• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klasik kv sorunu.

oglakkadini01

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
64
25
18
Burda benzer konu cok fazla acildigini gordum. Annesine duskun bi es ve gozu oglundan baska birsey gormeyen kaynana..
Herkes mukemmel degildir ama esimin annesine asiri duskunlugi beni artik cok yoruyo. Kv de ayni sekilde ogluna asik gozu hic birsey gormuyo. Ayni seirlerde yakin oturuyoruz ama cok sık ben gitmiyorum evine. Yazligi var ve esim geldimi kaliyo baya fazla ve bu sure boyunca dip dipeyiz. Ve bu sure boyunca varsa yok sa oglu. Oglum cay istermisin oglum yemek yermisin. Oglum sunu yapalimmi bunu yapalimmi surekli ben hic yokmusum gibi.esime bunu dile getirsemde annem surekli boyle napim senin yanlis anlicak biseyin yok diyo ve yuzu hemen degisiyo agresiflesiyo annesine asla laf ettirmiyo.
Cocuk planimiz vardi annesi evini yaptirmak istiyo bizede bunu goya sizi dusunuyomusum gibi lanse ediyo bi sure cocuk yapmayin bence gezin tizun fln diyerek fikrini soyluyo kendince amaci ben hamile kalirsam evini rahatlikla yaptiramicak oglu ilgilencegi icin bunu dusunuyo ki bunuda acik acik soyledi . Eskiden daha iyi niyetliydim belki yasim ufakti artik olanlari daha iyi anlayabiliorum. Sanirim oglundan beni kiskaniyor.esimle arami bozmadan nasil arayi bulucam. Cnku aralarindaki mıç mıç iliskiden cok sıkıldim.

Takilmayin ben de yeni evliyken kayinvalidem onlara gidince oglum ac misin diye sorardi,kucuk bebek gibi sut isitir getirirdi ben hamileydim sormazdi bile icer misin diye,bir gun de gorumcem,o ve ben yemek yerken ortada duran tabaktaki baliklari kizinin onune cekip geri kalani sen ye demisti...Daha neler neler...Oluyor yani bunlar uzulmeyin.Zorla insanlik olmaz iyi insan zaten böyle davranmaz.Kotu insanla da kotu olmayin sabirli olun bir gün devran döner...

Takilmayin ben de yeni evliyken kayinvalidem onlara gidince oglum ac misin diye sorardi,kucuk bebek gibi sut isitir getirirdi ben hamileydim sormazdi bile icer misin diye,bir gun de gorumcem,o ve ben yemek yerken ortada duran tabaktaki baliklari kizinin onune cekip geri kalani sen ye demisti...Daha neler neler...Oluyor yani bunlar uzulmeyin.Zorla insanlik olmaz iyi insan zaten böyle davranmaz.Kotu insanla da kotu olmayin sabirli olun bir gün devran döner...

Cok haklisniz.yasadigimiz durumlar ayni nerdeyse.ben yeni evli sayilmam yani 2 sene oldu artik.hergun alisirim aman salla gitsin diyorum fakat benim ailem esimin etrafinda pervane olurken annesinin ben hic yokmusum gibi davranmasi cok uzucu ve itici.benim kv oylr isini biliyoki esimin yaninda sarilir oper guzel gelinim der. Daha bi kere esim yokken yaptigini gormedim. Esime agzimi actigim anda kadin sariliyo opuyo seviyo seni sen onun hk. Ne kadar kotu dusunuyosun fesatsin diyor. Bi ogullari ile evli olunca resmen kendilerini bizle kiyasliyolar. Aciyorum cok yazik.

Eşin annesiyle konuşabilir beni seviyorsan benim sevdigimi de sev demeli
İyilikle anlat durumu eşine rahatsizligini gerci konuyu acinca bile yüzu degisiyorsa pek bisey elde edemessin evliligin yipranir biraz daha sabret duzelme olmazsa konuş

Eşin annesiyle konuşabilir beni seviyorsan benim sevdigimi de sev demeli
İyilikle anlat durumu eşine rahatsizligini gerci konuyu acinca bile yüzu degisiyorsa pek bisey elde edemessin evliligin yipranir biraz daha sabret duzelme olmazsa konuş
Sanki onlarin ana ogul hayatlarina ben mecburiyetten eklenmis gibiyim.esim bazi seyleri goruyo gormuyo degil. Annesi ona bisey sordugunda donup esim bana soruyo istsrmisin die farkinda olmasa yapmaz ama asla benmle annesi hk yuz goz olmak istemiyo. Konusunnca kotu oluyorum . Bekleyip gormesinden baska carem yok

