şimşek senin klavyeni ve fareni bozdu çünkü aynısını bizde yaşadık
yağmur yağdı şimşek çaktı hopppppppppppppppp bizim modem ve anakart bozulduuu..sen yine ucuz atlatmışsın..bir klavye ve fare alman lazım sanırım

Back