Klasik-Spor Uyumsuzluğu (Fotoğraflı) Fikir İstiyorum

Teşekkürler.. Haklısın kusura bakmıyorum çünkü ben de sevmiyorum bu tarzı ama evlendikten 8-9 ay sonra alınca tabi böyle oldu... Ev full herşeyiyle tamam olunca bi salın için bırakamadım fiyatı da çok iyiydi.. Artık zamanla inşallah bir yola koyarım : )

Ben tavanı hiç sevemedim.
Eşyalarını değil de tavanı vs değiştirsen daha aydınlanır gibi ev.
Bu şekilde çok basık geldi bana

Ben tavanı hiç sevemedim.
Eşyalarını değil de tavanı vs değiştirsen daha aydınlanır gibi ev.
Bu şekilde çok basık geldi bana

Bir de akşam çekip koydum baya bir basık duruyor evet...
Valla bende böyle bir eş bulundukça çok zor işim bakalım napıcam...
Ev yeni olduğu için hayatta böyle bir değişim istemeyecek...

Bir de akşam çekip koydum baya bir basık duruyor evet...
Valla bende böyle bir eş bulundukça çok zor işim bakalım napıcam...
Ev yeni olduğu için hayatta böyle bir değişim istemeyecek...

Peki eşinizin hoşuna gidiyor mu bu tavan?
Bana cami tavanlarını anımsattı.
Altın renkli olmasa yine bir derece ama...
Ne bileyim.

sarayın içindeki spor salonu gibi durum var sanki halınızı klasik alın koltuk kumaşları değişmeli sporluktan kurtulmak için...

sarayın içindeki spor salonu gibi durum var sanki halınızı klasik alın koltuk kumaşları değişmeli sporluktan kurtulmak için...

Güzel bir tanımlama yaptınız aynen de öyle duruyor gerçekten...
Koltukların kumaşın değiştirmeyi ben de düşünüyorum en azından biraz daha kirlensin çıkmayan lekeler olsun oğlumu salonda oynatayım değiştirmek zorunda kalalım : ) Zaten bi takım fiyatına yapıyorlar onu da o yüzden o da pek mantıklı gelmiyor ama bişi lazım yani..

Benim eşim de böyle ama beğenmezsem zorla da olsa yaptırırım :))

Zorlamayla tartışmayla o da yapıyor ama ben yoruldum ha öyle suratını çekmek istemiyorum

eşyalar çok hoş ama tavan perdeler sonra duvar kağıdı uyum sağlamamış maalesef naptınız evi merak ettim değiştimi?

eşyalar çok hoş ama tavan perdeler sonra duvar kağıdı uyum sağlamamış maalesef naptınız evi merak ettim değiştimi?

Yok canım...
Hiçbişi yapamadım...
Eşime bile söylemedim..
Vereceği tepki belli ve şu an onla uğraşacak kadar güçlü değilim..
Ev yeni olduğu için hayatta böyle bir değişime girmez..

Bence biraz bekleyin madem daha yeni ev aldiniz masraf yaptiniz, ilerde duvarlari komple tavanla birlikte degistirirsiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…