- 25 Eylül 2011
- 7.428
- 11.146
- 498
- Konu Sahibi perikanadi
Uzgunum ama o kucuk objlere asla o spor koltuk takimininin havasini degistirmez.
Sakin almayin bahsedilen objelerle koltuguklariniz daha gulunc durumda olacak.
Yalnizca orta sehpa degisebilir.
Olmamis.
Lakin benim filrim kredi borclari bitince ya spor tarz mobilyalarinizi degistireceksiniz yada o tavandan vazgececeksiniz...tavanda emek var diyorsuuz ama sizin o mobilyalarinizdada emek var.
Dusunun ya avangard mobilyalar komple yada o tavani kaldirtip gold boyalardan kurtulacaksiniz.
Misal ben dugmeli avangard koltuklari cok seviyorum.ama cok begendigim spor bir kose takimi ugruna vazgectim.ve spor dosedim salonumu..
Seviyorum diye uyumsuzlastirmadim evimi.
Sizin durumun farkli sonradan alinmis ev ama mecburen bi secim yapacaksiniz baska hicbisey lirtarmaz.
Not:heryer desen heryer renk;koltuklara sal atma fikri iyice yorar o evi
Sakin almayin bahsedilen objelerle koltuguklariniz daha gulunc durumda olacak.
Yalnizca orta sehpa degisebilir.
Olmamis.
Lakin benim filrim kredi borclari bitince ya spor tarz mobilyalarinizi degistireceksiniz yada o tavandan vazgececeksiniz...tavanda emek var diyorsuuz ama sizin o mobilyalarinizdada emek var.
Dusunun ya avangard mobilyalar komple yada o tavani kaldirtip gold boyalardan kurtulacaksiniz.
Misal ben dugmeli avangard koltuklari cok seviyorum.ama cok begendigim spor bir kose takimi ugruna vazgectim.ve spor dosedim salonumu..
Seviyorum diye uyumsuzlastirmadim evimi.
Sizin durumun farkli sonradan alinmis ev ama mecburen bi secim yapacaksiniz baska hicbisey lirtarmaz.
Not:heryer desen heryer renk;koltuklara sal atma fikri iyice yorar o evi