Cok haklisniz.yasadigimiz durumlar ayni nerdeyse.ben yeni evli sayilmam yani 2 sene oldu artik.hergun alisirim aman salla gitsin diyorum fakat benim ailem esimin etrafinda pervane olurken annesinin ben hic yokmusum gibi davranmasi cok uzucu ve itici.benim kv oylr isini biliyoki esimin yaninda sarilir oper guzel gelinim der. Daha bi kere esim yokken yaptigini gormedim. Esime agzimi actigim anda kadin sariliyo opuyo seviyo seni sen onun hk. Ne kadar kotu dusunuyosun fesatsin diyor. Bi ogullari ile evli olunca resmen kendilerini bizle kiyasliyolar. Aciyorum cok yazik.
Ben 8 yillik evliyim maalesef hala ayni.O degismedi ama ben cok degistim.O kadar iyi anliyorum ki sizi o yuzden yorum yaptim.Bu tip insanlar böyle davranmaya bir ömür devam edebilir ama siz icinize attikca her gecen gun daha da mutsuz olursunuz.Hayat enerjiniz kalmaz.Ben kisa bir zaman oncesine kadar hep mucadele ettim,takildim,kirildim olmadi.Ne zamanki kendime deger verip ben degistim o zaman yeniden dogmus gibi oldum.Simdi gecmise bakip uzuluyorum niye kendimi bu kadar yipratmisim diye.Hayat cok kisa ve akip gidiyor.Kayinvalidenin yaptiklarini dusunecegine kitap oku,kendine bakim yap,ne guzel bir ailen varmış onlarla vakit gecir,kocanla sohbet et...Kocani da degistirmeye calisma daha yenisiniz biraz daha zaman gecsin o da farklilasacak, yeni fikirleri olacak.Biraz zaman,biraz sabir,biraz da sal gitsin :KK54:

Ben 8 yillik evliyim maalesef hala ayni.O degismedi ama ben cok degistim.O kadar iyi anliyorum ki sizi o yuzden yorum yaptim.Bu tip insanlar böyle davranmaya bir ömür devam edebilir ama siz icinize attikca her gecen gun daha da mutsuz olursunuz.Hayat enerjiniz kalmaz.Ben kisa bir zaman oncesine kadar hep mucadele ettim,takildim,kirildim olmadi.Ne zamanki kendime deger verip ben degistim o zaman yeniden dogmus gibi oldum.Simdi gecmise bakip uzuluyorum niye kendimi bu kadar yipratmisim diye.Hayat cok kisa ve akip gidiyor.Kayinvalidenin yaptiklarini dusunecegine kitap oku,kendine bakim yap,ne guzel bir ailen varmış onlarla vakit gecir,kocanla sohbet et...Kocani da degistirmeye calisma daha yenisiniz biraz daha zaman gecsin o da farklilasacak, yeni fikirleri olacak.Biraz zaman,biraz sabir,biraz da sal gitsin :KK54:
Bende sizin gibi yaptim takmadim ve kvdem dahada sinir oldu ozaman benim esin ama anne kuzusu degil hic. Beni korur ama bende kendimk korurum.o yuzden hik diyemez denedi am baktiki birseye ulasamiyor birakti .patavatsiz bir kadin benim kvdem alistim artik hicccc takmiyorum ve mumkun oldukca az giderim.evine
Kayinbabama bile dedim cok dedikodu yapiyor fazla gelemk istemiyorum dedim

Bu ana kuzulari niye evlenip kizlarin basini yakiyo anlamam madem bireysel bagimsizligini ilan edememis anasinin eteginden ayrilmayaymis. Bence evlilik oturana kadar cocuk yapma zaten

Bu ana kuzulari niye evlenip kizlarin basini yakiyo anlamam madem bireysel bagimsizligini ilan edememis anasinin eteginden ayrilmayaymis. Bence evlilik oturana kadar cocuk yapma zaten
Ona kalsa zaten oglunu evlendirmezdi babalari oldukten sonra ikisi kalmis evde anliyabiliyorim biraz da onlari ama benimde artik bu ailede old. Farketmesi lazim. Bana 1 yapsa ben ona 10 yapcam keske biraz bunu farkedebilse. Cnki gercekten iyi niyetli bi insanim

Tatlılıkla şakayla karışık söyleyemiyorsan sessiz kalman daha iyi.Bu durumda eşine de söyleme,boşver idare et gitsin.
Nasıl tatlılıkla söylenir,mesela aa anne kıskandım vallahi bana yok mu veya ooo anne oğlunu gördün beni unuttun ben üvey gibi kaldım gibi gibi :)

Ben zaten calisan bi insanim esimle beraber caliyoruz ki bunu bile kiskanip kv buroya gelip esime yardim etmek istedi;) araba kullanmayi ogrendim esim le bana araba alma plani yapiyoduk oglundan araba istedi vs... okadar cok varki ben sadece gulup gecmeye caliayorum fakat kimi zaman doliyorum yapamiyorum.

Ben 6 yıllık evliyim kaynanam üst katta görümcem alt katımızda eşim aile işimize ksrıştırmaz hiç bi zamn herkes kendi evinden sorumludur der. Ama yinede karışmak ister ben fazla araya girmem gerekirse cevabım hazır bilir. Çok fazla gitmem fazla samimi olmadım şimdiye kadar hep mesafemi korudum oğlundan daha çok sever beni ama. Çok patavatsız her ağzına geleni söyler fazla umursamam. Şimdiye kadar bişey almadı bana ben kendine alırım ama. kendi eşyamızı herşeyimizi biz aldık hiç yardımları olmadı bize biz kaçarak evlendik. İki evladım var onlar için her şeyi yaparım. Eşim sağolsun hiç bişeyimşzi eksik bırakmaz ne evime ne çocuklarıma nede bize bişey yapmadılar maddi olarak sadece varlar işte. Yani eşin ve kendin için yuvanın huzurunu bozma ve bozdurma bazen susmasını bileceksin. Eşim bunlara rağmen ailesinden vazgeçmiyor. hiç kimse ailesinden vazgeçmez. Kesik kesik anlattım inşallah anlaşılır.

Back